Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

MOJA CÓRKA ZOSTAŁA POBITA W SZKOLE!!!

Polecane posty

Moja 9l.corka wczoraj zostala pobita na terenie szkoly przez starszego gnojka ktory pobil ja tez w zeszlym roku!!!!Rok temu od razu poszlam do dyrektorki pedagog i zazadalam rozmowy z rodzicami tego patafiana.Pomoglo do wczoraj choc i tak caly czas byla wyzywana.Dopiero dzis mi o tym powiedziala!Wczoraj wchodzila do szkoly ten gnojek podszedl do niej i z calej sily kopnal ja w kosc ogonowa!Z mety pobieglam do szkoly dyrektorki nie bylo wiec poszlam do pedagog.Powiedzialam jej ze albo zorganizuje mi pilnie spotkanie z rodzicami tego gowniarza albo podaje szkole do prokuratury za niedopilnowanie.Oczywiscie pani wybrala ten drugi wariant.Gdy wrocilam do domu obejrzalam tylek corki i myslalam ze ponownie mnie krew zaleje bo na okolo kosci ogonowej wielki czerowny slad po czubku buta!natychmiast poszlam z mala do lekarza i zostala sporzadzona obdukcja.Powiem wam ze mijalam tego skur... i gdyby nie to ze jestem pedagogiem i pracuje z dzieciakami to wymierzylabym mu sprawiedliwosc!Wiecie co zrobil gdy przechodzilam obok niego?glupio mi sie w twarz zasmial!!!!Pedagog w szkole powiedziala ze chlopak ma stwierdzone ADHD ze nie ma ojca a matka ma w dupie leczenie go i terapie!!!Mowcie co chcecie ale tak jak lekarz powiedzial kiedys nie bylo czegos takiego jak ADHD rodzic wzial pasa wpierdzielil porzadnie gnojowi i ADHD ulecialo!i taka jest prawda!Pracuje z dziecmi a ADHD i ZADNE z nich do tej pory przez 3 lata nie zaatakowalo nikogo!a ten smarkacz smial mi sie w twarz bo ma wymowke bo jest\"chory\"mamusia powie \"ti ti\" i na tym sie skonczy!o nie!nie tym razem!Powiem \"mamusi\"ze jak jeszcze raz jej synalek zblizy sie do mojego dziecka na odleglosc 20cm.to razem z obdukcja ide na policje sprawa trafi do sadu.Matce ogranicza prawa rodzicielskie za niewlasciwa opieke nad dzieckiem i zmusza ja do podjecia leczenia dziecka albo zostanie przeniesiony do specjalki!Sorki ze tak sie rozpisalam ale od wczoraj buzuje we mnie!!!!!

Gość a corka mu nie dokuczala
za co ja uderzyl? tak za nic??? wiesz....wspolczuje ale zawsze sa dwie strony historii ...

Gość blue-true
witam współczuje przede wszytskim Twojej córce- bo to ona została pobita. ja bym od razu!!!! poszła na policje! mówienie- jak nastepnym razem... to tylko prowokacja do powtórzenia tego idź na policje- moze sie matce gówniarza oczy szeroko otworza, a jak nie to bedzie miał chociaz nasrane w papierach

Gość karina1980
Wiesz mnie by chyba szlak trafił na Twoim miejscu. Normalnie pasowałoby gnojkowi wp.... dwa razy bardziej!!! To rośnie przyszły recydywista. Ja bym tego tak nie zostawiła,od razu poszłabym na policję, bo za gówniarza rodzice odpowiadają-jak zobaczą, że mogą zapłacić za wyczyny synalka to może się przejmą!!! teraz rodzice dzieciom na wszystko pozwalają!

Ps!zapisuje corke na kurs samoobrony i wam tez radze to zrobic dla dobra waszych dzieci bo za pare lat taki gowniarz bedzie z nozem lub giwera biegal po szkole bo ma ADHD w dupie do k....nedzy!!!!:-o Aaaaa a nasz cudowny rzad juz chce zalegalizowac ustawe ze dziecku nie mozna nawet klapsa dac wiec czeka nas hard rock!!!!!:-o

Gość aszdfgvjh
ja nie wiem czy bym czekala do trzeciego razu wiesz? corka pewnie juz sie boi do szkoly chodzic

