Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwcia38

Botox,mezoterapia,mikrodermabrazja,fotoodmładzanie?

Polecane posty

Gość pennneloppka
Drogie Panie mozecie też spróbować z odpowiednimi suplementami np. z Collagenem Noble Health. Na pewno dzieki takiej kuracji po 3mc same zauważymy wzrost napięcia i sprężystości skóry.

Gość gość
"pOŁAKOMIŁAM SIE NA BEZIGŁOWĄ MEZOTERAPIĘ. NACZYTAŁĄM SIE ZE TO REWELACJA. A TU EFEKTÓW ZERO. KUPĘ KASY WYWALONE W BŁOTO INIC. " Tak jak mowil Piotr30, dokladnie tak jest, ze wciskaja wam jakies zabiegi w stylu sonoforezy i mowia, ze to mezoterapia beziglowa. Prawdziwa mezoterapia beziglowa dziala a nie dzialaja zabiegi, ktore tylko takie z nazwy sa. Kosmetyki Clarena? Temat szeroki, odkad Clarena wprowadzila na miejsce oryginalnych, ktore kiedys rozprowadzala, wsoje zamienniki, ktore sa niewiele warte, od tego czasu zaczely sie problemy. Zreszta to nie odosobniony przypadek, jedna firma z warszawki tez wprowadzila zamienniki do mezoporacji - to taka lepsza odmiana mezoterapii beziglowej, to u nas w gabinecie tez zaczely sie reklamacje, nie wiedzialam juz co mowic klientom, bo strasznie narzekali. Na szczescie wszystko wrocilo do normy jak inna firma znowu wprowadzila te wczesniejsze oryginalne. Tak wiec przede wszystkim dobra maszyna - nie tylko z nazwy i dobre kosmetyki. Sprawdzalam ostatnio pewna nowosc, super koktaje i mowie wam, technika w kosmetyce jesli chodzi o preparaty naprawde idzie do przodu. Zeby wykonywac dobre zabiegi trzeba byc na topie i wciaz szukac, bo jak zesmy zrobily zabiegi na tych nowych preparatach, a myslalysmy do tej pory, ze mamy najlepsze, to szczeka nam opadla jakie efekty mozna teraz uzyskac.

Gość kmn00
mam 42 lata i wszystkim polecam laser fraxel .Sama jestem kilka dni po restore,-to ten łagodniejszy.Jest to moj pierwszy zabieg a juz widzę rożnicę.Moja skora się rozjasniła jest jędrniejsza(miałam zawsze rano odcisniętą poduszke na policzku albo slad na czole od czapki)mam wrazenie ze zmarszczki pod oczami odrobinę się spłyciły.Pory na nosie tez są troszkę mniejsze.Planuję jeszcze ze dwa zabiegi.Ktoś napisał tutaj ze "jego"pani doktor nie poleca lasera fraxel.Myslę że nie poleca tylko dlatego że po prostu go nie ma w swoim gabinecie.Zabieg nie jest bolesny(wczesniej na twarz naniesiony jst krem znieczulający Emla)skora zaraz po jest podrażniona i zaczerwieniona jak po mocnym słonecznym opaleniu.Czuje się nieduże pieczenie może przez godzinę.Na drugi dzien lekki obrzęk i zaczerwienienie zaczyna powoli schodzić.Na laser restore najlepiej umowić sie na piątek,sobotę.A propo,mezoterapię też polecam ale lepiej zgłosic się na nią do lekarza ktory profesjonalnie dobierze nam odpowiednią ampułkę srodka do mezoterapii.

"Tak wiec przede wszystkim dobra maszyna - nie tylko z nazwy i dobre kosmetyki. Sprawdzalam ostatnio pewna nowosc, super koktaje i mowie wam, technika w kosmetyce jesli chodzi o preparaty naprawde idzie do przodu." Od grudnia Casada Beauty wprowadza w PL urządzenie Deepcode do stosowania z kapsułkami (kwas hialuronowy, botosyn-lift lub olejek arganowy). Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to mogę podesłać więcej info kasia.casada@interia.pl

Gość gość
ja jestem po dwoch zabiegach mezoterapii iglowej i juz b.zadowolona :) a pozostaly mi tylko jeszcze dwa prawidlowo robi sie 3 do 4 ech zatem jak czytam ze ktos robi az 5 ?! mocno mnie zastanawia po zakonczeniu mezo mam zamiar jeszcze tylko delikatnie Botox oczka i czolo i na wiosne jak nowka :) pozdrawiam serdecznie

Gość nossskowska
A co myslicie o mezoterapii Dermaheal SR? Zastanawiam sie nad taka rewitalizacją twarzy, a u mnei w mieście w salonie Cec efekt własnei pojawił sie w ofercie.

Gość gość
Byłam na kilku zabiegach fotoodmładzania tu: http://www.drpernak.pl/. Efekty są bardzo dobre, cera jest bardziej promienista, ma mniej niedoskonałości. Moim zdaniem zdecydowanie warto się do nich wybrać.

Gość gość
A jak u twojego taty ?

Gość gość
lwia zmarszczka jest u kobiet złośnic, im większa tym gorsza jędza :D żartuję oczywiście ;)

Gość gość
Dziś właśnie rozmawiałam ze znajomą na temat mezoterapii igłowej.Jest już chyba po 2 zabiegach i mimo,że ponoć bolało jest zadowolona.Nie robiono jej jednak tego zabiegu igłą tylko jakimś "rolerem"-coś w rodzaju walca z igiełkami przy pomocy,którego aplikowano wit.C.Czy ktoś może zetknął się z takim urządzeniem i ma jakieś zdanie na ten temat.Sama nie mam pojęcia o takich zabiegach i te wszystkie "czasozatrzymywacze" to dla mnie czarna magia,a może już czas aby czas zatrzymać:))))

Gość gość
jaka cena fotoodmładzania?

