Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczny Tułacz

Co zrobić aby mi wybaczyła

Polecane posty

Gość Durszlaczek
Ja tam jestem za teorią Tanke: kobiety często zaczynają się tak zachowywać jak inny atrakcyjny samiec pojawia się w okolicy: robienie wideł z igły, eskalacja żądań itd... Wydasz tylko na podróż i kwiaty, nie daj Bóg na pierścionek. Oświadczyny sobie daruj bo się skompromitujesz, chłopie

Gość Durszlaczek
Co Ggłupota? Do głupot i kosztów to wy go namawiacie. Baba się mu puszcza i już, dziecko pewnie tez nie jego więc jej nerwy puściły...

jatakaja: \"Mój kochany tatus niedawno zwyzywał mnie od k**ew i szmat,a tak jakoś...humor mial zły Twoje dziecko nie rozumie tego jak się o nim wyraziłeś,tym lepiej dla niego,ale zamiast na pierwszym miejscu przepraszać swoją partnerkę to w myślach przeproś swoje dziecko i obiecaj ,że tego więcej nie zrobisz.\" Zauważ, że on to powiedział pod nosem, nie bezpośrednio do dziecka. Doprawdy: \"do autora: emocjonalnie podchodzac do sprawy- pozbawiłabym cię praw rodzicielskich debilu:/\" Kolejny autorytet moralny. Hahaha.

Gość Durszlaczek
Pamiętaj, wszystkie kobiety to naciągaczki... I tego się w życiu trzymaj

Gość Do wszystkich autorytetów
160, gratuluję rozsądku. Dyskusja stała się żenujaca, facet proszacy o pomoc stał się przedmiotem ostrzału, choc uznał swoją winę, wręcz wyraził skruchę. Kiedyś pracowałem w firmie gdie szef wszystkich podejrzewał o kradzieże, malwersacje, sabotaż. Potem wyszło że kradł, wyłudzał, wręczał łapówki i rozwalał własną firmę bo miał oprócz tego konkurencyjną. Niestety - myślimy własnymi kategoriami. To złodzieje krzyczą najgłosniej Łapać złodzieja. CHłopie, głowa do góry: przeproś, pros o wybaczenie. Jak nie dostaniesz to chrzań to i weź się za pieprzenie tego co tylko CI podleci. Bez litości. Najlepiej tych z zasadami moralnymi i świętojebliwych. Te sa w takie klocki najlepsze....

Gość Lej na nią
(polecam temat o pissingu na erotycznym) Nie rób z siebie szmaty, człowieku...

Gość asdasdsa
nie przejmuj się tymi prymitywami.... poziom społeczeństwa polskiego jest żenująco niski, zwłaszcza małolatów... Jeżeli chodzi o Twój problem, to podejrzewam, że ta reakcja nie jest efektem tego co powiedziałeś. Może dziewczyna jest przemęczona, może ma problem z cyklu "baby blues" a może po prostu szukała jakiegokolwiek pretekstu żeby zakończyć związek? Gdybać można, po prostu spróbuj z nią porozmawiać.Jak wrócisz do domu zaproś ją na kolację, znajdź opiekunkę dla dziecka i pobądźcie sami. Trzeba porozmawiać. A żadne forum tego nie załatwi za Ciebie. Życzę Ci powodzenia i próbuj zawalczyć o Swoją kobietę :) Warto :)

a może ona była równie zmęczona co Ty? Wiesz opieka nad dzieckiem to nie jest wdzięczne zadanie... przewijanie, karmienie... płacz... karmienie, płacz... przewijanie i tak w kółko... skoro Ty strzeliłeś głupotę, to ona miała prawo tak zareagować. Sam wiesz, że przemęczony człowiek różne rzeczy robi:P Poza tym nie wydaje mi się by chodziło tylko o tą jedną rzecz... pomagałeś jej przy małym, starałeś się włączać w codzienną pielęgnację??? Bo jeśli nie, to twoje słowa po prostu świadczą o twoim stosunku do własnego dziecka i może ona w końcu to dostrzegła. Tak czy siak, radzę zastanowić się nad sobą i porozmawiać szczerze z wybranką. Może jednak uda Ci się ją przeprosić.

jak zwykle kobiety (nie wszystkie) nie potrafią spojrzec obiektywnie na temat... reakcja tej kobiety w najmniejszym stopniu nie jest adekwatna do tego co zrobił autor... jesli naprawde z nim z tego powodu skonczy związek, to bedzie wprost oznaczalo, ze szukala tylko pretekstu...

Gość odezwał się
odezwał się specjalista od związków po DWÓCH ROZWODACH :-O :-D

Gość Tajemniczy pomocnik warto
Masz Problem z Dziewczyną , Chłopakiem? Z mojego doświadczenia wiele wiem Pomóc ci ? Pisz do mnie na Gadu 8106465

Gość ehh robicie problem
ja wychowuje sama dziecko ,po całym dniu też jestem zmęczona i nie raz zdażyło mi się zaklnąć pod nosem na córke ,a poźniej tego bardzo żałuję......

Gość Daw
przykro bylo mi to czytac... nie sluchaj ludzi ktorzy gadaj tak bezsensu byla twoja wina zalujesz tego i pokaz to jej... jesli kocha wybaczy jesli nie... przykro mi ja tez mam mega teraz problem...powiedzialem o pare slow za duzo i nie potrafie odzyskac kobiety ktorej dal bym wszystko...:( powodzenia odezwij sie autorze bo jestem ciekaw czy sie udalo...

Gość marnie tu
Marny temat, oby prawdziwy... wiekszosc sobie jaj robi zakladajac takie tematy a Wy łykacie jak pelikany... oglądnijcie trudne sprawy, tam jest to samo, wymyslone bajeczki.. Nie oglądam tego na szczescie, ale wiem na czym ten serial polega...