Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszzzka

Zaczynam dietę 600- 800 kcal od dnia 09.10.2008r. Kto ze mną ?

Polecane posty

Gość modliszzzka

no tak fajnie się składa że od jutra lecę z dieta . Ale nie chcę mi się samej :( Może sie ktoś przyłączy ? Albo może ktoś już ma doświadczenia z taką dietką ? Ile się na niej chudnie przez pierwsze dwa tygodnie, pierwszy tydzień? :)

ja stosuje taką diete już prawie miesiąc. narazie efekty są. mam gdzieś swój temat ale smutno pisac tak samej z sobą wiec pisac przestalam, odchudzać się NIE. bardzo chętnie się przylacze, jeśli temat nie upadnie za dwa dni.

Gość hej ja jestem na podonej
diecie juz od początku wakacji to znaczy czasami 500 kalorii, czasami 800 a czasami 200 :) wczoraj było 150 :D mogłabym zacząć ale mam pytanie bo nie wiem czy zmiescilam sie dzisiaj w 600 kaloriach: 3 jabłka 300 ml mleka 3,2 % z płatkami fitness z owocami kanapka fitness z dwoma plastrami polędwicy i łososiem wędzonym bez masła! jak myślisz zmieścilam się??

myśle że się zmieściłaś ja dziś zjadlam tylko ryż z kurczakiem duszonym w warzywach i dużo wody mineralne, ale zaraz zrobie sobie pyszny soczek jablkowo marchewkowy :)

Ja tez zaczynam jutro! Juz dzisija dobrze mi szlo... ciasteczka zbozowe zielona herbata banan i jabłko.. a potem co kurde? Cukierki i hot dog :| No ale nie ma co! Mam silna motywacje i biore sie za siebie z wami od jutra!

Gość ugrumugeua
no a pewnie za 2 miesiace znowu taki topic albo napiszesz ojej ojej co mam zrobic z efektem jojo albo zmadrzejesz za 10 lat ze niepotrzebnie robbilas sobie glupie diety a'la przyjaciolka 10 kg w tydzien... hahahaha pozdrawiam madrze odchudzajaca sie dziewczyne :)

wiecie co ciekawego gdzieś wyczytalam? jest taki sposob na mądra diete każda z nas ma jakiś cel wagowy wiec go sobie wyznaczamy np u mnie to 56 kg wiec ze to nie bedzie osiagalne w miesiac ani 3 ale w rok a moze nawet więcej. ale taki mam wlaśnie cel więc teraz to moje 56 mnoże przez 24 (ilosć godzin w dobie) i wychodzi mi 1344 i to 1344 to ilość kcal ktore powinnam zjadac będac na mądrej diecie zeby sobie powolutku chudnąć. czyli jak dla mnie optymalna bylaby dieta 1000 - 1100 kcal. :)

Gość modliszzzka
no temat na pewno nie podupadnie. No chyba że będę sama pisała do siebie...co mnie odmotywuje totalnie do dalszego pisania :) właśnie a jakie macie wymiary ? Ja mam 167 cm i ważę ... 73 kg ;/ Cięzko mi z tym . Cholipcia . Dlatego postanowiłam się za siebie wziąść. Myślę ze tak łatwo nie będzie u mnie z gubieniem kilogramów bo mam już za sobą setki diet i kurcze metabolizm do bani . Mój cel to 54 kg ...a wasze ? Do świąt chyba zrzucę? :) Ale od jutra zaczynam biegać i dokładam 30 min na orbitreku podczas oglądania Brzyduli na TVN :)

Gość hej ja jestem na podobnej
eh wiesz co ja jakos nie mialam jeszcze efektu jojo teraz waże 51,5 kg przy 160 i czasami zjem nawet 1500 kalorii przez dwa dni ale jest okej wiec sie nie czepiaj to ze ty nie potrafisz schudnac to nie znaczy ze inni tez sa tacy beznadziejni jak ty

ja mam 165 i waże aktualnie 86. cel tak jak napisalam to okolo 56 ale narazie ciesze się z każdego kg w dół i jak osiągne 7 z przodu już będzie dla mnie sukcesem :) Pomalutku. mam czas.

Gość zbulwesrowany kalafior
haha przypadkowo dalam sobie taki "nick" ale taka głupota jakąs pokazujesz poprzez tego posta naprawde mnie bulwersuje! po pierwsze - ważysz tyle na ile sie sama doprowadzilas, wiec skoro dalas rade to zrobic i dotad prowadzic taki tryb zycia, z ktorego nie jestes zadowolona, to myslisz, ze zmienisz to w tydzien? bo przestaniesz jeść? tyle kcal powinno zawierac porzadne sniadanie (najwazniejszy posilek dnia, bo pewnie tego nie wiesz!) efekt jojo masz gwarantowany bo chyba nie wyborazasz sobie ze bedziesz cale zycie tyle jadla? wpierdzielisz za tydzien tabliczke czekolady i chipsy i tak sie twoja dieta skonczy, przytyjesz i bedziesz sie znowu katowac i tak w kolko.. no ale pewnie zaraz mi odpyskujesz, bo jak widac ZNASZ SIE NA ZYWIENIU :) .... jak sie zabierasz za odchudzanie to najpierw o nim przeczytaj i to jest bardzo dobra rada

Gość modliszzzka
ugrumugeua spadaj z wątku bo mi się juz wogóle odechciewa jeść jak czytam takie jak ty(lepiej na jutro :)) . A założyć się z tobą bym mogła że schudnę i to utrzymam ...tylko mi wyjdź za ekranik mądralo to pogadamy :) p.s ' hej ja jestem na podobnej' - tak myślę ze zmieściłaś się na 600 kcal :) moje gratulację :):):)

Gość modliszzzka
zjem Cie jutra na obiad :D

Gość modliszzzka
wiedziałam że topik podupadnie ...ale niewiedziałam że tak szybko :( Wina kalafiora :( kuuurcze :/ ostrasza użytkowników :( pytanie do 'hej ja jestem na podobnej'- a ile zgubiłaś przez ten czas na tej diecie?

Gość Dorotka_
Tradycyjnie od jutra postaram sie jeść około 500 kcal przez tydzień :) Ciekawe czy mi się uda.