Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaona12345

Nie nawidzę jedzenia...Ono mnie niszczy!

Polecane posty

Gość onaonaona12345

Kiedyś byłam szczupła...zaczęłam jeśc, nie wiem dlaczego z nudów chyba...i się zaczeło... Ciągłe diety,objadanie...poczucie winy...strach przed tym,ze nigdy nie bede szczupła... Ja tak nie chce! Rodzina patrzy na mnie i wie,ze przytyłam;/ Nie nawidzę siebie, nie patrze w lustro...bo az mi się płakac chce na swój widok. Boje się,że juz zawsze taka będe...obecnie jestem na etapie: NIE NAWIDZE JEDZENIA... Pewnie mnie zjedziecie jak świnie, ale musiałam sie wyżalic.

Gość do Tomka
tomek ssij z mocą

Gość onaonaona12345
znalazł sie mądry....jak chcesz po mnie jechac to skończ zanim zczniesz, juz mi wystarczająco mi źle...a teraz...teraz mam do żarcia wstręt;/

Gość onaonaona12345
53 kg i 162--->oto moje wymiary Rodzina? "przybył ci tu i owdzie"---> denerwuja mnie tym!

Gość onaonaona12345
a skad ty wiesz czy ja anorektyczka jestem? nie jestem....

Gość do Tomka
ssij pytonga

z tym BMI to sciema jest...gdybym wazyla prawidlowa to bym nie wygladala jak wygladam...a waga dobrze napewno dziala bo nie na jednej sie wazylam...a co ja bede z toba pisac jak y i tak sie na niczym nie znasz

Gość tomek to baba
nawet wiem ktora:P

Gość nudziara.
masz jak najbardziej prawidłowa wage! dziewczyno nie doprowadz do choroby. ja waze 55 i mam 167 wzrostu i mam wrazenie ze wygladam normalnie!

nudziara---> moze Ty masz takie wrazenie...ale ja nie...i nie chce tak jak nie schudne to deprecha murowana...o ile juz jej nie mam;/

Gość nudziara.
hm... niedobrze z toba. mysle ze to orok od anoreksji, bo w tej chorobie niekoniecznie chodzi o wage a o obsesje na punkcie swojego wygladu. Moze powinnas poszukac gdzies pomocy? Ja mysle ze to bierze sie ogolnie z niskiej samooceny - brak chłopaka, drobne niepowodzenia w zyciu codziennym

Gość nudziara.
i on tez uwaza ze jestes gruba?

nie wiem...nie pytam...boje sie odpowiedzi...i szczerze to napewno tak mysli a nawet jakby powiedzial ze nie to itak bym nie uwierzyla...

Gość nudziara.
a ile masz lat?