Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosolek5

CZY W TYM WYPADKU ODWOLAC SLUB??? ZALAMKA...

Polecane posty

Gość rosolek5
Nie wiem,co to za glupia mania nazywania kazdego tematu prowokacja. Moze i niektorzy siedza tu godzinami i sie nudza,ale ja mamnaprawde duzy problem i chcialam posluchac opinii innych kobiet, jak zachowalyby sie w mojej sytuacji.

Gość mmmmarynia
kwestia kasowania zdjec na NK-moim zdaniem byloby dla mnie sygnalem ze cos jest nie tak,... moim zdaniem byl zawsze gburem, a dopiero teraz, kiedy ma sie lepiej, kiedy jego sytuacja finansowa sie poprawila, to te siano z jego butow wylazi.... sorry al;e tak jest. Moim zdaniem takze nie ma on dosc tej dobroci itd, ALE poczul wladze, wie, ze teraz on moze dyktowac warunki ,bo poczul finansowa niezaleznosc.

Gość rosolek5
na pewno masz racje.Nigdy nie lubil zakupow,ale jak moglismy kupic cos dla niego, czul sie jak ryba w wodzie. Nie liczyl,ze to drogi, moze cos tanszego,nie zalowal sobie.Ale jak chcialam zobaczyc kolczyli za 1L zrobil mi piekielna awanture,ze juz tyle ich mam po co mi nastepne? Az wszyscy ludzie sie glupio patrzyli na nas. A najsmieszniejsze bylo to,ze w koncu nie bylo w tym sklepie tych kolczykow bo ludzie juz wykupili i awantura byla niepotrzebna :(

i co wiecznie maile sprawdza?:/ nadal nie rozumiem jak moglas pozwolic facetowi wykasowac znajomych z gg. dla mnie to jakas patologia.. nie dalo ci to do myslenia??

Gość agjm
mówisz o awanturze za kolczyki za 1funta?? To tak jak bedac w Pl klócic sie o 1zl.zenujace...to powinno ci juz dac do myslenia

Gość rosolek5
Dlaczego on pisze,ze "sram na wszystko, mam go w dupie i ranie go" Od tego maila, ktorego napisalam juz sie nie odzywam.

Gość autorkoooo
i dobrze, nie odzywaj sie! on teraz bedzie na Ciebie całą żółć wylewał, ale się nie daj...najlepiej tego wszystkiego nie czytaj, od razu kasuj, bo się sama bedziesz nakręcać i w końcu wciągniesz się w pyskówkę! to nie ma sensu! Zajmij się czymś, poukładaj wszystkie ciuchy w szafie, prasuj, cokolwiek!najgorsze masz juz za sobą, teraz już będzie lepiej

Gość rosolek5
teraz polecialo kilka sms-ow w moja strone o bardzo niemilej tresci. Jak moze sie tak zachowywac osoba, ktora kocha? Mowic lub pisac takie przykre slowa. Ja bym tego najgorszemu wrogowi nie powiedziala.

Gość rosolek5
mezczyzni sa okrutni i bezlitosni. Po 2 latach starania sie, pielegnowania milosci slyszy sie takie rzeczy.

Gość niech kazdy dba jak chce
kobieto jestes bardzo słaba psychicznie ze tak dajesz sie traktowac, moze jakas pstychoterapia by sie przydała

Gość rosolek5
no wlasnie teraz juz sie przestalam odzywac zupelnie do niego,ale przyznam,ze jest mi ciezko. Wiem,ze robie to dla wlasnego dobra.

Gość nivka
manipulator i pojeb psychiczny tak mi wyglada Twoj facet jakby go przebadac to cholera jeszcze co by wyszlo, czasami afekty i schizofrenia lub mania przesladowcza daja podobne objawy radze spierdalac gdzie pieprz rosnie poki w gownie po kostki jedynie stoisz i mozesz uciekac bo jak ci gowno siegnie po slubie za szyje to po mtobie lalka:o

Gość bonzo_gonzo
wygladasz mi na typowa ofiare a on na typowego oprawce czekaj tatka latka jak ci przypierdoli po slubie i kaze morde w kubel trzymac uciekaj poki mozesz bo u niego w glowie nie wszyscy w domu!!!!!!!!

