Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statyw

hair okey

Polecane posty

Gość breathtaking
oj, po takiej dyni, to bym miała uśmiech od ucha, do ucha, a nawet może i szerszy ;)

Gość dzizz
jesli bulka to czemu nie dynia, poza tym dynia też swietnie działa na włosy , skore i paznokcie (no może raczej pestki)

Gość raksia
no dobra, ale ja raczej uwierzę w moc tabletek, niż w to ,że mi bułka z dżemem na wypadające włosy pomoże... halooo? o co chodzi?

Gość breathtaking
dziz, ale mężczyzną dynia to tylko zaszkodzić może ;) raksia, jak nie wiadomo, o co chodzi, to zawsze chodzi o..? :)

Gość dzizz
ok tak sobie zafantazjowalam ;P no to nic nie pozostaje jak bulić kase na preparaty dla zdrowia i urody...

Gość breathtaking
ależ, fantazja czasem wskazana nawet :) i nie bulić kasę, ale kupić jeden, a porządny środek.

Gość raksia
o to wcale nie musi być drogie. przypominamy - Hair Okej 20zł, Skrzypowita 20 z haczykiem, Vitapil około 25.

Gość dzizz
no a na ile wystarczy preparat za 20 zl, chyba max tyle moge wydac, ile tam jest pigulek?

Gość raksia
jak będziesz łykać tak jak ja, czyli jak ci się przypomni, to i na 3 miesiące wystarczy... ja nie wiem, nie potrafię zapamiętać jakoś...

Gość breathtaking
z moją pamięcią, to by i na pół roku starczyło ;) raksia, a metody babci, z supełkami próbowała? :)

Gość dzizz
ale to chyba codziennie powinno sie brac zeby byly efekty, no zakladam, ze na miesiąc moge wydac 20 zł. a nakladałyscie na wlosy kiedys zóltko ?

Gość breathtaking
dzizz, przyjaciel próbował, ponoć jaka metoda Violetty Villas, żółtko, olejek (jakiś) i kilka kropel cytryny i mówił, że pomaga. bo skoro właściecielka tak pięknej peruki poleca, to czemu nie spróbować? ;)

Gość dzizz
wniosek z tego, że zółtko działa na tworzywo sztuczne.

Gość raksia
ej, z jakimi supełkami???

Gość breathtaking
raksia, nigdy Twoja babcia supełków nie wiązała np na pasku przy spódnicy, by pamiętać o czymś? Moja tak, ale pamiętam, jak dziś, że kiedyś zapytałam- babciu, ale dlaczego Ty masz tutaj ze 20 supełków? a babcia mi na to- Dziecko kochane, a myślisz, że ja pamiętam? ;)

Gość raksia
heheh :)) dobre :)) wiesz co? a ja myślałam , że chodzi o wiązanie supełków na... włosach. ale ufff.. nie :)

Gość breathtaking
jejku, no gdzie na włosach. nie wiem, jak Twoja, ale moja babcia do masochistek nie należy ;)

Gość dzizz
o jakich supełkach! ;> ja się zastanawiam jak wpływa noszenie czapki w zimie na strukturę wlosa

Gość niz
rany boskie! nie nakładajcie sobie jajek na głowę - mój prywatny kolega raz to uczynił, a przy spłukiwaniu pojawił się problem z pozbyciem się tych malowniczych glutów ze ściętego białka;)

Gość niz
ale to odbiera całemu procederowi malowniczość;)

Ale z jajecznicą we włosach średnio pociągająco się wygląda ;)

Gość niz
przecież nie napisałam, ze wyglądał pociągająco - wspomniałam o malowniczości;)

Gość bryla
a co z ewelina 24? niech napisze, czy jej pomaga ten zabieg. sledze z zainteresowaniem ten watek, bo moje wlosy tez ledwo zipia:( wszystko, co pomoga jest dobre. wy polecacie hair okey?

musze pilnie zastosowac cos na moje coraz gorzej wygladajace wlosy. ide jutro do apteki. poleccie cos- co dziala najlepiej? cena nie gra roli.