Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Fabryka gwiazd- komentujmy na bierząco !!!

Polecane posty

robili wielkie halo wokol tego programu a jak zwykle okazalo sie ze jest po prostu przereklamowany...

do mnie zaraz znajomi z flaszką przybywają :classic_cool: więc bede musiala opuscic to mile grono, bo nie podolalabym obejrzeniu tego programu bez was :P:)

Gość jhikjhnik
na Marina straaasznie fałszowała

Gość tpo ustawione
Tak castingi były - moja kumpelka była w stolicy na castingu. przesłuchiwały w ogole nie medialne osoby.Nawet nei wszyscy z wywołanej 10 zaśpiewali ( co co mieli szanse to po jednej linijce) Potem mówili to zaraz ogłosimy wyniki A ci co sie zbulwesrowali że "oni nawet nie spiewali" dostali odpoweidzi "to nic , to nic" i taki KONKURS

Gość tpo ustawione
zdażyła "zaspiewac" - 5 słów.

fest.. ja bym chyba udusila ta komisje na jej miejscu no ale tak to jest tylko w tv te castingi wygladaja tak kolorowo

Gość to ustawione
tak idol i te inne programy - wszystko takie kolorowe- to jedna wielka FARSA.

Gość griszka
Myślałam,że ten cały program jest lepszy.Wolę "mam talent" jutro na TVN.Dzięki.

A kto tego feela tam wpuścił:O Jeszcze jego tam brakowało... To był ostatni raz kiedy oglądałam ten program

chyba sobie wszyscy juz poszli bo taka cisza ja wylaczylam juz fabryke gwiazd ide ogladac jakis film :P 3majcie sie cieplo

Ja już dawno to wyłączyłam, jak tylko zobaczyłam tego gejka z filla to nie wytrzymałam. Idę chyba spać, bo nie mam żadnego filmu na kompie 😭 Dobrej nocki 🌼

tę Malwinę Kusior pamiętam z \"Drogi do gwiazd\"... Kiepski program. nikt mi się nie podobał... Chociaż najbardziej przyzwoicie zaśpiewała ta 21letnia brunetka, która ma siostrę bliźniaczkę poraz kolejny już tego nie włączę🖐️

juz jestem, ja pamiętam tego ostatniego chlopaka (heavy metal ) pamietam go z szansy na sukces, jak znajdę to zaraz wkleje link ;) i jemu kibicuję, a te opinie ze on jako heavymetal nie powinien wystepowac sa zalosne!!! zakladając ze program nosi tytul "FABRYKA GWIAZD" powinni doceniać to co ktoś potrafi, a nie jaka muzyka zyje :O czy chcemy kolejnego powielania gwiazd, ktore juz istnieją??? czy polsce trzeba jakiejs kolejnej gosi andrzejewicz? :O (chyba nie znam jakiegokolwiek utworu z repertuaru tejze "gwiazdy" ) a ludzi z prawdziwym talentem sie gnębi bo mogliby tworzyc cos innego niz melodyjne piosenki britney spears? :O polsat sie nie postaral!!! wywalil kase i g... z tego bedzie mial, jesli takie osoby beda odrzucane tylko dlatego ze maja inny styl :O zaraz postaram sie znalez gdzies link do wystapu w "szansie na sukces" ostatniego wokalisty ;)

i co myslicie? piekny, czysty glos - charakterystyczny dla matelowców :) jemu kibicuje i mam nadzieje ze nie odpadnie tylko ze wzgledu na rodzaj muzyki, ktory preferuje, a jesli tak to to jest szmira a nie program by kogos stworzyc :O

Gość A GDZIE JERZY PAWLUK
Może ktoś wie dlaczego Jerzy Pawluk nie bierze udziału w programie??? przeciez sie dostał do finałowej piętnastki!jest nawet na zdjęciach! http://www.plotek.pl/plotek/1 ,78649,5675028,Rusza__Fabryka_Gwiazd___.html?skad=rss O co chodzi???

Gość A GDZIE JERZY PAWLUK
jest tu kto???