Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ja to winko nie koniecznie-duuzo czekoladek albo lody :-) ok wiec wiec 30 :-)

o winie to bym nie zapomniała ha ha ha generalnie bardzo lubie wina czerwone mniam wytrawne i półwytrawne hehehehe.....nawet w zeszłym roku sama zrobiłam swoje wyszło pyszne tylko mało :):):)

no od kupowania testow jestem ja i niedługo musze zmienic apteke bo niby to jest normalne jestem dorosła ale jakos mi głupio kupowac w tej samej aptece :P

Zakład Ubezpieczeń Społecznych zatrudni byłego właściciela agencji towarzyskiej. Wymagania: umiejętność ogarnięcia burdelu.:P

ja chce pepsi w puszce Ostattnio jak nie wiedziałam że jestem w ciąży to miałam ochote na nia

wiec dokładnie podam ci w domu temperatury jak chcesz ale przed owulką miałam 36,3, 36,4, 36,2 natomiast w owulke podniosła mi sie do 36, 6 i uznałam ze to owulka bo i sluz był.:) po owulce przez dwa dni utrzymywała sie na 36,7 i zaczeła rosnąć zatrzymała sie na 37 stopni;)przez kilka dni no a dzisiaj mialam 36,6;( czyli zaczęła spadac...

co do winka to lubie i biale i czerwone ale slodziutkie-uummm ale by sie napilo:P A co do kupowania to moj maz to jest taki ze jemu to jest obojetne co kupije on sie ludzmi nie przjmuje i w d...pie to nosi co kto powie:) To jest jego wielki plus,bo ja bym zrobila tak jak Pumka-zmienila apteke;)

Lekarz radzi pacjentce: – Zalecam pani częste kąpiele, dużo ruchu na świeżym powietrzu i bardzo proszę ubierać się ciepło. Po powrocie do domu pacjentka relacjonuje mężowi: – Lekarz polecił mi pojechać na tydzień na Bermudy, później w Alpy na narty... Ach! I upierał się jeszcze, żebyś mi kupił futro. Troszke na wesoło a co ! :D

haaaaaa jak robilam test przy pierwszej ciazy to moj maz w sumie polecial kupic test chyba w tym szoku oczywiscie drugi test bo chcialbyc pewny ze napewno jestem w ciazy haaaaa ja mu mowilam ze to juz nic nie zmieni ale sie upieral ze wezmie test z innej firmy i co haaaaa mamy 7 letnia córeczke :)

dzieki jolitko za info. Dziewczyny a u mnie POTOP!!! Ja mam tyle tego bialego sluzu ze to jest nieprawdopodobne!!!! bruska zarazilas mnie wiesiolkiem choc go nie biore!!:D

no to jak potop to chyba dobrze frecia ja to sie martwie ze mam za malo sluzu i moze dlatego brak 2 kresek :(

hmmm frecia no to chyba dobrze że jest ten śluz co nie???? :):):) a mnie drugi dzień boli brzuch jak na @ w morde jeża chyba juz nie wezme dzisiaj wiesiołka :(:(:( sama nie wiem co sie teraz dzieje wiec lepiej zrezygnowac juz z niego

Jak kupowaliśmy pierwszy test pani w markecie powiedziała - a tu taki rzeczy są ? nie wiedziałam Ale to było dawno 4 lata temu

kurcze ja nie umie powiedziec czy tak mam czy nie bo przy tabletach to mialam sahare jak cza i nie wiem czy to moj normalny sluz czy-ale jest go duuuzo:) Bedzie poslizg dzis dobry i moj M nie bedzie narzekal ze mam za wasko nogi-hahahaha

w morde jeża ale to raczej niemożliwe chyab co cykle 36 dniowe a dziś 9 dc...hmmm.... w d....e to mam niech sie dzieje co chce ale wiesiołka już nie biore od dzisiaj a z tym poslizgiem to masz racje jest i to jaki! jak anłyżwach :P:P:P

ja to tu spokojnie poczekam na was wszystkie....heheheheh az zaciążycie po kolei i hooopla w dół do afrodytki :):):):) oczywiście ja na końcu jak matrona zleze ostatnia :P:P:P

ja to sie zaczynam bac tej wizyty u ginia ide w czwartek zrobi mi USG jajnikow bedzie 10 dzien cyklu wtedy i moze babka cos wypatrzy czy bedzie owulka bo to podobno sie jajnik powieksza przed owulka kurcze az sie boje :(

Pumka 09.03 no i trwała 3 dni była taka skąpa + 2 dni takiego bardzo delikatnego plamienia

dziewczynki ja spadam do sklepu i musze trosze ogarnac mieszkanko-nie mam duzo ale zas odkurzanie bo wlochary od psinki:O Narazie papa buziaki dla wsas:*:*

ja mialam 10.03 pierwszy dzien @ tez mam skape w sumie dwa dni leci a potem to takie plamienia sa okolo 3 dni ale juzmam wszystko czyste haaaaaaa ij uz niedlugo do dzieła haaaaaaaaaaa

Czesc dziewuszki:) Jenefer25 ja test robie hmmm...jutro mam dostac @ ale na 100% nie dostane bo owulke mialam spozniona, wiec poczekam tak do pt...

kurcze to ile tych ciezarnych jutro bedzie bo sie pogubilam :( ?????

generalnie wszystkie jesteśmy w ciąży a jutro dowiedza sie chyba 2 Jenefer i Mootylek ale ta Pani przełożyła test do piątku ;)