Gość Hejcia W Opalkach
Wpis od "autorkoooo" -zgadzam sie. Zrob cokolwiek-zajmij sie czyms, poukladaj rzeczy w szafie... itd. On wie, jest wsciekly, bo TY wykradasz mu sie z rak, czuje, ze traci nad TobA kontrole, stad to jego zachowanie!

facet pisze ci tak bo: - wie ze cie zrani- a wie bo sama pewnie nie raz mu to pokazałas - bo się tak naczył rozwiązywać konflikty a ty powinnaś napisać mu jasno i wyraźnie- tak jestem właśnie taka jak piszesz i albo z tym się pogodzisz albo spadaj- obrazić się wielce( nie wyć po kątach, nie pytać czemu tak brzydko cie nazywa) tylko wziąśc ksiązkę, zając się czymś z miną \"pocałuj mnie w dupę\" i tyle jesli ci zależy na nim musisz natychmiast wyjść z roli ofiary- wcale nie musi to być tak , że on jest tyranem domowym i psychopata itd. choć niewykluczone, ze jest pamiętaj jedno- nie ma ofiary- nie ma kata- choćby miało to spowodować małą wojnę albo małą rewolucję nie uda sie- innego wyjścia nie będzie jak odejście

Gość to popapraniec psychiczny
wpisz w google mania przesladowcza a znajdziesz tam to czego szukasz chorobliwa zazdrosc, kasowanie zdjec na gg, na naszej klasie kobieto ratuj sie poki jeszcze masz czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość odwolaj i uciekaj
jak najdalej!!!

rosolek---ja slub odwolalam na miesiac przed ceremonia...zaproszenia byly juz rozdane i w ciazy bylam ...a wczesniej sie zareczalismy przed cuiaza i wogole fajnie bylo...ale tez zaczl podnosic glos na mnie i nawet wulgarnie sie odezwal...wiec radze Ci uciekaj tym bardziej ze dzieic nie macie fakt ze ta historia jeszcze jest dlugaa i nie na odwolanym slubie sie skonczylo ale cisze sie ze nie jestesmy malzenstwem bo tylko czlowiek potem sie na gorsze zmienia

Ike...co ty wygadujesz. Ona ma wyjść z roli ofiary, zeby on sie mógł noramlnie zachowywać? może jeszcze napiszesz, że cała ta sytuacja to jej wina, bo weszła w tę rolę... A jakby ją uderzył, to jej wina, bo go sprowokowała. Facet ma taki charakter i koniec. Nic sie tu już nie zrobi, pokazał na co go stać. Chwała Bogu, przed ślubem.

koralowa- nie to nie jest jej wina- ale tak jest w przyrodzie , że słabsze osobniki odpadają- ona jest słabsza- na co sobie pozwala to ma mówię z własnego doświadczenia bo mojemu też rosły rożki i szybko dało się je utepić - znam też wiele kobiet, które zmieniły wiele w sobie i mają efekty nie przeczę, że facet może być psychiczny ale też nie zakładam tego z góry próbować zawsze mozna zwłasza jak się kocha ale sorry jeślli ktoś robi z siebie podnóżek, to ktoś na nim czysci buty- proste

No dobrze, ale jest zawsze wybór: mozna sobie wyczyścić buty o ten podnóżek, lub nie. To tez się ma we krwi, że natychmiast przy kimś słabszym przechodzi się w rolę kata. ten facet tak ma. W dodatku wiesz, co innego temperowac różki, a co innego znosić nie lada chamstwo. No chyba jest róznica...

W związku, przecież sama wiesz, ma się też te słabsze momenty. Jesli to natychmiast rodzi zachowania katowskie, to ja dziekuję.

koralowa żyjesz z nim? wiesz? czy opierasz się na paru słowach? uwazam że wszelkie odchylenia psychiczne powinny być stwierdzane przez lekarzy a nie ludzi z forum- tak jak mowię, kto wie, może facet jest dupek i taki juz będzie a może coś wywołuje to że zachowuje się jak dupek i warto wtedy spróbować go przytemperować zazwyczaj tak jest, że jak komuś za bardzo zależy to drugiej osobie automatycznie rosną rogi dlatego obstaje przy swoim spróbować zawsze mozna jak okaże się że facet jest niereformowalny- panu mówimy- do widzenia

Rozumiem o co ci chodzi, ale to chyba jednak nie ma zastosowania tutaj. i chodzi o to, zeby nie włożyć jej do głowy przekonania, ze on tak robi, bo ona go do tego prowokuje. To zwykły schemat przy molestowaniu psychicznym i blędne koło tym samym. Zresztą te kilka słów które przytoczyła...ty bys to zniosła?

Gość Falka33
Gwarantuję Ci, że jak weźmiesz ten ślub to będziesz całe życie nieszczęśliwa!!!

Gość atja
i jak tam rosolku? Trzymasz sie?

Żeby nie bylo tyko tak, że ją omamił i sie pogodzili (i jeszcze przyspieszyli termin slubu...)... No ale faceci z typu molesto-toksycznych mają duże takie mozliwości