Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kattie

ŁÓDŹ- salon kosmetyczny MAŁGORZATA BOROŃ- opinie!!

Polecane posty

Gość lili1980
endruf PILNE jesteś jeszcze chętna ????????????????? napisz do mnie na gg promocja trwa do końca listopada, moj numer gg w poście wyżej może ktoś inny jest chętny?

Gość eeew
Hej, SZUKAM DRUGIEJ OSOBY do pary, by skorzystać z promocji w tym salonie. Chodzi o MAKIJAŻ PERMANENTNY UST. Kiedyś robiłam tam kreski na powiekach i byłam szalenie zadowolona. Dajcie znać, jeśli któraś z Was też planuje taki zabieg. Mój budżet bez 50% zniżki niestety nie poradzi sobie z kosztami zabiegu. Wszystkie zainteresowane proszę o kontakt: ewuni(maupka)wp.pl

Gość INESSSS
Halo halo - znalazłaś drugą osobę na makijaż ust? Sprawa jest pilna bo promocja jest ważna do końca grudnia... Czekam na kontakt :)

Robiłam u Boronia kreski górne. dziewczyna z obsługi nałożyła mi znieczulenie, wstępnie na pół godziny, w rzeczywistości leżałam z ta maścia ponad godzinę, bo Pani Boroń załatwiała swoje sprawy, odbierała telefony, przyjmowała gości, a ja tak leżałam i leżałam. Po godzinie wreszcie zaczęłysmy. Drzwi do gabinetu otwarte, okno nie zasłonięte, wiec byłam widoczna w całej krasie dla ludzi z zewnątrz, oczywiście podczas zabiegu odbierała telefon. Po drugiej poprawce już widziałam ,że kreski są nierówno zrobione, ale Pani Boroń nawet niezareagowała. W parze byłam z mama, która juz na poprawke nawet nie chciała jechać. NIe polecam

Drogie Panie zrobiłam tam makijaż brwi, po pierwszej wizycie mało co zostało, po drugiej ostatecznej poprawce miałam nie dosyć że krzywe, jedna zaokrąglona, druga bardziej prosta, to różnej długości( nawet mój mąż to widział, więc nie przesadzam). Nie mam takich brwi jak bym chciała, więc pozostaję mi następna korekta, ale już nie w tym zakładzie. Ile mnie nerw juz to wszystko kosztuję to głowa mała. salon ten chwali się że robi szybciej niż inne gabinety...ja osobiście wolałabym wolniej a dokładniej.

Gość INESSSS
Co wy piszecie? Ja zrobilam usta 2 tygodnie temu i jestem szczerze zadowolona. Na pewno wroce tu na inne zabiegi. Mam wrazenie, ze te negatywne opinie pisze jedna i ta sama osoba. Ja polecam. Pzdr, Ines

Gość Inx
Raz skorzystałam za namową koleżanki, efekt przeciętny a rachunek zbyt wysoki. Z pewnością w Łodzi są ciekawsze miejsca.

Gość lagretta
Szczerze wierzę, że negatywne opinie na temat salonu BOROŃ, to efekt triku marketingowego - złego PR zleconego przez konkurencję. Każdy kto miał okazję skorzystać z usług salonu, Panie i zarówno Panowie, nie mają powodów, by cokolwiek złego powiedzieć na temat usług, obsługi i poziomu wykonywanych zabiegów. Korzystam regularnie z zabiegów w salonie Pani Małgosi (mikrodermabrazja, depilacja laserowa, shilack, regulacja brwi) jak również mój mężczyzna korzysta z zabiegu, pobudzającego wzrost włosów. Ceny nie są wygórowane!!! A jakość usług jest absolutnie tego warta! Polecam

