Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellllaaaaa

SIEDLCE sala weselna

Polecane posty

Gość Gość różnych sal
Skoro poruszony juz został wątek sali w Korczewie podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Byłam na sali w Korczewie dwa razy. Sala robi dobre wrażenie, ma duży parking, jest czysto. Sala jest chyba dość nowa i gustownie zrobiona więc raczej nie potrzeba wieszać tam dekopracji materiałowych. Moim zdaniem wystarczą tam kwiaty żeby ożywić troche wnętrze. Ogólnie do jedzenia nie mogę się przyczepić, choć raz podano nam niezbyt gorący rosół, ale to myślę może się zdrzyć. Dania ogólnie były smaczne i porcje wsam raz. Co do obługi to nam raz trafił się kelner- i tu było ok. Drugi raz mieliśmy jakąś dziewczynę - była trochę nadąsana i niezbyt miła, ale ogólnie nie było tragicznie. Fajny jest tam parkiet do tańczenia. Nieporównywalnie lepiej sie tańczy niz na terakocie. No i łazienki- ładne i dużo. Ogólnie wrażenia mnie jako gościa- pozytywne.

Gość siedlczanka
Witam. Szukam nieustannie zespołu z Siedlec na swoje wesele na 2012 rok i już nie mam pomysłu tyle telefonów wykonanych i nic wszyscy zajęci.Może ktoś z Was ma jakieś namiary na zespół koniecznie z saxofonem i gitarą.Zgóry dziękuję za wszelkie informacje. Ewa.

Gość bart9018
Ranczo -polecam :)

Gość N....
Witam Czy słyszeliście opinie o zespole KRYTERS ??

Gość Lilkamila opinnia
KRYTERS ma śiwtną wokalistke przynajmniej kiedyś miał a czy nadal ona śpiewa to nie wiem ale jeżeli tak to polecam trzeba poprostu sprawdzić kto wchodzi w skład! SALA W RAKOWCU A co do sali w RAKOWCU odradzam szkoda nerwów i żadnego remątu w najbliszym stuleciu raczej nie będzie ponieważ i tak mają długi odradzam naprawde kochani dajcie spokój z te pieniądze co on chcą znajdziecie owiele lepszą sale miałam tam niedawno ślub i porażka sali trzeba pilnować dzień i noc ponieważ klucze od sali ma mnóstwo obcych ludzi i wchodzą sobie kiedy chcą ale nikt wam o tym nie powie tylko dowiadujecie sie w trakcie jak zamykacie sale i zaraz wracacie a ktoś obcy siedzi w sali to jest nie dopomyślenia dlaczego oni tak robią powiedziałam sobie że nigdy wiecej tam żadnego wesela wszystkim odradzam a zresztą ciągre korki wysadza właczysz patelnie i nie ma światła co kolwiek włączysz to wysadza te korki to jest niedopomyślenia co tam się wyprawia a już nie wspomne o klimatyzacji jak spytaliśmy sie właścicielki to ona nam powiedziała że chodzi dopóki ludzie nie wejdą toć to jest żałosne odradzam naprawde nie marnujcie pieniędzy na taką ruine JEŻELI KTOŚ PLANUJE WESELE NA SALI W RAKOWCU NIE PRZESTRASZCIE SIE ŻE TAKIE DŁUGIE POPROSTU PRZECZYTAJCIE WARTO UWIERZCIE.....

Gość polecam zespółremix
Naprawde REMIX jest świetny mają świetny saksofon i jak na nim kolega zagra to aż normalnie dech w piersi zapiera polecam i bierzcie bez zastanowienia naprawde warto i nie są drodzy

Gość ladniejsza przede wszystkim
polecam sprawdzonego Chodowiaka, dla majętnych - Orchideę stanowczo odradzam Ranczo

Gość Początkująca panna młoda
Dopiero zaczynam temat wesel, czy wiecie może czy sa jeszcze terminy na 2012 wolne czy już raczej na 2013? Podpowiedźcie jak kształtuję się ceny za przyjęcia na salach. Mogą być też okolice Siedlec. A co do zespołów to ładnie gra i prowadzi wesele zespół Ostrowscy Band, gdzieś z okolic Broku, Wyszkowa.

Gość jola435
wejdz na strony sal weselnych lub podzwon do lokali - na pewno maja wolne terminy na ro 2012: www.zajazdpoddebem.com.pl , www. zajazdeuropa.pl , www.zajazd-podkowa.pl/ , www.weselaomega.pl , www.domweselnyhubertus.pl , www:wersal.net,pl , www.panderosa.pl , www.chodowiak.pl i wiele innych

Gość jola435
www.zajazdeuropa.pl

Gość Nattikarn
dołączam się do dyskusji, szukam opinii o sali w hotelu Arche

Bylem 08.10 na weselu w Ranczo pod Siedlcami i bardzo mi sie podobalo. Potrawy przepyszne...poprostu niebo w gebie:) a o ciescie nie wspomne bo bylo jeszcze lepsze. Wlasciciele przemili. Obsluga fantastyczna, dbala o kazdego goscia. Poprostu wszystko super.Bardzo polecam ta sale.

