Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się stało z tym forum ...

Nie trawię tej nowej ekipy... Co to za jakieś Warkocze Komety...

Polecane posty

Gość co się stało z tym forum ...

...i inne organizmy żywe, które prowadzą dyskusje na WSZYSTKICH topikach rozpieprzając je doszczętnie? Widziałem topik kosteczki28, gdzie były zadane następujące pytania: "Jak mam się zachowywać? Może jakaś dziewczyna korzystająca ze sponsoringu mi coś doradzi? Wiem, że jest czuły i delikatny i nic nie będzie na mnie wymuszał. Czy mogę coś zrobić by te chwile były naprawdę przyjemne?..." Rezultat? Cały topik zawalony prywatnymi rozmówkami bandy Warkocza, zero odpowiedzi na pytania, zamiast dziewczyn sponsorowanych nudzące się pracownice biurowe, a nawet faceci (!) plus mitomanka Purpurowaaa Łza... Przecież to powinno być forum, gdzie na takie pytania znajduje się odpowiedzi, a ta ekipa tutaj tylko siedzi, na niczym się nie zna, nikomu nie pomoże, każdy topik przejmie do własnych pogadanek... Ludzie, ja rozumiem, że w biurach się gówno robi, i że się nudzicie. Ale może zostańcie już na swoim topiku, czy to na "SZOKE SZOKE SZOKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", czy na "Jeśli ktoś sprzeciwi się że Warkocz Komety jest najpiękniejszą i najcnotliwszą" - rozwijajcie je sobie w nieskończoność, nawet lepiej na tym wyjdziecie, bo moderacja planuje przekazanie autorom takich tasiemców władzy moderatorskiej w obrębie tychże topików, a więc będziecie mieć z głowy podszywaczy i inne indywidua zasrywające Wasze topiki. Z drugiej strony i ludzie chcący dostać normalną odpowiedź na swoje pytanie (zamiast sławienia pod niebiosa arystokratycznego pochodzenia Warkocza oraz innych dyskusji w obrębie jej fanklubu) też będą uszczęśliwieni.

Ajron..ja tez sobie nie przypominam :o A Ty załozycielu kolejnego topiku o MNIE bądz tak łaskaw i wklej mi linka tematu o którym tu wspomniałeś. Ps. Nie wypowiadam się na tematach w których sa poruszane powazne zagdanienia życiowe czy tez erotyczne, jezeli już to TYLKO w formie równie poważnej. Natomiast jezeli topik jest typu...: "roocham psa jak sra"...:o Odpowiadam w podbnym klimacie !!!!! Głupie pytanie - głupia odpowiedz !!!! To wszytko co mam do powiedzenia 🖐️:classic_cool:

Gość lubelal
Ja też tego nie wiem co to za nowe ekipy pojawiły się na tym fore

Od 4 lat zaglądam na to forum i takie kółka wzajemnej adoracji były zawsze ,rozpierdalają każdy temat ,jedynie pocieszające jest to że to popularność chwilowa.

A to ja tam pisałem, ale po pierwsze primo nie jestem z żadnej ekipy - Kometko wybacz, jestem piehdolonym indywidualistą, pomimo pewnych podobieństw :classic_cool: Po drugie primo pisałem na temat Po trzecie primo i secundo tercio - sram w kiblu a nie w biurze. Troche kultury koorwa! :O A wszystko przez mitomankę Purpurową, moją misją jest ściganie tej suczy, sama mnie o to poprosiła :O Podsumowując - jeśli autor topiku nie potrafi utrzymać zainteresowania i każdy może ten topik, jak słusznie autor zauważył - rozwallić - to znaczy, że temat był tyle wart ile przetrwał.

Gość Warkocz komety jest gupia
i ma wszy

Gość gość
Jak widać problem zasrywającego wszystkie topiki dookoła TWA istniał już 10 lat temu. Tylko nicki sie pozmieniały.

Gość gość
Trwac będzie tak długo jak długo żyją takie szmaty jak te co tu srają swoimi gowno wartymi wypocinami z ciasnych możdżków niemajacych nic do roboty bo w sumie nic nie potrafią tylko do rana do wieczora forum a wokół siebie taki sam syf jak w głowach mają i z rodziną i z przyjaciółmi i pewnie z porządkami również ;)

Gość gość
Popieram siedzi jedna z drugą w urzędowym stołku plaszczą cip-ska za pieniądze podatników i tak jak na tym forum goowno mają do powiedzenia tak w urzędzie u takiej nic nie załatwisz bo sieczka zamiast mózgu i brak kompetencji do czego kolowiek w życiu

Gość gość in of log
10:40 ssij taboret garnku, po pracy naszych kochanych urzędniczek u miejscu przedziału.

Gość gość in of log
Oraz 10:32.