Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem gdzie poszla

Zdradzilem zone, nie wiem gdzie poszla

Polecane posty

Zobacz jak ona Cię dobrze zna i wie co robić żeby Cie teraz sumienie zażarlo i zebyś się zamartwial i wogóle... I powiem Ci jedno, nie szykuj się ze wróci na noc, albo inaczej, módl się zeby nie wrócila bo jak wróci to Ci dopiero pokarze... Wykończy Cię psychicznie, gwarantuje Ci to, już jak widac dobrze jej idzie :) zrobilabym dokladnie to samo co ona

a mozesz sie przestac usprawiedliwiac..piszesz o tym jednym wyskoku jak o standardowej s ciodziennej sytuacjio jak np podcieranie sobie dupy a tetraz wytez umysl i pomysl ze to zona ciebie zdradzila twerdzac ze to byl tylko jednorazowy wyskok bo sie uw as nudno wmalzenstwie zrobilo:o i co ? :o mam nadzieje ze cie w dupe kopnie:o

Gość z ciała i z duszy
A jej znajomi. MOże dojakieś koleżanki pojechała. Do rodziny, rodziców?

Gość samotna trzydziecha
zrozumieć to można ale drobny błąd a nie zdradę.

autorze to pokazuje jaką dupa jeste bez żony biedny zagubiony facet !!!żal mi cie!pssssss co ja pise wcale nie jest mi ciebie żal!!!!a twoja zona pokazała klase !po co bedzie z takim frajerem dyskutowac to wzieła i wyszła a dziecko??hmmm ty jestes jego ojcem wiec zajmij sir nim choc raz

Gość mam 26 lat
i tego nie da sie zrozumiec!!!!

a zy Wy rozumiecie, ze ja sie nie usprawiedliwiam tylko nie wiem gdzie przeze mnie moja zona teraz jest? poza tym nie wierze , ze w zlosci zostawilaby mi dziecko .

Gość z ciała i z duszy
Nie macie litości. Chcę znaleźć żonę a nie słuchać,że źle zrobił.

Wróci, ale zapewne jutro. Nieźle nachlana. I wiesz co? Nawet nie masz prawa jej robić wyrzutów. Jak się myśli penisem a nie głową to potem tak jest. Jesteś żenujący. Nawet nie chce cię zrozumieć. A i pewnie będzie chciała rozwodu. Przygotuj się na to.

Gość moze poszła
do ikna, na ciastko lub jakiegos puba :D daj jej chwilkę ochłonąc, musi to sobie puukladac, myślę ze wroci , wkoncu zostawiła dziecko ....myślę ze dla niego wroci przed nocą a kiedy wyszła ? dawno ?

Gość czy rozumiesz julio że
Tak, możemy zrozumiec błą, ale tłumaczę ci, że nie można ufać komus, kto nie myśli:O Dla mnie to jest jasne- ktoś mnie zdradza, tzn. że czegoś mu brakuje, woli chociażby chwilowo, być z kims innym. Albo sam nie wie, czego chce. W moim życiu nie ma miejsca na takie osoby, na takie związki, takie przypadki. NIE. Nie interesowałoby mnie mieszkanie, dziecko itp. Każdy człowiek jest odpowiedzialny sam za siebie, za swoje szczęście. Nie umiem pilnowac ludzi:O Po chuj mi mąż, którego mam pilnować:O Pilnuje się psa. Kupiłabym tchórzofretkę, gdybym chciała kogoś pilnować. Mężczyzna to jest ktoś, kto wie, czego chce i jak to znajdzie- potrafi o to zadbać.

Gość lec do niej
Napewno poszła gdzies płakać, w tym momencie możesz stracić JA NA ZAWSZE !!!! Ja jak bym cos takiego zrobil (choc bym nie zrobil) oddal bym dziecko do sąsiadki na chwilę, i przegrzmociłbym całe miasto szukając jej Ale ty ku**a wolisz na kafe siedziec i czekac az wroci (jeśli w ogle wroci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość z ciała i z duszy
Sprawdź kiedy odjeżdża pociąg czy autobus do miejsca gdzie jest Twoja kochanka. Czy samolot.