Gość Wrzos25
a Ty jadłeś cos innego jak bułka z masłem ? skąd jesteś Chłopie? wiesz jak wyglądają wesela w mieście i okolicach? wiesz jak się spozywa posiłki? co tak chwalisz tak Ranczo , jak nie masz porównania z innymi lokalami w mieście Siedlce.... Jesteś ........ przemilczę.....miłej zabawy w remizie....

Gość sawi1
Początkująca Panno Młoda- wiem, że w Korczewie mają sporo wolnych terminów na 2012. Mąż właścicielki sali mówił, że robią rózne promocje żeby zdobyć trochę klientów. Więc pewnie wstrzeliłabyś się tam nawet w zaplanowany swój termin a do tego można mieć trochę taniej.

Nie polecam sali Haramata, mój bratannek miał tam komunie, ciepłe danie dostaliśmy po 1,5 godzinie czekania, z oszczędności właścicielki obsługiwała nas jedna kelnerka (80 osób). Chciałabym poznać wasze opinie na temat tej nowej sali na Janowskiej OLIMPII , pobno były tam dopiero trzy wesela. Wstępnie zarerwowałam tę salę na sierpień2012, ale trochę sie obawiam, bo nie wiem czego się spodziewać :) Byłyście może na weselu na którym gra zespół Sonic? Też go rozważam.

biore pod uwage sale olimpie i haramate. olimpia jest ladna i nowa. byly wlasnie 3 wesela wiec nic wiecej nie moge powiedziec. bylam tylko i rozmawialam z wlascicielem. a jezeli chodzi o haramete to jaka byla kucharka?? a moze przez was zamawiana?? czy wlascicielka dawala kuchare od siebie?? i jeszcze jendo.. wynajmowaiscie od osoby na komunie czy sama sale??

Gość Biedroneczka123
Rzeczywiście jak sala ma zbyt duzo wolnych terminów to może zapalać się czerwona lampka. Poza tym chyba coś Sawi pokręciłaś lub pokręciłeś bo właścicielka sali w Korczewie nie ma męża.

Bylam na Janowskiej na organizowanym dniu nauczyciela w ubieglym tygodniu, sala naprawde ladna, parking utwardzony, jedzenie w porzadku i sporo potraw jak za cene ktora zapalcono wlascicielowi za organizacje przyjecia. polecam,

Gość sawi1
No to nie wiem, może to był mąż dyrektorki tej sali.Ale wspominał, że tam jest coś z kucharką nie tak. Więc może to powód niskiej frekwencji.

W Haramacie kucharka była właścicielki, zamawiana była nie sala, ale od talerzyka, jesli chodzi o jedzenie czy było dobre czy nie, to szczeze mowiąc nie pamiętam, także nie chce wprowadzać w błąd. Na pewno nie było go dużo, wyglądło to tak jakby właścicielka osczzedzała na wszystkim.

a kiedy była ta komunia?? dziwi mnie Twoja opinia poniewaz slyszalam od kolezanki, ze jedzenia tam jest pod dostatkiem a poza tym chce 1 kelnerke na 30-40 osob. przewaznie same pozytywne opinie

Gość Re: KORCZEW - POD ARKADAMI
Jak tak czytam Wasze opinie o sali w Korczewie "Pod Arkadami",to aż mnie podnosi do góry.Co Wam tam smierdzi, co macie do kucharki, jakie pijane panie,które pilnuja porządku podczas wesela,jakie wynoszenie jedzenia, alkoholu przez obsługę?Wogóle byliście na tej sali?Czy tylko gdzieś zasłyszeliście te opinie...porażka.Ja byłam tam na weselu i wszystko było ok.Nic nie mam im do zarzucenia.Sala elegancka, jedzenia dużo i baardzo dobre,kelnerzy obsługują gości sprawnie.Znam osobiście jedną z dziewczyn nadzorujących porządek podczas wesela i wiem o czym mówię.Po co pisać takie bzdury!Lepiej wogóle darujcie sobie dodawanie głupich komentarzy wyssanych z palca,bo realia są wręcz przeciwne. Odnośnie wolnych terminów na 2012 r.,jak piszecie,może być przczyczyna oczywista: odległość od Siedlec,jednak ceny zachęcają,są znacznie niższe niż w samych Siedlcach a goście i tak sa zmotoryzowani.Dla mnie 30km,to nie tragedia skoro ceny mają przystępne.A druga sprawa,to sala jest dość nowa i ludzie boją się robić tam wesela,bo nie wiedzą jak tam jest.

