Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matiiiss

wszystkie laski na kafe piszą że mają powodzenie

Polecane posty

Gość matiiiss

W niemal każdym temacie widzę "na brak powodzenia nie narzekam", "zawsze miałam adoratorów", "faceci się za mną uganiają". Piszą tak wszystkie -dziewczyny grube, chude, niskie, wysokie, a nawet uwazające się za brzydkie lub mające wielkie kompleksy I tak sobie myślę że kobiety chyba źle to "powodzenie" odbierają. To że facet spojrzy albo się usmiechnie naprawdę nie znaczy że jest prawdziwie zainteresowany. Ponadto - naprawdę opinie rodziców, ciotek, dziadków lub dobrych przyjaciół nt. urody NIE SĄ miarodajne. Więc skoro mama Ci mówi że jestes piekna - niekoniecznie musi to być prawdą. Istnieje też druga mozliwość - kobiety na kafeterii kłamią i próbują się podbudować, bo to zwyczajnie niemożliwe fizycznie by na kafe siedziały same pożeraczki męskich serc, że gdziekolwiek się pojawią to faceci wzdychają, padają na kolana i wyznają miłość.

Gość brumberumbo
Tak, to prawda. Topiki z cyklu "jestem taka śliczna, a nikt mnie nie chce, ludzie mnie nie lubią" są na porządku dziennym. Może warto w koncu przejrzeć na oczy i zdać sobie sprawę że wcale taka ładna nie jestes?

Gość a co ty Myrevin
już tu qrwa nudzisz

Kurwa, pojebało was ? Ile wy dzieci lat macie, internetowe forume im prawda. :D TO nie one są jakieś dziwne to wy naiwni. :D

Gość uroda to rzecz wzgledna
dlatego opinie przyjaciol Itd SĄ miarodajne. Jesli sie dziewczyna podoba przyjaciolom, to napewno cos w niej jest. Czy bardziej miarodajne sa opinie gejow- projektantow mody? Gusta są baaaardzo rózne. Kazdemu sie co innego podoba.

Gość ja tak nie pisałam nigdy
a wrecz przeciwnie :D No, ale ja jestem kobietą nie dziewczyną a słowo laska adresowane do mnie słyszę tylko z ust bliskiej koleżanki. :D

Gość tańcząca z wilkami 2
ja nie mam powodzenia. i go wcale nie potrzebuję, bo już mam chłopaka :)

Gość dlatego wysyłają zdjecia
by mężczyźni z kafe oceniali ich figurę i twarz,a gdy dostają potwierdzenie,że są ładne... dalej sie dziwią ze nie mają powodzenia.