Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TOYOTA YARIS 98

ILE NAJWIECEJ RAZY ZDAWALISCIE EGZAMIN N PRAWO JAZDY?????

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jesli w艂asnie wybierzemy dobre kursy to na pewno uda sie tez nam spokojnie w艂asnie zdac prawo jazdy. A to jak widac jest najwazniejsze. Sama przez to przechodzi艂am. Kursy robi艂am w OES w Krakowie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja zda艂am za pierwszym razem, mia艂am 艣wietnego instruktora na kursie na prawo jazdy w szkole www.koszela.com.pl we Wroc艂awiu, kt贸ry wiele mnie nauczy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9 raz
A ja zda艂am za 9 razem i jestem dobrym kierowca . uwazam ze ludzie kt贸rzy zdawali po wiecej razy bardziej szanuj膮 prawko ni偶 ci co im si臋 uda艂o . Farta mieli .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9 raz
* co uda艂o si臋 za pierwszym razem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zdawa艂am dwa razy. Za pierwszym razem bardzo si臋 zestresowa艂am a偶 nie mog艂am zapanowa膰 nad peda艂ami. Za drugim razem ju偶 pojecha艂am spokojniejsza i zda艂am bez problemu. Je艣li chodzi o szko艂e jazdy w kt贸rej si臋 uczy艂am to wybra艂am http://www.alien.szczecin.pl/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zmieni艂am instruktora i dopiero uda艂o mi si臋 wtedy zda膰 za pierwszym podej艣ciem po przerwie jak膮 musia艂am sobie zrobi膰, aby si臋 uspokoi膰. Je艣li kto艣 ma problemy i chce zmieni膰 o艣rodek szkolenia kierowc贸w, bardzo polecam ich http://cskrozped.pl/ . Dopiero oni mi pomogli i teraz jestem szcz臋艣liw膮 posiadaczk膮 prawo jazdy : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰stenff
No niestety prawko to du偶y problem - najgorsze jest to, 偶e niekt贸rzy po 2-3 pr贸bach si臋 poddaj膮. To jest bez sensu bo potem nie ma ju偶 szans tak pr臋dko zna膰 - po prostu wszystko si臋 zapomni. Dlatego nawet jak kasy brak lepiej spr贸bowa膰 z chwil贸wki online https://www.coolfinance.pl/kalkulator-iframe i mimo wszystko spr贸bowa膰 zda膰 to prawko nawet jak nie idzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za pierwszym razem z wyroznieniem z teorii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰owka
A ja w marcu podchodze 3 raz. Najgorsze ze czulam ze nie jestem gotowa do egzaminu I poszlam na dodatkowe jazdy I co sie okazalo? Ze zmarnowalam 30 godzin z jakims bucemm instruktorem I nawet ruszac za bardzo nie umialam... ciz czlowiek uczy sie na bledach kilka jazd doszkalajacych I w marcu probujemy znow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt, cz艂owiek uczy si臋 na b艂臋dach. Je艣li wcze艣niej instruktorzy nie nauczyli, buce jedne, alfy i omegi:-o Dopiero na egzaminach dowiadywa艂am si臋 niekt贸rych rzeczy. A by艂o ich a偶 10(teoria za pierwszym razem). W ko艅cu zda艂am ten praktyczny!. Zaliczy艂am chyba wszystkie pechowe sytuacje jakie mog膮 si臋 przydarzy膰 podczas jazdy. Je偶d偶臋 ju偶 2 lata i jestem dobrym, ostro偶nym, bezkolizyjnym kierowc膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina_29
Ja zda艂am przedwczoraj za pierwszym razem cho膰 egzaminator to by艂 mega idiota i pr贸bowa艂 mnie wyprowadzi膰 z r贸wnowagi. Jednak si臋 nie da艂am. Najwa偶niejsze 偶eby si臋 nie zestresowa膰. Znam osoby, kt贸re nie zda艂y np 7 razy. Albo maj膮 fatalnych instruktor贸w, albo nie nadaj膮 si臋 po prostu do tego. Przecie偶 jak mo偶na przejecha膰 na czerwonym, czy nie zatrzyma膰 si臋 na strza艂ce. No dajcie spok贸j. Jak si臋 zna przepisy to nie ma bata 偶eby obla膰 miasto. A b艂膮d mo偶na pope艂ni膰. Jak raz nie dasz kierunkowskazu przy parkowaniu to Ci臋 nie obleje tylko powt贸rzycie to parkowanie p贸藕niej i wtedy nie zapomnij da膰 kierunku. Bo jak dwa razy pope艂nisz ten sam b艂膮d to wtedy jest koniec egzaminu. Wa偶ne 偶eby nie zrobi膰 rzeczy prze kt贸r膮 musi Ci臋 obla膰 z miejsca, np. zmienia膰 pas na przej艣ciu dla pieszych, czy nie zatrzyma膰 si臋 na stopie. Poczytajcie regulamin. Jednak jak si臋 zna przepisy to jaki jest problem w zdaniu? Trzeba trafi膰 na dobry OSK gdzie naucz膮 tak jak ma by膰 a nie byle jak 偶eby tylko kas臋 wzi膮膰. Jak nie czujesz si臋 nauczony dokup kilka godzin w innym o艣rodku. W innym!