Gość jsddhsdh
wlasnie ze ona mu nie musiala nic zrobic.wystarczy ze jest spokojniejsza lub "krzywo chodzi po chodniku" -tacy zawsze znajda jakis powod

a corka mu nie dokuczala - moja corka jest mniejsza i drobniejsza o polowe od niego!poza tym dostala juz od niego porzadny wpierdziel ZA NIC bo sa swiadkowie wiec jak teraz moglaby go zaczepic jak sie go boi???przez pol roku musialam ja zaprowadzac i odbierac ze szkoly mimo ze szkola miesci sie 100m od naszego domu!

ja srednio wierze w to cale adhd, jak ja chodzilam do szkoly i ktos byl niegrzeczny wzywano rodzicow- dzieciak dostal w dupe i adhd z niego wyskakiwalo. a na Twoim miejscu bym nie czekala na to, az chlopak zaatakuje trzeci raz. Jak nie Twoja corke to moze uderzyc kogos innego skoro jest nietykalny bo ma \"papier\" . Wie, ze mu nic nie grozi. wspolczuje tylko dziewczynce :(

aszdfgvjh - powiem ci ze zastanawiam sie czy juz teraz nie podac sprawy na policje.Chce dac szanse matce i przede wszystkim choc sama sie temu dziwie chce dac szanse temu gnojowi.Moze jak matke porzadnie nastrasze to ruszy dupsko i pojdzie z synem do psychologa i po leki.

rozumiem ciebie:o pracuje w swietlicy wychowaczo opiekunczej i moja przelozona tez gowno robi kiedy dziecko przegina:o strasznie mnie to denerwuje a potem wlasnie takie gnojki smieja ci sie prosto w twarz:o na twoim miejscu bym nie popuscila

Oj dziewczyny gdyby nie fakt ze pracuje w tym cholernym osrodku opiekunczo - wych.dzieciak dostalby tak ode mnie wpierdziel ze nogami by sie nakryl ale nie moge tego zrobic bo strace prace!

ja tez bym od razu poszla na policje bo moze w ten sposob nawet bym temu chlopcu pomogla bo skoro rodzice maja go w dupie to moze jakis osrodek szkolno wychowawczy sobie z nim poradzi i czegos go nauczy... biedna tylko twoja corka zeby sie przypadkiem nie zaczela bac do szkoly chodzic...

Idz na policje i nie ignoruj sprawy, bo nastepnym razem kopnie ja nie w tylek, tylko w glowe i moze sie to skonczyc znacznie gorzej. nie wiem, na co czekasz? chcesz potwierdzrenia, ze powinnas zareagowac stanowczo? TAK, powinnas. Albo spuscic smarkaczowi lanie na wlasna reke albo isc na policje.

Z corka przewalkowalam ten temat nie widac by sie bala chodzic do szkoly.Poza tym od dzisiaj odprowadzam ja do szkoly i odbieram.Z wychowawczynia ustalilam ze na przerwach corka bedzie sie jej blisko trzymala.Mysle ze zarzadam od szkoly przeniesienia wariata do specjalki.Jest takie prawo wiec dlaczego moje dziecko ma byc zaszczute!

To jest samotna matka.Pracuje jako pielegniarka na zmiany moze jest w ciezkim polozeniu a moze nie zdaje sobie sprawy z tego jak jej syn moze byc grozny.Podobno w domu to idealne dziecko!uwierzycie w to????w domu ADHD nie ma a w szkole jest???dla mnie jako pedagoga jest to smieszne i wbrew logice!Jak babka zacznie sciemniac wpierac mi ze synek jest idealnym dzieckiem lub co gorsza zacznie na mnie glos podnosic to uwierzcie bez zastanowienia ide na policje!mam niecaly tydz.na rozmowe z nia poki co pedagog i nauczyciele maja na oku mala bo sie mnie boja ze ich podam do prokuratury.

LoLa Lu - moj maz jest policjantem...wiec pomysl sobie jakie by konsekwencje poniosl...W moment ma dyscyplinarke:-o

ja bym poszla na policje, a z matka mozesz sie spotkac i ja o tym fakcie poinformowac. Nie czekaj, az gnojek naprawde skrzywdzi twoje dziecko

no ciekawa jestem w takim razie skad on ma ten papierek o adhd... no i skoro on jest taki poszkodowany bo jest chory to niech faktycznie idzie sie uczyc do szkoly specjalnej bo zwykle powszechne szkoly nie sa przystosowane przeciez do prowadzenia dzieci z problemami... no chyba ze szkola jest integracyjna ale mniemam ze nie jest...

skoro jest policjantem, to wlasnie on POWINIEN do gnoja pojsc i go nastraszyc, wlasnie dlatego, ze jest policjantem i budzi respekt (sorry, ale kobieta dla gnoja nie bedzie zadnym autorytetem). Poza tym na twoim miejscu juz dawno wnioslabym sprawe, a maz powinien OSOBISCIE dopilnowacd, zeb sprawa zostakla zalatwiona. Swoja droga, mama-pedagog, tata-policjant, a byle gnoj bezkarnie boje wasze dziecko? cos tu nie gra...

i nie bojcie sie tak strasznie konsekwencji w pracy- skoro GNOJ bezkarnie bije wasze dziecko, to macie prawo interweniowac.

