Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

tylko tez czytałam ze plemnik musi dijrzec czy to prawda??? w sumie w tym cyklu było codziennie...i nic... nie udało sie;((

tak to prawda o plemniku ze musi dojrzec tak jak i nasze jajuszko

wiecie co dzis nasz informatyk przyszedł i zaczał gadac ze corac czesciej widzi facetow z wozkami i tacy dumni sa... ja z dziewczynami to potwierdziłysmy ze faktycznie wiecej jest widac facetow niz kobiet z wozkami.... a on mowi ze jego tez to nie długo czeka..... normalnie szok bo zaczał opowiadac ze jest po slubie 12 lat na poczatku nie starali sie ale po 5 latach juz byli zdecydowani na dzidzie no ale sie im nie udawało mimo ze zrobili wszystkie mozliwe badania i wszystko niby było oki tylko dzidzi nie umieli zrobic no i odpuscili sobie.... ostatnio nawet jak remont mieszkania mieli to pod siebie wszystko remontowali juz nie myslac o dziecku ... a tu nagle jego 32letnia zona dowiaduje sie ze jest w 9 tygodniu.... normalnie mowił ze nie mogł uwierzyc ...bardzo sie cieszył

wiec moze bedzie lepiej gdy co 2 dni bedzie staranko;) sama juz nie wiem;) chyba najlepiej o tym nie myslec;)

no widzisz Jolitko to ewidentny przyklad na to ze na kazde przyjdzie czas,mam nadzieje za na wszystkie dziewczynki z gornej tabelki juz czas jest:) Tak bym chciala zeby wszystkie bylysmy brzuchatkami,ale bysmy sobie tu brzuszki pokazywaly i ile ktora przytyla narzekały ;)

oki przepraszam was bardzo ale ide na M jak mdlosci:) zapomnialam o nich

oj jestem za:) nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tego brzuszka;) sliczne foto masz;)

o ja tez,ale chyba jeszcze nie leca o 20.40 sie zaczynja.Ale i tak tez juz uciekam;) Do jutra kobietki 👋

oj dziewczynki jak tak sobie czytam to nasze forum to coraz bardziej chce dzidzie.juz nie moge sie doczekać.w sumie to dopiero 1 cykl ale mam nadzieje ze szybko bede mogła sie dopisać do tej drugiej tabelki

Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@... ....miejscowosc < Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05...... .......Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05........ ......Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ..............wielkopolska bruska.......28................3..............20.05. ...........podkarpackie mirellaaaa.....30............5...............31.05...... . ...wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06...........mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05.............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06.......mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. .... ......Lublin myszka2028....21...........1..............20.05......... ............Łódzkie ZACIĄŻONE... NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad.......Bi elsko-Biala 2)Jenefer25..................14............... 21.11......dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........12.................6.12 . ... .. .....Śląskie 4arcia132.......25.........9...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................10................14 grudzien. .............Lubin 6)Korin..........29..........6.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*.......28.........6.................6 styczen...........śląskie

Witam dziewczyny poczytałam sobie wasze wypowiedzi o tych testach. Opiszę wam jak ja miałam z tymi testami w tamtym miesiącu . Też kupiłam testy LH Hydrex . Zaczęłam je robić w 11 dniu cyklu tak jak napisał producent przy 27 dniowym cyklu. Robiłam przez 4 kolejne dni i były negatywne. Już pomyślałam że te testy to do dupy są . I gdy w 16 dc zaczęły mnie pobolewać to zrobiłam ostatni test i wtedy wyszła mi ta druga kreska mocniejsza od kontrolnej . I zaczęłam działać za wcześnie ;-( ;-( ;-( i nic mi nie wyszło. Teraz też kupiłam testy i zacznę je robić jak coś poczuje w brzuchu. Miłego dzionka

dziewczyny z dni sie kochałyscie??? jakie dokładnie dni i jaka tempke miałyscie i testy o. prosze was opiszcie mi swoj cykl płodny:)

