Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Fabryka gwiazd- komentujmy na bierząco !!!

Polecane posty

każdy może zrobić błąd:D kurde takie pyszne kanapki mają w mc donald's :( ale mam ochote:o

dokladnie nie przejmuj sie..:* ta panna chce dowartosciowac sie czy co ze wytyka ci ten blad rozumien komus zwrocic uwage ale nie w taki sposob widac na jakim jest poziomie.. no ze chyba ona ma takie poczucie humoru a ja sie nie znam

ta dziewczyna mi Chylińska z głosu przypomina:D podoba mi się jak śpiewa:)

Ta Julita jakaś taka ochrypła, nie podoba mi się, ale ja się na śpiewaniu nie znam to chyba tak jak Tede hehe :D

hehe tez wole \"mam talent\"ale tam naraie sa \"przesluchania\" to dlatego pewnie.. no i fajniejsze jury:P

Te programy wszystkie są podobne, i "Taniec z gwiazdami" i "Jak oni śpiewają" i "Fabryka gwiazd" i "Mam talent" i "Tańczymy na lodzie" etc...

ale ta dziewczyna teraz beznadziejnie spiewa ;/ A czytalyscie jakie szopki byly na castingach do tego programu ? Podobno nie dostal sie nikt kto niemialby wczesniej kontaktu z muzyka (szkola muzyczna itp.) ...

no wlasnie fajniejsze jury ;) to tez robi swoje, ja dla samej chylinskiej siadlam do telewizora i bardzo mi sie spodobalo :P:) a ten program...hm...juz zaczyna mnie troche nudzic :O