Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Godiva

Już czas na kozaki?

Polecane posty

Właśnie tak się zastanawiam czy to nie za wcześnie na kozaki? Ale tak dziś zimno, że choć jechałam samochodem do pracy, to żałowałam, że nie założyłam kozaków. A z drugiej strony myślę sobie, że to dopiero połowa września, żeby nie wyglądać \"głupio\". Co o tym sądzicie?

Takie typowo zimowe kozaki to zdecydowanie przesada ale takie przejściowe jak najbardziej ok, sama dziś jestem w botkach i wcale nie żałuję bo przynajmniej mi w stopy ciepło :) A przy okazji przypomniało mi się że mam jeszcze takie przejściowe szpilki przecież :p muszę zaraz po pracy je wyciągnąć z szafy bo całkiem o nich zapomniałam :p

nawet mi nie mow, nie mam butow i kurtki na zime i nawet kasy na to nie mam :O

No to ja jestem wyjątkowy zmarzluch :( Mam pantofelki na nogach a zmarzłam jak nie wiem co :( Wczoraj juz widziałam kilka dziewuszek w kozakach - i ja chyba też się skuszę. Dzięki za odpowiedzi dziewuszki - miłego dnia! :)

Gość tylko ty i ja
ja tez nie mam kurtki na zime tylko taka lekko ale w niej jest mi zimno a butow mam tylko baleriny i sandaly 😭 i tez nie mam kasy a musze kupic :O

Gość likto
a ja mam trzy plaszczyki roznej grubosci a wczoraj kupilam sobie trzy pary butow,w tym botki Do tego dwie super kamizelki i perfumki givenchy:) I pare innych drobiazgow

Gość ka jo je
mnie zaskoczyla ta pogoda, z sandalow nagle trzeba sie bylo "przesiasc" do pelnych butow, wbaletkach mi noga zmarzla, wiec dzis pobieglam kupic botki, do ktorych mialam w zeszlym roku awersję:)

Lady Godiva jesli jest Ci zimno i i pasuja Ci do stroju to nad czym Ty sie dziewczyno zastanawiasz wkladaj i juz.ja uwielbiam kozaczki i tez juz w nich smigam:P i mi sie podoba to moj ubior i moja sprawa.

Gość rogoghghfh
ja chodze ale w takich cienkich wiosenno-jesiennych - sama skóra. Jest ok. Zwłaszcza rano do pracy ale w biurze nosze zwykłe pantofle choc jest u nas albo duszno albo wygwizdowo