JA nie mierze temperatury. Tylko obserwuje śluz i testy owulacyjne. Ale nie wyszło na razie ;-( .Zawsze za wcześnie sie kocham tym razem poczekam te 24 h

hej Jolitko Mysle ze najlepiej jak teraz bedziesz sie kochala co drugi dzien. A jak to nie poskutkuje to na nastepny raz codziennie. I pamietaj zeby nie wstawac zaraz po stosunku tylko nogi najlepiej na sciane i tak potrzymaj ze 20 min ;) Aha i glebiej dolatuja plemniki do srodka przy wytrysku jak sie kocha od tylu,takze probujcie wszytkiego czego sie da;)

Gość agunia_87
Hej. Zaczynamy starania z mężem. Jesteśmy już gotowi na dzidzię i bardzo byśmy chcieli. Jesteśmy już w połowie drugiego cyklu. Już po owu. teraz jesteśmy już po owu i czekamy na @. Ale mamy nadzięję że nie przyjdzie:)

Czesc dziewczyny! Widze,ze od rana kacik porad jak zmajstrowac dziecko:D A tak powaznie,to mam pytanie do brzuchatek. Czy wy tez macie takie zaparcia(sorki,ze taki malo przyjemny temat!). Pije siemie lniane i nic,normalnie koszmar!Jak wy sobie z tym problemem radzicie?

Gość agunia_87
Słuchajcie dziewczyny , a po jakim czasie mogę zrobić test ciążowy i test krwi? Ciekawi mnie to ogromnie. Proszę o radę.

agunia test ciazowy,taki sikany wychodzi po okolo dwoch tygodniach od zaplodnienia,czyli to jest czas kiedy powinnas dostac @.Powien wyjsc w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki. Choc u mnie pozytywny wyszedl dopiero pare dni pozniej. Jesli chodzi o badanie krwi to sie w ogole nie orientuje.

Agunia test z krwi mozesz juz robic po tygodniu ale bedziesz musiala isc tak czy tak drugi raz czy bt hcg rosnie:O takze musisz poczekac te dwa tygodnie i bedziesz wiedziala na 100% Buterffly ja juz z tymi zaparciami dostaje do glowy!!!Nie dosc ze jak nie jestem w ciazy mam z tym problem tak teraz to juz tragednia,zanim cokolwiek zrobie mam do kibelka 15 podejsc i oczywiscie wychodze z niczym:O Przez to mam straszne wzdecia:O Oj mam nadzieje ze to minie-wkoncu okres dolegliwosci ciazowych ponoc mija po 12 tygodniu a ja wlasnie w nim jestem...

fretka kochana ja mam to samo! dzisiaj kupilam sobie sliwki suszone i bede je dzisiaj jadla,moze to cos pomoze. Czuje sie jak nadmuchany balon,brrrrrrrrrr😭

buterrfly mnie kiedys lekarz powiedzial ,ale ja nie bylam w ciazy, ze trzeba bardzo duzo pic wody niegazowanej,nie herbaty kawy oranzady tylko wode niegazowaną 23 litry samej wody dziennie nie liczac jakis sokow.A co do sokow to wiesz ze marchewka zatrwardza i nie powinno sie pic tych zageszczanych sokow...Tak mnie lekarz uczyl:O Ale tez przyznam szczerze ze nigdy nie wypijalam tej ilosci wody co mi kazal:O takze nie wiem jak to skutkuje,ale chyba bede zmuszona sporobowac:O Potem jak ide do kobelka a zrobie takie male cos ta jak spadnie do kibelka to tak jakby cegla spadła :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale zarąbisty temat :p w sam raz do obiadku :p

hahahahahaha ale to wyszlo 23 litry dziennie wody-bym pękla jak balon-hahahaha-ale mam ubaw z mojej glupoty :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D oczywiscie mialo byc 2,3 litry wody :P

No co, temat bardzo zyciowy :P z ta woda to pewnie masz racje,ale ja nigdy nie pilam duzo,a teraz to prawie sie zmuszam,zeby szklanke wody wypic. Na soki,kawy itp patrzec nie moge,bo od razu mnie mdli.Kurcze ta ciaza jest zupelnie inna niz moja pierwsza. A odnosnie zaparc to podobno pomagaja tez otreby,ale ja w sumie nie lubie tych smieci. Nie ma jakis innych skutecznych srodkow na te problemy?

