Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ooo to całkiem wysoka temperatura no to juz wiesz ze jestes;) u mnie niestety wydaje mi sie ze jest niska;( no coz wszystkie nie mozemy byc w ciazy:)

Wiecie co, nic nie kumam z tych pomiarow temperatury,o co w tym chodzi? Czy wysoka swiadczy o ciazy?

tak wydaje mi sie ze tak jak jestpowyzej 37;) i utrzymuje sie na tym samym poziomie;)

dziewczyny ja juz tak serio to sama nie wiem obwaiam sie ze za wczesnie na to zebym juz cos czula ale moze przy 3 dziecku jest cos inaczej???????Bolą mnie piersi,nie tak zebym sie nie mogla dotknąć ale jak je zlapie to mnie bolą,mam tyle bialego sluzu-jak nigdy!!!no i te klucia w dole brzucha-nie sa one caly czas ale czasem cos mnie kluje. Ja nie wiem nie wiem:( Ale co bedzie to bedzie mowie wam juz teraz ze jak test mi wyjdzie negatywny albo dostane @ to tragedii nie bedzie:) Jest nastepny cykl jeszcze -nie?! :D Bede dalej gwalcic swojego chopka:D

i to jest pozytywne podejscie;) no ale fretko Na twoim miejscu bardziej skłaniałabym sie na ciąze;) wkoncu masz juz wprawe heheh

wlasnie dlatego mysle ze moge miec predzej jakies objawy niz kobiety nie rodzaca badz badace w 2 ciazy-zobaczymy Dobra uciekam sloneczka :) Bede pozniej troszke-powiem mezusiowi zeby sie polozyl spac;)

a wiecie co zauwazyłam u siebie? przed staraniem sie o dzidziusia jak moj chłpek sie nie spuszczał (soirki za wyrazenie;) ) to miałam bardzo bolesne miesiaczki Dopiero jak zaczelismy sie starac o dzidziusia i nam nie wychodziło tzn jak dostawałam okres to nawet tego nie czułam Bolał mnie brzuch nie co gwałtowniej tuż przed miesiaczka ale po piuerwszym dniu juz nie brałam zadnych tabletek:) Dziwne nie;) pewnbie plemniczki zmniejszają obrzek brzuszka heheh

Czesć Laseczki !! Te które już poznałam i te , których jeszcze nie znam :) Jenefer a ja mam pytanie do Ciebie: bo piszesz ,ze miałaś objawy jak na @, a miałaś jakieś plamienia lub jakieś brązowe czy brunatne upławy ???

oj wieczorkiem to wszystkie zajete widze ja tylko na momencik bo ide niedługo lulu :) milego wieczoru i do jutra papa

A co do temperatury to wcale nie mialam 37 cały czas tylko 36,6 przed terminem @

Alez tu cisza nastała,pewnie wszystkie sie bzzzzzzzzycza;) Wiecie,ostatnio jak moj małz uspał nasze dziecie przyszedl do pokoju i zaproponował zebysmy sobie jakis film obejrzeli a ja mu na to ze nie ma mowy i idziemy robic dziecko! a on na to:znowu?juz wiem czemu seks sie nazywa OBOWIAZKIEM malzenskim. Oj tym chlopom nigdy nie mozna dogodzic,jak mi sie nie chce seksic to zle a jak jestem chetna to tez niedobrze:P Znikam juz i zycze przyjemnych snow,o ile macie czas na spanie he he papatki i do jutra

oj chyba juz ucieklyscie-dobranoc kobietki:) Milego bzzzzzzzzzzzykania;) Do jutra-OBOWIĄZKOWA OBECNOSC!!!:D

A nieeeee .... :) Nic sie nie stalo:) Pytam czy sa jakis dziewuszki czy juz spia:):)

Czesc Pumeczko:) No..ty to juz rutyna ze pierwsza na naszym topiku:) Kurcze a ja dzis mialam tak zlą noc ze nie mmam na nic sily:( Dzis musze jechac z moim malym do lekarza,od poniedzialku jest przeziebiony ale zawsze staram sie jakimis domowymi sposobami dzieci leczyc-i w 90% pomaga-ale teraz jemu przeziebienie przechodzi ale cala noc plakal bo go uszko boli-biedactwo moje kochane:( Chyba z kataru ma powiklania:( A tak nie lubie po lekarzach chodzic-blech:O

oj to zycze duzo zdrowka dla synusia no uszko to napewno od kataru boli :(

nawetnie gadam jak boli:O A on to wogole jak sie urodzil to mial jeden kanalik łzawy zapchany i mu ciagle oczko ropiało,(jak mial 8 miesiecy to mial to robione-masakra wole nie wspominac:O) i nie dosc ze zawsze to oczko nie ma normalne przy katarku to jeszcze teraz uszko!!! Ojoj sie porobilo:O A ja dzis mierzylam tempke rano i dalej powyrzej 37:) Ciekawa jestem co z tego bedzie. I uswiadomilam sobie ze juzto mam juz 28 dzien cyklu-teraz to juz bede miala nadzieje dopiero-choc nie mam cykli 28dniowych to zawsze biore te opcje jako pierwsza pod uwaga;)

kurcze i dalej licze i licze i nie wiem jak ja to liczylam ale powinnam @ miec 26-to jest 14 dni od owulki. Co ja znowu naliczylam:O A ty dzis do gina idziesz nie pumeczko?

a ja dzis ide do lekarza z jednej strony sie ciesze ze sie cos dowiem a z drugiej hmm boje oj zeby to byly tylko dobre wiesci :) ale wierze ze jest wszystko ok i juz niedlugo bede mama poraz drugi :D

maz i cóka tylko czekaja az im powiem ze nie przylazła @ mialam taka sytuacje w styczniu ze spozniala mi sie @ dwa dni niby nie duzo ale maz juz tak sie cieszyl ze bede w ciazy a po 3 dniach przylazła szmata @ i bylo mi przykro :(

pewnie ze bedziesz-na naszym topiku nie bedzie takiej ktora nie bedzie w ciazy;)

ja mam sraczke od rana na tle nerwowym :( latam do kibla tylko :( macie moze stoperan :P