Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goguśśsss

Kto pomoze mojej siostrzenicy napisac prace domowa z anglika?

Polecane posty

Ma napisdac list do kolegi lub kolezanki ktora poznala przez internet. Nie jest za dobra z anglika, wiec chcialbym jej pomoc, ale ogóle nie mam pomysłu jak to ma wygladac po polsku, a co dopiero mowic zeby to po angielsku napisac :(

Gość ewelinay24
lepiej zalatw jej korepetycje a nie gamonia ktos bedzie wyreczal

Matka juz jej zalatwila korki tyle ze ma je miec we wtorek, a list trzeba napisac na poniedzialek. Zdeklarowalam sie ze pomoge i teraz tak glupio, bo nie wiem jak sie za to zabrac :(

powiedz mi do ktorej klasy chodzisz i ile lat sie uczysz ang? pomoge ci ale musze wiedziec na jakim mniej wiecej jestes poziomie

To nie dla mnie tylko dla mojej siostrzenicy. Chodzi do 3 gimnazjum. Anglika uczy sie od pierwszej klasy podstawowki. Tyle ze sobie nie za bardzo z nim radzi. Jest odemnie tylko 6 lat mlodsza (pozno sie trafilam moim rodzicom :) i zawsze mialysmy dobry kontakt.

mam list w ktorym dziewczyna opisuje swoja rodzine. mam go z ksiazki z 1 liceum. moge go przepisac jak chcesz

hi! my name's emma nd i'm sixteen years old. there're five of us in my family, my mum and dad, my two brothers and myslef. dave is the oldest brother, he's twenty-two and he doesn't live at home.he's engaged to sally, his fiancee and they're going to get married next August. they have already started planning the wedding reception.peter is in the middle. he is 18 and he still lives at home. his girlfriend's name is lisa and they go out together most weekends. i'm the youngest in the family and i havent got a steady boyfriend yet. i'm lucky because my grandparents live very near us. they are my mum's parents. i go to see them most weekends. i do not often see my dad;s oarents because they live in london and they are always very busy.

Gość julita_1993
Oj oj, widze że sporo nauczycieli zadaje taka prace domowa kurwa, nam tez to zadali i nie mam pojecia jak to napisac :(:(:(. Wezcie napiszcie jak ktos dobrze zna ten angielski, to dwie osoby skorzystaja

Gość julita_1993
podosze