Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cymbałka

***************ZADANIE DLA WAS, czyli sklej smoka ****************

Polecane posty

Gość xzv rfv hgbt
Mam takiego, jest mega fajny, ale nie robilem z szablonu u, kupilem na jakiejs wystawie

Gość ekhm......
kiedys robilam,ale nie wyszlo:O nie wiem co zle zrobilam...

ekhm... może żle jego ułozyłas głowę? bo jak pierwszy raz robilam to tez mialam źle, bo głowę złożyłam nie w tą stronę

Ja zrobilam takiego smoka pere miesiecy temu i jest boski! oczywiscie efekt bylo widac jak sie go nagralo dopiero :) wprawdzie wyszedl rozowy, bo tusz mi sie z drukarce konczyl :P

Ja to widze bez nagrywania :) Na początku trzeba patzec jednym okiem, drugie zakryc i wtedy bez proboemu zobaczysz :) po kilku takich "rundach" z jednym okiem, patzrąc na smoka obojgiem oczy tez beziesz to widziała :)

zrobiłam go wczoraj, udało się :D jest rewelacyjny, można się przy nim zahipnotyzować :D :D :D chyba zrobię dziś drugiego, mam ochotę przerobić go photoshopie na odbicie lustrzane, żeby stały tak \"do siebie\", to może fajnie wyglądać, jak oba zaczną kręcić głowami ;)

ja zrobiłam czerwonego. a drugiego może zrobię fioletowego, żeby pasował. w photoshopie można uzyskać każdy kolor, jak ktoś chce jakiś inny oprócz tych trzech, to mogę wysłać na maila :)