Robilam kreski i brwi u P Malgosi, wszystko fajnie wyglada:-) Kreseczki sa b ladnie poprowadzone- gorne od wewnatrz b cieniutkie, subtelne pozniej plynnie pogrubione, bo tak wlasnie chcialam! o dolne sie obawialam ale wyszlo tez super! b delikatne i ladnie podkreslajace oko. Brwi wygladaja naturalnie. Mam znajome ktore robily w innym salonie i nieobrazajac nikogo, ale robota zostala spartaczona. Brwi zrobione odruchowo, bez jakiegokolwiek wyczucia co w zaden sposob nie wspolharmonizuje z delikatna uroda dziewczyny! Takie brwi potrafia meeega odstraszyc i pobrzydzic. P Malgosia robi na poczatku delikatnie by pozniej w razie potrzeby pogrubic. Polecam!:)

Gość karinka__1
Robiłam usta w salonie BOROŃ i przyznam, ze do najprzyjemniejszych przeżyć ten zabieg nie należał, ale przyznam, że było bardzo warto!!!! Efetk końcowy rewelacyjny. Kolor i kształt super, choć przyznam, że bałam się i to okrutnie!!!

Gość A.J
Negatywnych odczuć brak. Spodziewałam się większego bólu, wiec wrażenie tym bardziej ok, nie bolała aż tak bardzo. Pełen profesjonalizm, zostałam poinformowana o przebiegu zagiegu, jak i o ewentualnych skutkach po. Pani MAłgorzata jest reklamą salonu :). Na 100% bębę polecać.

karinko a czy moglabys wkleic zdjecie samych ust? bardzo narobilas mi ochoty na zrobienie(mam juz oczka zrobione u p.Boron)ale sie troche obawiam, Ile trwal en makijaz i czy korekta bedzie konieczna?

Gość AK78
Jestem klientka p. Malgorzaty Boron od roku, bylam u niej kilka razy i z czystym sumieniem moge ja polecic. Gabinet jest czysty i przytulnie urzadzony, personel mily i usmiechniety. Pani Malgorzata jest bardzo sympatyczna, wyslucha uwaznie zyczen klientki i zrobi co w jej mocy aby ta byla zadowolona. Jesli z jakiegos powodu efekt koncowy nie odpowiada wyobrazeniom pani, stara sie tak poprawic makijaz, zeby ja zadowolic. Pani Malgorzata powtarza zawsze, ze pani, ktora wykonuje u niej makijaz permanentny musi sie dobrze z nim czuc i doklada wszelkich staran, zeby tak bylo. Gabinet p. Boron jest przyjazny dla kieszeni, nigdy nie mialam wrazenia, ze przeplacilam za wykonana usluge. Wrecz przeciwnie dziwilam sie, ze place tak niewiele. Podsumowujac salon kosmetyczny Boron jest miejscem, w ktorym mozna w przyjemnym otoczeniu wykonac profesjonalny makijaz permanentny w przystepnej cenie.

Gość mrówkojad_
Kiedyś zrobiłam sobie u Boroń rysunek ust z wypełnieniem. Po jakichś 3 latach mam biały kontur dookoła ust. Znam osoby, które są zadowolone z tego typu zabiegów. Ja się na kolejny nie zdecyduję. Jesli chodzi o ceny u Boroń, mocno zawyżone. Personel zróżnicowany, dziewczyny są lepsze i gorsze.

Gość Ela W.
Zabieg makijazu permanentnego został wykonany delikatnie i bardzo dokładnie. osoba wykonująca zabieg to bardzo miła profesjonalistka. Z miłą chęcią mogę poddać się następnemu zabiegowi. Sterylność i czystośc zachowana.

Gość agata dz
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, USTA PIĘKNE, PEŁNIEJSZE, WYRAZISTE, WYGOJONE PO ZAPOWIADANYM OKRESIE CZYLI PO TRZECH DNIACH. BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA, SPOKOJNA, ZRÓWNOWAŻONA, KOMPETENTNA. PIGMENT UST DOBRANY DOSKONALE, ZGODNIE Z MOIMI OCZEKIWANIAMI. TROSKA O MÓJ KOMFORT PODCZAS BOLESNEGO ZABIEGU WSPANIAŁA. STERYLNOŚĆ WIDOCZNA NIE TYLKO NA NARZĘDZIACH :) BEZ ZARZUTU. GABINET NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE. WSZYSTKO CO MNIE TO SPOTKAŁO BYŁO PRZEMIŁĄ NIESPODZIANKĄ. DZIEKUJĘ.

