Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jest tu ktoś taki

Przeszkadza wam zwiazek gdzie kobieta jest wyższa od swojego partnera n

Polecane posty

Gość Cichutka...
Miałam kiedys takiego chłopaka ktory był niższy, pamietam, że wtedy mi dokuczali :) Zawsze są komentarze szczególnie kiedy facet bywa w dodatku drobnej postury :) Moim zdaniem to niczyja inna sprawa tylko pary, bo liczy sie cos więcej niż wygląd, lepiej żeby był niziutki i dobry, kochający niż wysoki i chamski... Jak to moja mamusia mawia piękna miska jeść nie daje :P

Hmmm... Dla mnie taki związek nie wróży nic dobrego. U mnie liczy się to, by czuć się przy swoim partnerze bezpiecznie, a oznaką bezpieczeństwa kobiety przy mężczyźnie jest jego męskość :). Co to za frajda przytulać się do niższego i co gorsza gorzej zbudowanego mężczyzny?

Gość Cichutka...
No jak jest drobny to kiepsko... Ja osobiście, już bym nie chciała niższego, sama jestem wysoka i takiego też potrzebuje faceta, lubie sie czuc malutka :)

Wyjęłaś mi to z ust :). Uwielbiam czuć się malutka przy moim partnerze ;).

Gość sevillana.
Ale pytanie, a dlaczego komus mialby przeszkadzac taki zwiazek? Przeszkadzac to moze conajwuzej tobie, albo facetowi. Ja jestem teraz w zwiazku z facetem nizszym o 4 cm(w swoim kraju jest on jednak zaliczany do wysokich;)) i na poczatku bylo dziwnie, ale teraz jest ok, chociaz unikam wysokich obcasow.

Gość sevillana.
*co najwyzej

Gość ja pierdooooooooole
u inych nie przeszladza, ale sama bym z kims nizszym nie byla..

Jakoś nie mogłabym być wyższa od partnera. Kojarzy mi się to z taką babą tyranem ;P.

Gość Cichutka...
No ok rzecz gustu wiadomo miłość jest ślepa :) ale to też może ograniczenie, bo jednak większość kobiet lubi wysokie obcasy a jak facet jest niski to może czuć sie ograniczona i nosić tylko "cichobiegi" :) To oczywiście tylko moje zdanie, są na pewno wyzwolone babki ktore nawet z niskimi nie wahają się zakładać obcasików

Gość Cichutka...
Hihi dokładnie fujkaa taka "Helga" no nie? :)

Gość sevillana.
Nie przesadzajcie, nie jest tak zle, jak facet jest porzadnie zbudowany

Gość Cichutka...
Obserwowałam wczesniej to kiedyś i wielu facetów leci na wyższe... Domyślam sie, że chca w ten sposób spłodzić wysokie dzieci mając taka żone :P

Mi to nie pasuje. Cichutka... - Kojarzysz serial "Miodowe lata"?? Przypomnij sobie postać Danki - serialowej żony Tadzika :P.

Gość Cichutka...
Hahahaha a bleeee... Pamiętam ten serial fujkaa okropieństwo, mimo, że to w miare kobieca aktorka ktora grała Danke to przy Tadziku wyglądała jak jego mąż :) Fuj fuj fuj fuj.... Nie mogłabym :D

Gość Cichutka...
A z niego taki przydupasek "Oj Danusiu, no co ty..." Zdecydowanie sie zgadzam z fujkąą hihihihi

Gość PłatekRóży
to wyglada nie estetycznie , laska ma sie czuć przy facecie delikatna, krucha, on ma być dla niej takim bodygardem opieką, a jak facet jest wyzszy wyglada jak z mamuśką, nie ma instynktu zeby sie martwic o laske, opiekowac... troche psychologii

Gość PłatekRóży
sorry za błąd miało być " a jak facet jest niższy"

Kończąc topik... Moim i Cichutkiej zdaniem związek gdzie kobieta jest wyższa od swojego partnera jest zły! Ave Helga! :D

Gość Cichutka...
Tak jest fujkaa :) Amen.

Gość mmb
dla mnie to głupota :D ,ja wole wuzsze od siebie kobiety :) , a pozatym jak mam rozumiec facet ma byc meski,czyli co napakowany co na silke chodzi co 3 dzien :P a jezeli jest wysoki a chude chuchru bez miesni to nadal czujecie sie z takim bezpiecznie ??? wzrost nie ma nic do rzeczy , niski facet tez potrafi chronic swoja kobiete rownie dobrze jak wysoki ;)

Gość latek18
Mam faceta ktory jest ode mnie nizszy o 5 cm chodz ja sama do wysokich nie należe.. Jak się kogoś kocha to wszystk\o inne staje się nieważne;) Dodam, ż e uwielbiam zakładać buty na wysokich obcasach:D

Gość dzej zi
Wow, dawno nie czytalam wypocin tak ograniczonych osob:D

Gość catee
E... Niech by było chociaż o pół głowy niższy... Jak to wygląda w tańcu, kiedy jest an odwrót? Chciałabym być z facetem, z którym mogłabym chodzić na obcasach i jeszcze by był ode mnie wyższy. Niestety, mam 173 cm wzrostu. I na obcasach się wstydzę.