Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moje dokómęty

Szukam filigranowej dziewczyny 20-33 lat. Warto!

Polecane posty

Gość choleraaa
zostal mi z wczoraj

Gość Smętna Orchidea
Mam 31 lat. Szczerze mówiąc obawiałabym się być z Tobą. Skoro szukasz dziewczyny w przedziale wiekowym 20-33, jaką mam gwarancję, że nie zdradzisz mnie kiedyś z młodszą? Skoro piszesz "filigranową", a nie "o dobrym sercu" - obawiam się Twoich priorytetów. Może jeśli przytyję po urodzeniu dziecka, rzucisz mnie? Nie chcę takiego partnera :(

Gość Irmina.
Czym się więc parasz, że masz tak dużo pracy, hm ?:)

Gość dziwny jestes facet
najwazniejsze rzecz zeby była mała i chuda, a co z innymi sprawami?

Gość naiwniary
facet ten jest po 40tce i szuka jak najwiecej towaru z którego lifczy ze wyrwie choc jedną na ostre rżniątko

Smętna, skąd więc Twój post skoro nie chcesz takiego partnera? Gdybym jednak chciał z Tobą polemizować, to powiedz mi po czym poznajesz, że ten facet będzie Ci towarzyszył do grobowej deski bez względu na wszystko? Ludzie rozstają się po wielu latach. Upadają pozornie najbardziej pewne małżeństwa. Życie poza tym może zaskoczyć bardziej niż się tego spodziewasz. Skąd ja mam pewność, że nie zostawisz mnie jak się przesiądę na wózek inwalicki po wypadku? Jeśli chcesz znać opinię rówieśnika, to nikt i nic nie da Ci nigdy takiej pewności. To co napisałaś jest delikatnie mówiąc nieprzemyślane.

Gość fdfdsf
no to ja sie zgadzam ;-)

Gość choleraaa
jezeli lubi drobne to jaki w tym problem ??? jeden lubi takie drugio takie , tak samo z kobietami ps. co do tematu to nawet nie pamietam co to bylo :) za duzo sie nie udzielalam

Gość całusna27
hmm, widac człowiek troszkę poracuje, i wypada z obiegu, szkoda:(

Dziwny jestes - a Ty dlaczego w pierwszych dniach rozmowy z kimś w necie prosisz o zdjęcie? Dlaczego idąc na ulicy patrzysz na twarze facetów i tymi kryteriami ich oceniasz w pierwszej kolejności? Gdybyś zadała sobie choć trochę trudu i przeczytała ten topik, to wiedziałabyś o pozostałych wymaganiach.

Gość choleraaa
to wymysli mi jakis inny nick

Oj, teraz to mi pojechałaś. Gdybyś była moją partnerką to już ja bym Ci nick wymyślił hehe. Mam jednak nadzieję, że wtedy nie korzystalibyśmy tak z kafe. Chociaż z drugiej strony wspólna lektura kafe mogłaby być miła.

Gość dziwny jestes facet
rozumiem ze nie chcesz brzydkiej czy zapuszczonej, ale jakie znaczenie ma to czy ma 155 czy 165? nie moge tego pojąć albo czy wlosy ma jasne czy ciemne albo czy twarz ma okraglą czy pociagłą, chyba wazne zeby byla atrakcyjna, facet jestes a bawisz sie w takie szczegóły

Gość choleraaa
zostane przy tym nicku :)

Gość marylllllinnnka
a ja mam 22 lata, 170 cm, 50 kg

Opowiedz coś Cholera o sobie. Fajnie mi się z Tobą pisze, choć nie lubię się tak do Ciebie zwracać. Może chociaż ujawnisz swoje imię?

Gość dziwny jestes facet
ma roznice bo facet 160 nie wyglada dobrze, natomiast kobieta 155 czy 165 moze wygladac dobrze, chociaz jakos nei chce i sie wierzyc ze 155 moze byc wielce atrakcyjne, chyba ze ktos lubi niewyrosniete przedszkolaki, ale z twarzy moze byc przynajmniej ładna :D

Gość choleraaa
imie mam malo pospolite wiec zostane przy cholerze a Ty pisz jak chcesz, cos o mnie- najtrudniej chyba jest pisac o sobie

Gość choleraaa
jest kilka zananych kobiet ktore maja cos kolo 155 i wygladaja calkiem dobrze :)

Słuchaj Dziwny jestes, gdzie ja zdefiniowałem filigranowość? Poza tym czy obiło Ci się kiedyś o uszy, że o gustach się nie dyskutuje? Moją uwagę zwracają drobne dziewczyny i tyle. Czy to dla Ciebie dziwność czy nie, to średnio mnie obchodzi. Jeśli żyjesz w przekonaniu, że faceci lubią tylko wysokie blondynki, to żyj dalej.

Gość dziwny jestes facet
ale widzisz je w telewizorze, nie wiesz jak wygladają na zywo, mają krotkie nózki, małe dupki i są takie mało kobiece :D, na ekranie zawsze są pokazywane tak ze nie widac ze są takimi konuskami :D

Gość dziwny jestes facet
facet pisz lepiej co z Toba nie tak ze z góry zakładasz ze bedziesz szukał mniej atrakcyjnej :O konus to i piersi nie ma, i tyłek jak u chłopaka, co jest z Tobą ze taką chcesz? przyznaj sie :O ps ja mam 168 i nie wydaje mi sie zebym byla wielką kobylą

Gość choleraaa
milo ze sa faceci ktorzy lubia male i drobne

Gość dziwny jestes facet
a no pewnie ze miło, kazda chce miec kogos :-)

Gość choleraaa
mam nadzieje inaczej bym sie tu nie udzielala :)