Nie polecam Haramaty no i jak wiekszość twierdzi Dę bowego Dworku w Żelkowie. atmowsfera nie za ciekawa, obsługa do niczego , jedznie takie sobie. Zdzieraja kasę. Polecam biznes Rafalskich -Dom Biesiadny i Biesiadne Sioło. Nie zawiedziesz sie. Oni maja do tego głowę. zapraszam na ich stronę internetową http://www.biesiadnydom.pl/

Gość lubię cięte kwiaty w domu
"Potrawy przepyszne...poprostu niebo w gebie a o ciescie nie wspomne bo bylo jeszcze lepsze. Wlasciciele przemili. Obsluga fantastyczna, dbala o kazdego goscia. Poprostu wszystko super.Bardzo polecam ta sale." Jedzenie jest smaczne, dobrze robią mięsa. Surówki są jedynie jak ze stołówki, bardzo nijakie. Ale ciasto.... hm... tanie, proste, niezachęcające, a cukierków na stołach brak, deseru też nie ma. Obsługa normalna ze wskazaniem na stołówkowa. Dziewczyny owszem sympatyczne, bardzo miłe, ale kiedy jedni już skończą jeść i opiją winem, inni dopiero czekają na danie. Fajnie, że można pochodzić wokół sali, teren jest zagospodarowany, są ławy, stoły i stoliki. Jednak nie da się ukryć, że ma klimat i organizację sali-remizy. Ciut lepiej niż Przygody. Polecam też salę w Opolu - bardzo fajna właścicielka, równa babka, która po weselu Wam opuści za osoby, które jednak nie przyszły. Cena 140 zł od osoby, w tym już są poprawiny:) Byłam na weselu w Chodowie - bardzo dobra obsługa, szybko, sprawnie, smakowite jedzenie.

Gość salinki
Tylko jak widac jakcys znajomi chwala sale w Korczewie. Bede sie tam bawila w ta sobote wiec napisze jak tam jest,

Gość Kaktus-Bar
Szukasz sposobu na uatrakcyjnienie imprezy i miłe zaskoczenie gości? Dobrze trafiłeś! KAKTUS to profesjonalna obsługa barmańska i nie tylko. Coraz częściej z takiego założenia wychodzą młodzi ludzie organizujący przyjęcia weselne. Chociaż biała wódka jest obowiązkowym alkoholem na imprezach tego typu, coraz więcej osób woli jednak sięgać po kolorowe koktajle i drinki. Kultura picia alkoholu zmienia się diametralnie. Zaspokojenie potrzeb gości i danie im okazji do dobrej zabawy - poprzez uczestnictwo w show barmańskim z prawdziwego zdarzenia - sprawi, że impreza stanie się niezapomniana nie tylko dla jej organizatorów. Nie zastanawiaj się dłużej - zafunduj swoim gościom i sobie dodatkową atrakcję w postaci pysznych trunków, przygotowanych przez profesjonalnych barmanów! Skontaktuj się z nami! http://img263.imageshack.us/img263/6651/kaktust.jpg obsługujemy imprezy w całej Polsce.

Gość Do czarnej czwórki - Marysia K
Byłam druhną niedawno na weselu w Hubertusie. Było to już po remoncie. Młodzi i goście byli naprawdę zadowoleni. Menu jest inne niż to na zdjęciach na stronie i stoły też były dobrze ustawione, chyba jeszcze nie wkleili bardziej aktualnych zdjeć. Jedzenie było naprawdę dobre, tańczyć też gdzie było, nikt nie narzekał, i większość gości wychodziła dopiero koło 3.00. Było dosyć chłodno na dworze, więc na tej dolnej sali można było posiedzieć i pogadać. Bardzo fajnie wygląda tam klatka schodowa - b.fajne zdjecia wyszły. Moim zdaniem warto. No może nie jest to mercedes wsród sal, ale proszę, która z sal w okolicy jest idealna pod każdym względem. Nie widziałam takiej. Jak wystrój jest ładny to jedzenie kiepskie...itd. A najlepeij umówić się i pogadać z właścicielką, zobaczyć.

Gość madlen1
Jeśli chodzi o zespół KRYTERS to jak najbardziej polecam !!! :) Wokalistka ma super głos, zespół gra muzykę i dla młodych i dla starych ;) Świetnie prowadzą wesele, nie robią długich przerw :) Polecam !!!!