Hej dziewczyny! Wczoraj nie pisałam po ginie bo byłam z Julia na zajeciach a potem kąpiel i spanie takze mnie tez zmorzyło Na usg mały kręcił się i obracał tak że gin nie mógł tej fałdki pomierzyć W końcu wyszedł pomiar 1.6 Ok Pobrał też krew ale wyniki może beda na nast. wizycie

Gość Marta82
Hej dziewczyny.Tak czytam o Waszych problemach o zatwardzeniu, coś o tym wiem;) Jak leżałam w szpitalu doktorka poradziła mi jeść jogurty naturalne bez żadnych dodatków i śliwki fioletowe.Na mnie podziałało na inne dziewczyny też:)

Freciu mój mentorze od temperatury! :) wiesz,że znów dzis miałm 37,0 (17 dc) skacze mi ta głupia tempka.juz drugi raz skok pewnie jutro znow bedzie niska. Zwariuje z tym. Napisze Ci jeszce raz wyraźnie mi wzrosła w 13 dc-36,5, potem 36,7, 36,4 36,8 37,0 36,8 i dziś 37,0

Gość anna.s.1
czesc dziewczyny jolita84 -czytalam gdzies ze nie powinno przytulac sie codzien bo plemniczki sa słabsze, ze najlepiej co 2-3 dni. Itez slyszałam o trzymaniu nog do gory ;) jesli tym razem nic nie wyjdzie tez to przetestuje następnym razem ;) fretka83 mam pytanko o temperaturke, bo w zasadzie mierze dopiero pierwszy pelny (prawie pełny) cykl, powiedz mi czy jesli @ ma przyjsc w dany dzien, np popoludniu albo wieczorkiem to temperaturka uz rano jest niższa? zastanawia mnie to.. a dzis u mnie nastepny dzien bez @ - 16 od owulacji i 3 dni do @ a temperaturka ciagle wysoko, choc pojawiaja sie oznaki przed miesiaczkowe i to mnie martwi.. no ale mam nadzieje ze nie przyjdzie, postanowilam zrobic test w piatek lub w sobote - chyba ze nadejdzie @ wczesniej

Gość anna.s.1
Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@... ....miejscowosc < Moootylek...................2...............18.04....... .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie Jagoda_27..................11..............05.05...... .......Warszawa małpka73.........35..........1.............15.05........ ......Dolny Śląsk Jolitka84.........25...........6............13.0 6 ..............wielkopolska bruska.......28................3..............20.05. ...........podkarpackie mirellaaaa.....30............5...............31.05...... . ...wielkop asiulka 1981......27........2..............ok.10.06...........mazo wieckie pod zmienionym ni...27....3..............ok 31.05.............Bydgoszcz xena64...........25..........3.............ok 8.06.......mazowieckie olgaiwaniak....23............3..............ok.10-11.06. .... ......Lublin myszka2028....21...........1..............20.05......... ............Łódzkie anna.s.1.....31..........2...................25.04...................uk ZACIĄŻONE... NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........18?................Listopad.......Bi elsko-Biala 2)Jenefer25..................14............... 21.11......dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........12.................6.12 . ... .. .....Śląskie 4arcia132.......25.........9...................11.12... ........mazowieckie 5)Pumka27...................10................14 grudzien. .............Lubin 6)Korin..........29..........6.................styczeń ............wielkopolska 7) butterfly*.......28.........6.................6 styczen...........śląskie