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie zjada艂 stress:-o A egzaminatorzy prowadzili specjalnie w miejsca gdzie by艂y pu艂apki czyli nietypowe rozwi膮zania komunikacyjne. Mieszkam w wielkim miescie wi臋c troch臋 tego by艂o:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na tym polega praca egzaminatora 偶eby prowadzi膰 tam gdzie s膮 pu艂apki inaczej si臋 nie dowie czy znasz przepisy czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 uda艂o zada膰 za pierwszym razem. Mysle ze to bardzo du偶a zas艂uga mojego instruktora ze szko艂y kt贸ra wybra艂am http://www.prawojazdy.tarnow.pl/ Jesli mieszkacie w Tarnowie to naprawd臋 polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za czwartym razem, ale uwa偶am 偶e bez wi臋kszego powodu mnie oblewali wcze艣niej. Ka偶dy egzamin to kasa. By艂o to 25 lat temu. Wtedy wielu dawa艂o 艂ap贸wki. Przejecha艂em 500 tys kilometr贸w i nie mia艂em 偶adnego wypadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂a dobrego instruktora (pozdrowienia dla Pana Andrzeja Dyl膮ga) i egzamin zda艂am za pierwszym razem. Teraz kole偶anka robi kurs w oesie (za maj膮 namow膮) i jak na razie jest zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 uczy艂am si臋 w www.cskrozped.pl 艣wietne podej艣cie do nowego kierowcy, du偶o cierpliwo艣ci a do tego wszystkiego maja naprawd臋 dobre ceny, wiec 艣mia艂o ka偶dy powinien m贸c skorzysta膰 na tym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja tez mam info na temat tego na jak膮 szko艂e nauki jazdy warto jest si臋 zdecydowa膰 zw艂aszcza jesli mieszkacie w Tarnowie lub okolicach http://www.prawojazdy.tarnow.pl To idealne miejsce dzieki kt贸remu i mnie sie uda艂o zda膰 za pierwszym razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja wybra艂am szko艂臋 Auto Lex w Tarnowie. Uwa偶am ze jesli chodzi o instruktor贸w to sa oni solidni, doskonale przygotowuj膮 do egzaminu. Ja jestem bardzo zadowolona i kazdemu polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zdawa艂am 4 razy pierwszy raz na 艂uku nie dojecha艂am do pacho艂ka za drugim pomyli艂am 艣wiat艂a drogowe z mijania trzecim razem auto mi zgas艂o na wzniesieniu a za czwArtym wyjecha艂am z placu na miasto z pocz膮tku dobrze mi sz艂o ale gdy zosta艂o 10 mim do konca egzaminu to egzaminator kaza艂 mi jecha膰 na rondo z sygnalizacj膮 艣wietln膮 nwm jak to sie sta艂o ale jak wje偶d偶a艂am pali艂o sie 艣wiat艂o zielone a jak wjecha艂am to zmieni艂o sie na czerwone i mnie ula艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mosia19
Ja zda艂am za 5 podej艣ciem. Nie ukrywam, 偶e pomog艂a mi godzina, bo wi臋kszo艣膰 egzaminu sta艂am w korku, ale te偶 egzaminator, bo bardzo swobodnie i pewnie si臋 przy nim czu艂am. M艂ody, wyluzowany, spokojny, cierpliwy. Po 4 niezdanym egzaminie my艣la艂am, 偶e w Olsztynie nie da si臋 zda膰 (ka偶dy kto mia艂 w膮tpliw膮 przyjemno艣膰 je藕dzi膰 po tym mie艣cie, wie dlaczego), ale jednak uda艂o si臋. Za pierwszym razem wjecha艂am pod zakaz, bo sta艂 na ukos i w stresie nie zrozumia艂am, 偶e to ja nie mog臋 tam wje偶d偶a膰 (znak by艂 postawiony tak jakby ten zakaz dotyczy艂 skr臋tu, a nie drogi na wprost). Za drugim razem wymusi艂am pierwsze艅stwo w bramie WORDu. Za trzecim zapomnia艂am na placyku w艂膮czy膰 艣wiate艂 mijania, a za czwartym zaparkowa艂am zbyt blisko pojazdu znajduj膮cego si臋 obok. Ale mimo wszystko uwa偶am, 偶e du偶o zale偶y od egzaminatora, bo oni cz臋sto rozsiewaj膮 atmosfer臋 w stylu "to ja tu jestem panem drogi", a kursant czuje si臋 jak st艂amszony idiota... Mimo tego, tak naprawd臋 uczymy si臋 je藕dzi膰 dopiero po uzyskaniu prawka, gdy obok nie siedzi osoba gotowa w ka偶dej chwili niebezpiecze艅stwa zareagowa膰 i zahamowa膰. Jednak 30 godzin to bardzo niewiele, by w og贸le sta膰 si臋 kierowc膮... Ja ju偶 zda艂am, ale moja rada dla przysz艂ych kursant贸w: nie 艂amcie si臋, naprawd臋, liczba podej艣膰 do egzaminu nie ma absolutnie nic do rzeczy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za 1 podej艣ciem w Wawie. Mia艂am spoko egzaminatora, m贸wi艂 spokojnie i wyra藕nie, troch臋 pomaga艂 na placu np chce rusza膰 na 艂uk z luzu a on do mnie proponuje wrzuci膰 bieg hehe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A za pierwszym razem B za pierwszym razem C za pierwszym razem C+E za pierwszym razem Kwalifikacja za pierwszym razem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zdawa艂am prawko 5 razy i si臋 podda艂am!Na pocieszenie ch艂opak kupi艂 mi kolekcjonerskie z clubcardu i wszyscy moi znajomi si臋 wkr臋cili, 偶e to orygina艂. A do egzaminu praktycznego mo偶e jeszcze kiedy艣 podejd臋...na razie musz臋 odpocz膮膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3 razy praktyka :) raz oblane miasto, drugi raz plac trzeci pozytywny :)

Udost臋pnij ten post