Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje dokómęty

Szukam filigranowej dziewczyny 20-33 lat. Warto!

Polecane posty

Gość ble_ble
Masz racje,,w piciu wodki to nie nie jest wyjscie.Jedni mowi,ze kolejna milosc jest dobra na zapomnienie o ostatniej,,ale to roznie bywa.I wcale nie mowie,ze to zle,ze chcesz z kims sie zwiazac na nowo..ulozyc sobie zycie i zyc pelna piersia w koncu zycie jest zbyt krotkie,zeby rozpamietywac co bylo a co jest,,

Gość ble_ble
Kurcze ciezka sprawa....naprawde mnie nie rozumiesz?Ojj przepraszam nie chcialam..Dlaczego tylko do marca do tej godziny,,,?

Bo jak możesz pytać na ile szukam partnerki. Aż tak nisko mnie oceniasz? Gdybym chciał znaleźć na noc, to szukałbym jej w osiedlowym klubie.

Gość mała 30
a to na co jej szukasz?:)

Gość ble_ble
oki;)przepraszam..Coraz bardziej mi sie podobasz.Tylko szkoda,ze nie jestem stateczna 20-latka;).Mozesz mi napisac cos wiecej o sobie?

Nie musisz przepraszać Ble_ble. Ot zwyczajnie nie chcę być wrzucany do jednego wora ze wszystkimi. Proszę o rozpatrywanie mojego przypadku indywidualnie :) A co byś chciała o mnie wiedzieć? Nie jesteś stateczną 20-latką , tylko kim?

Gość choleraaa
zle mnie zrozumiales sa dwa radzaje rodziny ta pierwsza i ta druga , tak samo jak sa dwa rodzaje milosci, milosc do rodzicow itd i milosc do partnera

Trzeba było więc Cholera zapytać o konkretną rodzinę. Ale chyba już wiesz jakbym to uszeregował. PS Ale mnie tu testujecie. Czuję się jak na castingu hehe.

Gość ble_ble
Musze Cie niestety rozczarowac,,nie jestem 20-latka;( tylko 30-latka,,Nie wrzucam Cie to jednego worka jeszcze nie;))Powiedz mi jakie masz hobby ,zaiteresowania itp...

Ale wcale nie czuję się rozczarowany. Jesteśmy rówieśnikami, a to daje nam konfort pogadania o czymś, o czym Twoje młodsze koleżanki pojęcia mieć nie mogą. Co do odkrywania mnie po kawałku, to nie wiem czy Kafe jest najlepszym miejscem. Może przeniesiemy się gdzieś w bardziej ustronny zakamarek? Nie chcę pytać wprost czy pójdziesz ze mną na stronę hehehe.

Gość ble_ble
Ale taki casting wyjdzie chyba na dobre;)takie sa kobiety a panowie nielepsi;)

Gość ble_ble
Ale na ktora stone??Jak na prawo to ide w ciemno a jak na lewo to musze sie powaznie zastanowic;))to podaj strone

Gość ble_ble
Kurcze i odstraszylam,,;;)

Gość ble_ble
Juz wyslalam tak jak prosiles,,to niezaden problem..

Gość choleraaa
daj zanc jak ble_blenie spelni Twoich oczekiwan :)

Cholera, przecież ja się nie żenię jeszcze z Ble_ble. Ot pyta mnie o rzeczy, które głupio pisać na kafe i stąd poszliśmy na stronę. Oczywiście tu jestem, czytam i piszę.

Gość jolcia65
do moje dokómenty cholera jasna ile ty masz lat pacanie bo już twoje wypowiedzi gdzieś czytałam jakies 3 miesiące temu

Gość choleraaa
nie mam teraz czasu pisac, chce skonczyc to co mam do zrobienia ,ale za jakas godzine wroce

Gość choleraaa
cisza przed burza ;) skonczylam ale teraz musze cos zjesc wiec.....za jakis czas wroce

Gość mam 170cm 61 kg nadam sie
????

Gość choleraaa
dziekuje dobre bylo widze ze malo jest tych filigranowych :)

Gość choleraaa
nie liczy sie ilosc ale jakosc