Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem gdzie poszla

Zdradzilem zone, nie wiem gdzie poszla

Polecane posty

Dowiedziala sie, zawsze miala intuicje. Myslalem, ze wybuchnie, zrobi straszna awanture, jak to zawsze potrafila zrobic o byle co. A ona chyba nie mogla w to uwierzyc. Zostawila dziecko i wyszla z domu, nie wiem gdzie jest, ludzie ktorzy mogliby wiedziec tez nie maja pojecia...Martwie sie i mysle co zrobi

Poszła w długą ,a tobie zostawiła dziecko więc spoko i bez nerw :D

Gość mysle ze 3
trzeba bylo myslec przed a nie po :O Banda gowniarzy kierujacych sie penisami. 😠

martwie sie na serio, nie chcialem zeby tak wyszlo. Za wczesnie, zeby jej szukac, ale zostawila dziecko. Normalnie nie zostawila b malego w zandej syt.Co mam robic?

Gość ogólnie to jesteście zajebiści
gnój....

Gość dobrze zrobila ze poszla
ojej... zostawila dziecko i ja teraz nie wiem co mam z nim zrobic :O poradzcie mi cos, pliiiis... :( jak je nakarmic, przewinac...? co w ogole z nim robic? :(:( I bardzo dobrze zrobila, ze poszla!! a ciebie wcale mi nie zal, ty...kanalio jedna!! tfu, tfu, tfu, na psa urok!!!

Gość żałujesz chociaż
?

nie musiscie sie czepiac, znam swoja wine. I wiem jak zajac sie dzieckiem. Tylko martwie sie o Nia!

Gość zająć się dzieckiem
? ps też bym tak zrobiła i na pewno przez ładnych parę miesięcy byś mnie musiał szukać :P ...przy opiece nad dzieckiem, pracy i domu na pewno by ci się szybko numerków odechciało :P

taa, martwie sie o nia... zalosny jestes- jak zamaczales w obca dziure to sie nie martwiles??!!

Gość chyba pojdzie na tory ..
... :o

albo wisi na drzewie albo rzuci sie z mostu lub pod samochód

Gość z ciała i z duszy
dlaczego klikasz w internecie zamiast jej szukać?

masz duże mniemanie o sobie jesli myślisz że z twojego powodu odbierze sobie życie

Gość omggggg
poszla cie zdradzic, na bank!! i dobrze, ja od razu tez bym poszla,

zaluje bardzo, nie chcialem tego z reszta nie wiem co mam napisac. Zdradzilem z pierwsza miloscia mojego zycia, po prostu jakas rutyna mnie zjadla. Zona byla zajeta dzieckiem, zmeczona, nie dbala o wyglad jak kiedys. A tamta nagle sie znowu pojawila , bez dzieci jest , spontaniczna .Zapomnialem sie i zaluje, to zdazylo sie tylko raz. A moja zona zawsze byla wobec tej drugiej podejrzliwa. Nawet nie wiem jak sie dowiedziala

klika bo strasznie się o nią marwi hhehe szuka pocieszycielki co go przytuli cycami

klika, bo wcale nie chce jej znalezc. pewnie mu to nawet na reke, tylko to dziecko... co z nim zrobic...? moze rodzicom podrzuci i dalej bedzie bzykal na boku

bo twoja żona to inteligentna kobieta w przeciwieństwie do ciebie nadęty bufonie

klikam na tym forum, bo ona je bardzo lubi. Czesto widze , jak tu zaglada. Na forum o dzieciach tez. A nie wiem gdzie jej szukac, mysle ze jest gdzies blisko , bo martwi sie o dziecko

Gość zająć się dzieckiem
daj jej ochłonąć! ....co myslisz, ze ona to łyknie jak ciepłą bułkę i przejdzie do porządku dziennego? jakaś kara musi być :P

Gość szkoda że się o nia nie martwi
łeś wcześniej:O Wiesz, że ponad połowa wszystkich dorosłych osób w Europie ma wirusa hpv? W tym ponad połowa kobiet. A 20% wszystkich kobiet w ciągu swojego życia zachoruje na raka szyjki macicy. Dzięki takim wspaniałym mężczyznom jak ty, którzy pakują kutasa gdzie popadnie, bo tak się martwią o życie z zdrowie żony🖐️

umiem zajac sie dzieckiem, ktore kocham! lubicie sie znecac a sa rozne sytuacje

Gość z ciała i z duszy
Nie czepiajcie się. Zdradził i już. Teraz ma problem, bo nie wie gdzie jest żona.

Może wyszła na zakupy a ty nie zauważyłeś nawet ,pewnie ci schabik kupi i kotlety ubije.

Gość mekintosz
poszla szukac adwokata. przyjdzie z wnioskiem o rozwod. a ty spierdalaj do kochanki.

i spowiadasz sie na kafeterii. zaiste twoja skrucha i zal sa przeogromne. moze skorzystaj z zumi? nozek nie zmeczysz i wyrzutow sumienia sie pozbedziesz. no bo przeciez szukales. smarkacz.