Witam. Moje drogie Panie czytam własnie wpisy na stonie i dochodzę do smutnego wniosku, iż wypowiedzi wasze są pisane "jedna i ta samą reką" i jest to raczej kryptoreklama salonu , a nie autentyczne wypowiedzi klientek(zresztą jak cała kafeteria i wypowiedzi na niej).

Gość cocholla
Do zdziwiona76, nie jest do końca tak, jak myślisz, osobiście korzystam z Salonu BOROŃ, regularnie od roku. Nie skorzystałam ze wszystkich zabiegów, bo nie wszystkie są dla mnie wskazane, ale znam bardzo dobrze obsługę i jakość usług. Mogę wypowiadać się na temat, na przykład depilacji laserowej, która jest rewelacyjna i po 5 zabiegach nie rosną włosy pod pachami. Teraz zamierzam depilować nogi - o efektach poinformuję. Większość zabiegów na twarz również polecam (mikro, kawitacja, kwasy). Nie wpisuję tutaj komentarzy często, tylko w przypadku, gdy ktoś konkretnie o coś pyta. Reasumując. W salonie BOROŃ nigdy nie stała mi się krzywda, a co najważniejsze, personel nie namawia i nie sugeruje zbędnych zabiegów, dla lepszego zarobku i nie wyolbrzymia liczby zabiegów, jeżeli nie jest to konieczne - uważam to za niezwykły atut. P.S Również jestem przeciwniczką czarnego PR. Pozdrawiam!

Gość Michał36
Ja osobiście polecam ten gabinet. Wpadam tam raz na jakiś czas na oczyszczanie twarzy i częściej na masaże. Jestem bardzo zadowolony. Moja żona korzysta z abiegów na ciało exilis i efekty sa bardzo widoczne. Salon mógłby być większy ale jest za to bardzo przyjemny i czysty.

Gość Agt
Zdecydowanie POLECAM ten salon..poszłam pełna obaw a spotkałam się z profesjonalizmem i baardzo miłą obsługą. Mnie osobiście najbardziej odpowiadało indywidualne podejście. Pełna opieka i zaufanie, taką atmosferę można było wyczuć... Najpierw miałam robiony perm. ust z wypełnieniem i...szczerze przyznam, że szybko wróciłam po kreski na oczach :)

Gość D.G
Pani Małgosia jest profesjonalistką, doradzi, nie zostawi klientki dopóki nie zakończy swojej pracy tak aby była z niej zadowolona-przykładem jestem ja przyjeżdżała do salonu Pani Małgosia dopóki ONA sama nie uznała że jest dobrze.Mam pełne zaufanie do Pani Małgosi w zakresie makijażu pernamentnego,.Polecam WSZYSTKIM Paniom które zastanawiają się gdzie się udać na taki profesjonalny zabieg.Chciałam jeszcze dodać, ze obsługa salonu jest naprawdę na wysokim poziomie, i sam klimat sprawia ze można poczuć się tam cudownie.

Gość Małgorzata Kieł.
Polecam. Fantastyczna odmiana. Zainwestuj w swój wygląd skorzystaj z profesjonalnych porad i zabiegów w tym właśnie gabinecie.

Gość Ilona Felicjańska
Pani Małgorzata założycielka Salonu jest idealnym wzorem profesjonalizmu w każdym wymiarze. To, co tworzy nie jest „miejscem pracy, jest przestrzenią, w której spełniają się marzenia Klientek i realizują pasje wspaniałych osób pracujących pod okiem Pani Małgorzaty. Jeśli chcesz lśnić każdego dnia, powinnaś odwiedzić to miejsce.