Gość mam 26 lat
to rusz dupe i jej szuka a nie siedz bezsensownie przed kompem

Gość googo
słuchaj człowieku nie zmienisz juz tego co sie stało...swoja droga spierdoliłes na maksa...usiadz na dupie i jej nie szukaj, sama wroci. Napewno ma pare spraw do załatwieni. Albo w tym momencie z nia rozmawia, albo mysli co ma dalej robic...nie przeszkadzaj jej...wroci napewno, byc moze nie do ciebie ale do dziecka

Gość zmartwiona zona
Chłopie, a telefonu ze Soba nie zabrała?Zadzown do niej, jesli nie bedzie odbierac, to chociaz zasyp ja sms-ami z przeprosinami itp Ja jednak obcuje za tym,zebys ubrał synka, wzial dupe w troki i wstapił do najblizszego baru.a napewno ja tam znajdziesz jak zapija biedaczka smutki:/

wlasnie to jest nienormalne, ze zostawila mi dziecko. I pisze to dlatego, ze znam ja, jak bardzo go kocha, jak musi miec go na oku, jak to matka. A ie dlatego , ze sie martwie ze zostane z nim sam!!!!

Gość zająć się dzieckiem
ja też mam silny charakter- ja zawsze wsiadałam do pierwszego lepszego pojazdu (najchętniej pociągu- stukot uspokaja) jak mnie ktoś zdrowo wkurwił (znaczy tak, że mi się zycie waliło) i jechałam przed siebie tzn- najbardziej lubią kierunek nad morze :) tam się fajnie myśli, nie wiem to zasługa tego jodu czy co? nie to, że bym nie wybaczyła- zalezałoby od sytuacji, ale na peno nie chciałabym takiego surwysyna widzieć przez kilka tygodni- potem, może jakby zasłużył- to bym mu przebaczyła.... ale dziecko musiałoby być po moim powrocie max zadbane i zadowolone, chcta wypucowana na błysk, a ty musiałbyś powitać mnie swieżym domowym ciatem :P

bledem mozna nazwac blad ortograficzny a nie zdrade. zachowales sie, jak smarkacz, to przyjmuj opinie "dzieci".

Gość z ciała i z duszy
Znajdź kogoś do opieki nad dzieckiem i sprawdź dworzec, kościół.

dobra ide, macie racje . Nie bede czekal az wroci . Telefonu nie odbiera, ale tez nie wylaczyla

Gość z ciała i z duszy
Poszukaj telefonówdo jej znajomych.

Co pisze że go drgnęło do tej pierwszej miłości ,a ja pytam co go drgnęło?Zobaczył przed oczami ten cud sprzed lat ,zabuzowało w gaciach i hop, teraz sumienie go ruszyło .Do roboty szłeś normalnie ,nie było wtedy problemu a jak żonka poszła to \"mój boże tak sie o nia martwie\".

dzwoniles do niej chociaz????????????? smsa wyslales???????? cokolwiek, poza siedzeniem na babskim forum????????? a co dziecko teraz robi????????

Idź. I przekaż ode mnie żeby Ci nieźle dupę złoiła. Pa

Gość z-oz-
kuźwa. nie wezmę ślubu

Gość olejzpierwszego
no tak znowu to szczekanie.... jakby baba napisala ze puscila sie z czarna studenta z afryka a potem maz poszedl w pizdu i zaostaiwl ja z dzieckiem to odrazu by bylo: on ciebie nie wart, zapomnij o nim, jak zmadrzeje sam przyjdzie... ktoras by radzila ze alimenty powinnien jak najszybciej placic i wogole.... dajcie se siana - to typowa sytlacja - pojawia sie dziecko - babie sie nie chce i mysli ze z potrzebami faceta sie liczyc nie musi - to teraz ma za swoje... a facet pytal o to jak ja znalezc a nie o ocene moralna jego postepowania