Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaped

brak miesiaczki

Polecane posty

hej od pewnego czasu spożnia mi się okres jestem w 45 dniu cyklu ... okres zazwyczaj mialm dosc reguralnie z tym ze jednego miesiaca byl to 13 a drugiego 22 . Tym raem przeszlygdosc grubo ju oby dwa termini i dalej nic.Niecale dwa tygodnie bylam przeziebiona i bralam rone lekarstwa z tym e nie wiem czy moglyby one opoznic okres. Od nieclaego tygodnia jest mi niedobrze bez wzgledu czy cos zjem czy nie towarzyszy mi to przez caly dzien bad konczy sie jakos kolo godziny 17, 18 . Oprucz tego chwyta mnie tez biegunka . Boli mnie podbrysze takj jak przed okresem i lewa strona jajnik czy cos co moze znajdowac sie po tamtej stronie ... ale okresu nie mam ... ! Mam strasznie dziwny rzych taki jakis pelny nie ejstem pewna czy mam taki zawsze przed o kresem ... nie wiem co się dzieje prosze o jakąs rade ! dodam jeszce ze nudnosci i brak okresu kojaza się z ciaza ale w moimm przypadku jest to raczje nie mozliwe gdzy nie uprawim seku.

Gość ktossssssssss
radze udac sie do ginekologa na usg moze zrobila ci sie jakas torbiel albo stan zapalny jajnikow a tego nie mozna lekcewazyc

Gość musztarda
No to nie masz regularnych miesiączek, skoro taka rozbieżność w cyklach.

Gość ciesz sie....
moja kolezanka ma za to juz 25 dni okres czyli lepiej go nie miec niz miec:)

Gość też tak myślę
może ciąża a może zaburzenia hormonalne lub zapalenie jajnika