Gość magazyn MAKE UP
Małgorzata Boroń to kobieta przedsiębiorcza o niebagatelnym poczuciu estetyki i dobrego smaku. Ukończyła Akademię Sztuk Pięknych w Łodzi, nic więc dziwnego, że jej największą pasją jest piękno w każdej postaci. Uzdolnienia manualne sprawiły, że spod jej dłoni zamiast obrazów zaczęły wychodzić genialne makijaże - zarówno klasyczne, codzienne, ślubne jak i artystyczne o nietuzinkowym charakterze. Z czasem miejsce makijażu w tradycyjnym pojęciu wskutek poszukiwań nowych wyzwań zastąpił makijaż permanentny. Makijaż permanentny totalnie pochłonął Małgorzatę i stał się nieodłącznym elementem jej życia. To właśnie pasja do piękna doprowadziła do otwarcia w Łodzi prestiżowego gabinetu kosmetyki estetycznej "Boroń Permanentne Piękno". Dziś „Permanentne Piękno oferuje nie tylko makijaż permanentny, ale także najbardziej zaawansowane technologicznie zabiegi przy użyciu laserów, które są nie tylko niezwykle skuteczne ale i bezpieczne. Gości tu wielu artystów, aktorów i znanych osobistości z życia publicznego. Marka „Boroń jest liderem w swej dziedzinie na rynku regionalnym, a ciągły intensywny rozwój rokuje na to, że w niedługim czasie stanie się także liderem w kraju.

Gość Wysublimowane Zakupy
Moja siostra miala robione Brwi u P.Boron i jest bardzo zadowolona.Zczystym sumieniem polecamy to miejsce goraco! profesjonalizm i mila atmosfera

Gość profeska
MASAKRA!!!! Zdecydowanie odradzam! W całym gąszczu klientek może się zdażyć,że ktoś jest zadowolony, ale przyjrzałam się pracy p. Boroń z bliska. Nie obchodzą jej klientki -tylko pieniądze. W razie reklamacji twierdzi,że nic nie jest jej winą, o niczym nie musiała informować i za nic nie jest odpowiedzalna (przypadek mój i kilka mi znanych). Makijaże faktycznie znikają bardzo szybko - czasem już po 2 tygodnich. Jestem przekonana,że p. Boroń sama pisze opinie na własny temat. Nie macie pojęcia ile czasu spędza przy komputerze (byłam, widziałam!!!). Możecie oczywiście zaufać tym opiniom, ale w razie czego ja mam czyste sumienie - ostarzegałam. Pozdrawiam

Powiem szczerze, ze musze sie zgodzic z przedmówczynia.Wybrałam salon Boron, bo jest rozreklamowany (reklama dźwignią handlu)no i skusilam sie przez częściowo pochlebne opinie w necie. Moje wrazenie jest takie, ze p.Boron ma problem z komunikacją z klientkami i nie mówie tu o spoufalaniu sie ale zwyklym dialogu, nie wiem, moze artysci tak mają, odnosi sie wrazenie, ze albo jest niezadowolona z zycia i z tego, ze musi cos zrobic dla kolejnej klientki albo , ze traktuje to co robi troche jak fabryke.Na zadawane pytania odnosnie makijazu odpowiada zdawkowo lub w ogole, informacje jak postepowac po wykonanym makijazu otrzymalam ale musialam wypytywac ...Moze czas pomyslec o jakims poradniku na kartce papieru dla klientek, to by naprawde ulatwilo nam zycie... Pani Malgorzato, nie kazda klientka jest slawną personą, modelką aktorką czy Jacykowem ale kazda oczekuje fachowego traktowania, niekiedy nowa klientka odczuwa duzy stres zwiazany z zabiegiem i niepokoj bo to jednak ingerencja w jej twarz i pamiatka na dlugie lata, jednak renoma jaką chce Pani aby mial zaklad-ZOBOWIAZUJE Panią do indywidualnego traktowania wszystkich klientek, nie jak zlo konieczne tylko jak potencjalnych klientow na dlugie lata.Ja osobiscie zastanawiam sie czy wroce, napewno nie polece znajomym bo nie chcialabym zeby ktos poczul sie jak w fabryce.Rowniez musze sie zgodzic z przedmowczynia ze ma Pani problem z przyjeciem krytyki nawet delikatnej jak sugestia ze cos poszlo nie tak i moznaby poprawic,a to tez nie czyni Pani profesjonalistką...Wydaje sie pani sympatyczna, no ale... Duzy plus za pozostala obsluge-Kobiety sa naprawde ok i b.komunikatywne.

