Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freequa

co na gore na jesien/zime

Polecane posty

Gość freequa

jak wg.was by powinna wygladac dziewczyna w wieku 20 lat, studentka zima? czy raczej by powinna ubrac juz cos dluzszego czyli jakis plaszczyk czy dluzsza kortke, czy jeszcze moze i nawet to by lepiej wygladalo gdyby miala kurtke krtoka?? Co jest w ogole w tym roku modne na zime jezeli chodzi o jakies kurtki, plszczyki?? I jesczze takie jedno pytanie...czy Wy w swoich szafach macie np.kurtke i plaszczyk jakis? bo wiadomo ze do plaszczyka tak srednio adidasy pasuja ;/

Gość freequa
no na zime mam kozaki wiec raczej bede latac w obcasach ale wiadomo ze jak bedzie snieg to bede miec plaskie buty...ale one przypominaja adidasy... Bo kozaki mam na szpilce.. A zawsze mialam krotka kurtke...no ale troche zimno jednak bylo..ale to wystarczy gruby sweter pod to ale mama sie wkurza zawsze o kurtke wiec nie chce miec znowu kazdego dnia zimy afery w domu o to jak sie ubieram ;/ no ale w takim razie wychodzi na to ze musze miec 2 kurtki kupione :P tzn.kurtke i plaszczyk

Gość ddlldldldld
Płaszczki panny to wam pasują właśnie jak macie lat 20 i korzytajcie z tego. Bo jak będzie mieć 30, 40 to w płaszczach będziecie wygladać jak wlasne matki.

hehe chyba sie cos pomyliłaś o tych płaszczach.. kobiety właśnie w starszym wieku bardzo ładnie wyglądają w płaszczach a szczególnie w kremowych dobrze skrojonych.. moga zamiast 1 guzika dużego jakaś ladną przypinkę.. Fajnie to wygląda.. Do tego szerokie spodnie tzw szwedy i hulaj dusza:)

nie rozumiem po co ci kurtka i płaszczyk ? są buty eleganckie i cieple nie na obcasie.. wystarczy poszukać a płaszczyk fajnie skrojony do połowy pupy żeby sie mama nie krzyczała(wiem cos o tym) lub dłuższy za pupę :)

Gość ja sie tam nie znam za bardzo
jesienia nosze plaszyk taki za tylek teraz mam niedawno kupilam i mi starczy na jesien, na zime mam plaszcz elegancki , no, ale mysle juz o plaszyku na zime nowym

Gość a jakie plaszcze na zime
wiadomo cieple...zapodajcie jakies linki :)

poszukam zaraz

jestem strasznym zmarzluchem :(, dlatego zastanawiam sie czy warto na zimę zaryzykowac płaszczyk hmmm..

ja mam plaszcz ale kupilam za 400z ł naparwde cieply zawsze w zimie go nosilam ma juz 3 lata wyglada jak nowy bo oodaje do pralni, ale marzy mi sie juz cos innego

Gość freequa
ja pojade gdzies na gielde sobie kupic :P tylko to jest troche kasy...te ok.300 pewnie trzeba liczyc na cos ldnego ;/ a co do butow o ktorych cos pisal to ja juzmam kupione na szpilce bo to jest generalnie moj styl..nie lubie plaskich butow..ale ze wzgledu na wygode to jak ide do miasta polazic to ubieram plaskie zeby tak nog nie emczyc no i nowych butow bo planuje troche dluzej niz rok w nich pochodzic

1 wywarl na mnie wrażenie :D, tylko szkoda ze sprzedawca ma tyle negatywów :O

szkdoa ze takich płaszczy nie ma na mieście..mam na nie chrapkę :P,tylko bez przymierzania nie zakupię :O a moze np.w gdyni, w gdańsku ktoś gdzies takie podobne widział ??? :) dajcie znaka :D