Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi w tym

KORVA MAC - moj syn chyba sypia z konkubiną swojego ojca !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o co chodzi w tym
kurde babki tak sie tutaj rozpisalam ze nawet nie wiedzialam ktora godzina :P jeszcze sniadania nie jadlam a o obiadku nie wspomne, synus pewnie wpadnie tylko "spodnie" przebrac to raczej dzis mi obiadku nie zrobi. Ide pogrzebac w ulotkach przez kafe zostalam zmuszona zamawiac na dowoz :D:D do spotkania za chwilke. 🖐️

Gość zajebista jestes
tez bym chciala byc taka na przyszłosc :) smacznego.

Gość tez pamietam
ooo zniknął ostatni wpis... smacznego autorko :)

Gość tez pamietam
widzisz, staniesz się idolem na kafeterii :) Nie ma co przebić się tutaj to sukces :)

Gość zajebista jestes
ej co sie dzieje gdzie te wpisy tez pamietam o co chodzi?

Gość tez pamietam
kafeteria sie pieprzy :) Widać czas się za robotę zabrać a nie na forum od rana :) Kurna ja to chyba uzależniona jestem :P

Gość zajebista jestes
tez pamietam - jak to zrobilas ze w jednym czasie sa dwa posty?

Gość tez pamietam
jestem szybko jak struś pędziwiatr :P

Gość zajebista jestes
:classic_cool:

Gość tez pamietam
ooo powtórka super niani, podobno najstraszniejsze dziecko z dotychczas pokazanych, oczywiście według kafeteriuszek, dlatego sobie obejrzę :)

Gość o co chodzi w tym
o korde tez oglądam tą nianie ale w zyciu bym nie pomyslala ze w rodzicach jest tyle bezmyślnosci i brak konsekwencji. Bylam przekonana ze widzialam juz dzieciaki rozpieszczone rozbrykane i nic mnie nie zdziwi jednak to co teraz oglądam po prostu raziiiiii. Ja piernicze:o

Gość tez pamietam
straszne, dziecko terrorysta, a rodzice- brak konsekwencji. Matko, nie wiem jak można doprowadzić do tego, by sześciolatek rządził wszytkim dookoła.

niecierpię programu suepr niania - wg mnie to jest program dla (przepraszam) inteligentnych inaczej rodziców.. którzy nie powinni zajmować się WYCHOWYWANIEM dziecka.. coś jak moja mama przy moim młodszym bracie niestety ;) tylko tam pokazują jeszcze bardziej wynaturzone potwory.. ja na miejscu tych rodziców wstydziałabym się zgłosić do programu, no ale.. fajnie w tv pokazać wypasioną chatę etc (oglądałam kilka tych programów, zanim się zniechęciłam zupełnie, i zawsze realizowany był w takich willach, że szok że rodzice nie zatrudnili sztabu specjalistów do uajrzmienia swojego potwora/potwrów)...

Gość o co chodzi w tym
ktos mi tu pisal ze dziecko rozpuscilam :o szokkk koorwa tak sie zbulwersowalam ze nie moge na to patrzec koszmar. Ide po kawe chcesz?

Gość tez pamietam
poproszę z mlekiem, bez cukru :)

Gość o co chodzi w tym
juz podaje ale ciastek nie mam i co teraz ?

Gość tez pamietam
ja też nie mam, trudno, dziś bez słodkości :)

Gość tez pamietam
kotów nie jadam :P

Gość o co chodzi w tym
samanto pewnie cos jest w twojej tezie jednak dla niektorych to naprawde ostatnia deska ratunku. Zbyt czesto tego nie oglądam z racji wieku i braku maluchow ale moze przyda mi sie co nie co na wnuki jak sie doczekam :P byleby nie z madzią te wnuki byly :):) pozniej skocze po ciastka i na wieczor sie objemy jak....

Gość o co chodzi w tym
samanto przytul sie do niego razem bedzie razniej :) a ty pracujesz gdzies ?

Gość tez pamietam
a ja chyba upiekę ciasto, bo nabrałam ochoty po dyskusji na temat murzynka i innych ciast czekoladowych w dziale "gotowanie, dom, ogród"

pracuję, od poniedziałku. od następnego jeszcze studia się zaczną, więc nadrabiam póki mam 4 dni wolnego na kafe bo potem nie wiem kiedy będę miala czas :D mój kot jest kompletnie pokręcony - młody, to na razie szaleje - przekochany jest gad jak rano przychodzi, włazi do łóżka i się przymila.. albo tak wlezie na kolana i siedzi i się gapi. a potem chwila nieuwagi i szarpie skubaniec za kolczyk albo rzuca się na placy.. uroczy gad normalnie :P

Gość o co chodzi w tym
wczoraj wieczorem po pogawedkach na kafe pieklam jakąś babke szampanską bez szampana :) wczoraj byla genialna ale dzis juz twarda i sie nie nadaje no chyba ze do wybijania okien sąsiadom. Dodam ze to chyba 5 ciasto w calej mojej kadencji kurki domowej wiec to tak tylko na specjalne okazje pieke sobie cos tam... :P

Gość o co chodzi w tym
samanto to tak jakbys opisywala zachowanie mojego bylego męża z czasow mlodosci hehehehe dawaj tego KOTAAAA

nigdy nie miałam nic z tej serii niestety, nie kojarzę jej nawet zupełnie :( pewnie coś zaczęło Cię zapychać z tych kosmetyków, które stosowałaś.. (a nie zaczęłaś/zmieniłaś antytabsów brać, nie używasz nowego podkłądu etc..?) poczytaj na wizażu (ale nie wiem gdzie dokładnie, ja jak wlezę na wizaż to siedzę pół dnia szukając i zapisując.. heh ;) ) o składach kosmetyków i zapychaczach - ja doszłam w ten sposób własnie do kremu Humektan i jak na razie jestem bardzo zadowolona. ograniczyłam też ilość kosmetyków myjących w ogóle, do twarzy tylko regularny piling i ta kostka do codziennego użytku

Gość tez pamietam
a ja uwielbiam piec ciasta, zwykle dzwonię do kolezanek pytam czy mają ochotę na ciasto, piekę i spotykamy się na plotkach. Pieczenie sprawia mi radochę, a jeszcze jak wszystkim smakuje to jestem przeszczęsliwa. Minęłam się z powołaniem :P

Gość o co chodzi w tym
ZAPOMNIALAM DOPISAC ZE WLASNIE TEGO POZNIEJ BRAKLO I DLATEGO DZIS KAZDY Z NAS MA INNE NOWE ZYCIE.

wróc, wysłałam odpowiedź nie w tym wątku P :P :P wybaczcie! taka chciałam być pomocna, aż topiki pomyliłam :D może to dobrze w takim razie, że mój kot - to KOTKA :D