Gość ILONA ADAMSKA, REDAKTOR NACZEL
Opierając się na filozofii, iż każdy zmienia się dzięki wsparciu oraz kontaktom z innymi ludźmi, SALON BOROŃ PERMANENTNE PIĘKNO swoim klientom zapewnia indywidualne podejście i szanuje ich potrzeby. Klienci wracają do nich, ponieważ doceniają profesjonalne podejście, estetykę, atmosferę pełną relaksu, ale przede wszystkim, dlatego, że widzą efekty. Salon BOROŃ PERMANENTNE PIĘKNO to magiczne miejsce z unikalną atmosferą. Miejsce pełnego wyciszenia. Nowocześnie zaprojektowane wnętrza są oazą, w której nastrojowa muzyka towarzyszy szerokiej gamie wykonywanych zabiegów. Wysoce wykwalifikowana kadra czuwa nad bezpieczeństwem i jakością zabiegów. Mogę śmiało polecić SALON BOROŃ PERMANENTNE PIĘKNO wszystkim kobietom, które marzą o pięknej, zadbanej i zdrowo wyglądającej figurze.

Jestem stałą klientką od jakiegoś czasu, najpierw zdecydowałam się na kreseczkę górną potem dolną i wreszcie brwi, efekt jest prześliczny i są to opinie moich koleżanek i znajomych, jestem zdziwiona tak krzywdzącymi opiniami,przecież jak coś jest nie tak i nam się nie podoba to od czego są korekty?Dziewczyny, wykonywanie makijażu perm.to jest odpowiedzialna praca i zapewne stresująca więc może warto jednak docenić starania p.Małgorzaty.Jestem zaskoczona, że ktoś napisał, że jest nastawiona tylko na zysk to nie prawda i jestem tego przykładem, mam wykonany makijaż dzięki akcji charytatywnej w której brała udział firma Boroń gdzie zakupiłam voucher na rzecz dzieci a p.Malgorzata zrobiła mi makijaż zupełnie nie mając zysku dla siebie!Poza tym wszelkie promocje np. dwie osoby w jednej ceni i inne na fb świadczą przecież o ukłonie w stronę klientek. Czytając,że przesiaduje ciągle przy komputerze zastanawiam się czy to faktycznie napisała klientka? jak to możliwe? czyżby ktoś przebywał w salonie codziennie po 12 godzin??? dziwne, ja za każdym razem jestem szybko i sprawnie i profesjonalnie potraktowana dlatego z czystym sumieniem polecam usługi p.Małgorzaty-to dobry fachowiec i dobry człowiek. Pani Małgosiu, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził;)Pozdrawiam.

Gość kejt c.
Niestety negatywne opinie są prawdą. Pani Małgorzata podczas wykonywanego zabiegu odbierała telefony, co powodowało we mnie ogromny dyskomfort, że zabieg nie zostanie należycie wykonany. Jak zwróciłam jej delikatnie uwagę była naburmuszona i okazywała mi swoje niezadowolenie. Przesiadywanie przy komputerze także było normą. Jeśli ktoś sili sięna profesjonalistę to można zdecydowanie więcej od niego wymagać. Barwniki słabej jakości. Raczej nie wybiorę się tam kolejny raz, mimo że od mojej ostatniej wizyty w tym salonie minęło już sporo czasu.