Gość Finka~
Ja robiłam mezoterapię w Agicie w Lublinie i jestem zadowolona.

Gość Milena333
Jak jesteś z Wrocławia to polecam Ci Centrum Estetyki dr Kulczycka, a cennik znajdziesz tutaj: http://www.kulczycka.pl/pl/cennik/ Co prawda ceny nie są najniższe, ale idzie za nimi wysoka jakość i niezwykły profesjonalizm osób pracujących w gabinecie :)

Gość gość
Jeżeli niezwykły profesjonalizm to mnie pzekonałaś

Gość gość
jak dla mnie mezoterapia dziala cuda! Ten zabieg robiony w dobrym gabinecie przez specjaliste jest fajna alternatywa dla innych, bardziej inwazyjnych ofert. Sama jestem po serii zabiegow w bbclinic i jestem zadowolona z efektow. Moj cellulit prawie zniknal (jednak do tego byla jeszcze dietka i cwiczenia). Jednak tak jak powiedzialam na poczatku: wazny jest sprzet i specjalista, ktory wykona mezoterapie iglowa.

Gość gość
Ja z wlasnego doswiadczenia moge polecic zabieg mezoterapii u http://drmarosz.pl/ - efekt swietny :)

Gość gość
Fotoodmładzanie - jeżeli zmarszczki nie są jeszcze bardzo głębokie, to to jest najlepszy zabieg. A lasery i mezoterapię lepiej zostawić sobie na później, jak już efekty z fototerapii nie będą w stanie wygładzić buzi Ja robiłam w Medeście i jestem zadowolona

Gość gość
Ja wlasnie jestem po zabiegu mezoterapii w http://www.one-med.pl/ u dr Małgorzaty Jędrzejczak - wszystkim polecam, rezultat na pewno was zadowoli :)

Gość gość
Jest tu moze osoba, ktora robila mezoterapie w Medicorze w Krakowie http://medicor.krakow.pl/zabiegi/ ? bylabym wdzięczna za podzielenie sie wrazeniami, wybieram sie do nich i chetnie poznam opinie!

Gość gość
Mam 39 lat i widzę efekty po mikrodermabrazji korundowej i zabiegach z rollerem i peptydami biomimetycznymi. Fale radiowe i ultradźwięki średnio na mnie działały, nie widziałam po nich aż takiej różnicy.

Gość gość
Ja z kolei postawiłam na botox. Mam 35 lat, ale moja twarz daje mi 45, to wszystko wina genów niestety, w mojej rodzinie wszyscy szybko się starzeją. Kremy, masaże - nic nie pomagało. Nie mogłam już patrzeć w lustro. Widzę, że dajecie sobie adresy, ja robiłam tu: http://www.lekarze-kolber.pl/gabinet-chirurgiczny.php. Efekt fajny, lepiej się czuję, moje libido wzrosło i na szczęście nie wyglądam jak plastikowa kukła, czego się obawiałam

Gość gość
Ja mezoterapię robię systematycznie najepiej sprawdza się dla mnie stretchcare bo napina moją skórę, liftinguje i nawilża, ale przyznaję że wypełniłam też usta wypełniaczem chyba perfectha miałam wąskie a teraz mam tak pięknie proporcjonalne obydwie wargi że nie mogę się napatrzeć, efekt bardzo naturalny, wyglądają delikatnia nie są przerysowane, ale to zależy od lekarza który robi no i od tego czym robi jak dla mnie produkty bezkonkurencyjne

Gość gość
ja już od jakiegoś czasu chodzę na zabiegi medycyny estetycznej i teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia. o moją skórę dba pani doktor z tej kliniki www.klinikakurban.pl i dzięki niej na nowo odzyskałam pewność siebie i radość z atrakcyjnego wyglądu. w miarę jak postępuje moja przemiana, coraz częściej się uśmiecham.

Gość Matydka
Mezoterapię można wypróbować na zmarszczki. Moja siostra kiedyś sobie ją robiła i były efekty. Ja akurat stosuję mezoterapię na cellulit i muszę powiedzieć, że widzę zmianę. Dużo nie zapłaciłam bo akurat skorzystałam z oferty http://mezoterapia-gliwice.pl/ a mają tam dość konkurencyjne ceny. Osobiście jestem zadowolona z tego typu zabiegu.

Gość gość
ja mam dobre doświadczenia z mezoterapią. Zabieg przeszłam kilka miesięcy temu w klinice dr Chęcińskiego www.drchecinski.pl/pl moja skóra stała się bardziej elastyczna, nawilżona i ogólnie wygląda zdrowiej. Chodzę jeszcze na okresowe kontrole i wszystko jest ok ;)

Gość gość
A ja z kolei bardzo lubie mikrodermabrazje. Zabieg mialam wykonywany juz kilka razy w Black Pearl w Krakowie.

Gość kaja__82
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektów mezoterapii igłowej moja skóra wygląda młodziej nie jest taka sucha. Wybrałam jako preparat kwas hialuronowy tak mi doradziła pani kosmetolog w estetice w krakowie. Maja duzo zabiegów na twarz. Zastanawiam się tez nad botoxem podobno tam tez maja sprawdzonego lekarza. Jesteście zadowolone z botoxu ile utrzymuje sie efekt?