Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

hmm facetom coś takiego by się przydało :D mam nadzieję, że Ci nasi tutejsi się nie obrażą :)

Tyko tu - miałam Ci to powiedzieć prywatnie, ale powiem publicznie: jesteś niezła dupencja:D:D:D a z tego, co tu gadamy, to wnioskuję, że do tego inteligentna, mądra i życiowa:) panowie!!! bo ja to jestem zdecydowanie heteroseksualna, ale Wy??? śpicie???

Witajcie 🖐️ DArth VEjder, Tylko_tu, kalambaka, niunia i nowi 🌻 Widzę, ze topik kręci się w najlepsze, tylko ja go zaniedbuję :o Ale mam dzisiaj kiepski dzień :o RozkojaŻona 👄 gdzie Ty....? :(

Stokrotusia - bo ja jestem w tym wieku już, że od czasu do czasu muszę;) bez względu na rozterki;) Ale ogólnie, tak, na razie aaaaaaaaaa:D

ja też siebie taką lubię zdecydowanie bardziej, nie zaprzeczam:D a co tam u Ciebie?

:) ach te kobiety ;) A u mnie bez większych zmian :) praca, dom i tak codziennie :) Tylko ten dzień mnie jakos dołuje :) Ten nasz topik to powinien miec inną nazwę, np. "Pijąc pijącym terapię przeprowadzam" :) A co do Twojego wieku (tak na forum nie wypada co prawda) to wywnioskowałam, że chyba dużo młodsza nie jestem ;) Młode duchem :)

Człowiek ma tyle lat, na ile się czuje;) Parę dni temu czułam się zdecydowanie na 15:D teraz troszkę zmądrzałam:D Ale dodatkowo podobno nie wyglądam;) więc to zawsze jakieś pocieszenie;) A dzisiejszy dzień jest taki, hm, dołujący troszeczkę, mimo pięknej pogody, przynajmniej u mnie... ale nic to, nie dam się dzisiaj:) Tylko pracować mi się nie chce:)

Parę dni temu czułam się zdecydowanie na 15 :D teraz troszkę zmądrzałam :D Rozbroiłaś mnie kompletnie :D Ja się dzisiaj cały dzień obijam ;) Ale czas się ogarnąć i popracować deczko :o Buziaki 👄 RozkojaŻona 😭😭😭

dobry wieczór:) właśnie wrzuciłam telefon za półkę na książki i jestem:) DArth VEjder 👄 mam tutaj coś specjalnie dla Ciebie: Przyjechał biały człowiek do afrykańskiej wioski i mówi do tubylców: - Zapłacę 10$ za każdą złapaną małpę. Więc wieśniacy zaczęli łapać małpy na potęgę. Kiedy zaczęło w lesie świecić pustkami biały człowiek mówi: - Zapłacę za każdą złapaną małpę 20$. Więc w buszu małpy praktycznie wyginęły. Jak zabrakło w lesie małp biały człowiek mówi: - Za każdą małpę zapłacę 50$. A następnie oświadczył, że wyjeżdża w interesach do Europy i zapłaci za małpy jak wróci. Zostawił jednak we wiosce swojego asystenta, żeby doglądał biznesu i wyjechał. Asystent po wyjeździe szefa mówi do wieśniaków: - Sprzedam wam każdą z małp siedzących w tej klatce za 30$, a jak wróci szef, to odkupi od was małpy za 50$ od sztuki. Wieśniacy wiele się nie zastanawiając odkupili od asystenta wszystkie małpy. Następnego ranka we wiosce nie było już śladu po asystencie, ale za to wszędzie biegały małpy. Witajcie na Wall Street!

hm... trudno mi coś powiedzieć, bo nie widziałam... więc nie wiem, kto miał rację...:D