Gość Sway
I Ty myślisz że to dziecko się Twoich gróźb wystraszy?? i pozwolisz żeby Twoją córkę trzeci raz spotkało coś takiego?? żeby musiała pilonwac się wychowawczyni na przerwach żeby chłopak znowu jej nie pobił?? zgłoś to natychmiast, może policja w domu dzieciaka ruszy... to że ma adhd nie znaczy że ma prawo krzywdzić innych, i jeszcze jedno... jeśli jego nie ruszyło to co stało się ostatnio po tym jak pobił Twoją córkę to za parę lat może nie ruszyć go już nic...

asia-k - dziecko zostalo zdiagnozowane w szkole przez pedagoga.Dzieci z ADHD maja prawo uczyc sie w \"normalnych\"szkolach w klasach integracyjnych i on wlasnie do takiej klasy chodzi.Szkoly specjalne przyjmuja dzieci tylko z uposledzeniem srednim lub ciezkim.Mialam w moim osrodku takie przypadki gdzie dziecko mialo CIEZKIE ADHD i nie zostalo przyjete do specjalki.Naprawde! LoLa Lu - nie obraz sie ale robisz z siebie idiotke piszac takie komentarze a ze mnie idiotke bo prubujesz moj problem obrocic w tania prowokacje!!!!nie rozumiesz ze ani ja ani maz nie mozemy nastraszyc gnojka bo to jest KARALNE????to sa tzw.GROZBY KARALNE!ja mialabym postepowanie wyjasniajace i prawdopodobnie zostalabym zwolniona z pracy(TO JEST DZIECKO)a maz mialby dyscyplinarke od reki!Jesli masz wsrod znajomych policjanta lub pedagoga to popytaj a potem mow ze cos ci nie gra:-o

Gość Sway
Twój mąż jest policjantem i pozwala na to żeby jakiś gnojek bił Twoją córkę w szkole? no proszę Cię...

LoLa Lu - tak mozliwe ze nie zostalibysmy zwolnieni gdyby gowniarz dostal wpierdziel zaraz po tym jak pobil nasza corke bo daloby sie to podciagnac pod np.chwilowa niepoczytalnosc zwiazana z szokiem czy cos takiego ale nie teraz gdy minal dzien a najwieksza wscieklosc juz z nas splynela.Mysle ze to zglosze tylko jest maly defekt-jesli on faktycznie ma na papierze stwierdzone ADGH to ZADNE konsekwencje mu nie groza!takie posrane prawo mamy!dlatego musze matke nastraszyc mam nadzieje ze o tym nie ma pojecia:-o

oceniaj to jak chcesz, ale jak ktos by pobil moje dziecko, dwukrotnie!, to nie czekalabym, az zrobi to kolejny raz, uzasadniajac swoja biernosc obawa o utrate pracy. Twoje miotanie sie od dyrektor do pedagog na nic sie nie zda, a dziecko dostanie jasny przekaz- chuligani sa bezkarni, jedyne co mozna zrobic w odpowiedzi na przemoc, to przyjac bierna postawe. Nie obraz sie, ale dla mnie oboje jestescie zastraszeni i calkowicie bezwolni, skoro pozwalacie, by gnojek byl bezkarny, a was paralizuje lek przed kara.

Sway - nie no masz racje!powinien wbiec w mundurze do szkoly(a wtedy mial sluzbe) i na oczach wszystkich skopac gowniarzowi dupe!masz absolutna racje!:-o

i nie mowie to "wpierdzielu", tylko o pojsciu ojca z corka do szkoly i zdybaniu gnojka gdzies na przerwie i odpowiednim go potraktowaniu. Mezczyzna (policjant!!) nie musi nikogo bic, zeby zrobic odpowiednie wrazenie. A jak twoj maz zareagowalby, gdyby zobaczyl, ze na ulicy jakis gnoj boje obca dziewczynke? Udalby, ze nie widzi w obawie przed utrata pracy? A ty jakbys zareagowala, gdyby w twojej swietlic chlopak bil mniejsze dziecko? Zareagujciee tak, jak zareagowalibyscie w swojej pracy.