Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOYOTA YARIS 98

ILE NAJWIECEJ RAZY ZDAWALISCIE EGZAMIN N PRAWO JAZDY?????

Polecane posty

Gość gość
Tere fere, tak naprawdę KAŻDY może się nauczyć jeździć tak, aby zdać za 1-2 razem, to wszystko jest kwestią tego, by trafić na odpowiednia szkołę, a nie na krętaczy, których jedynym celem jest wyłudzenie kasy. Ja tam, jeśli chodzi o Kraków i okolice, polecam szkołę Albar, nauczyli mnie w kilkanaście godzin więcej, niż moja pierwsza szkoła w całe 40 i niedługo potem w końvu udało mi się zdać. Do tego fajna, bezstresowa atmosfera.

Gość gość
W OES robiłem kurs na kat B. teraz robie na wózki widłowe . Szczerze mówiąc jedna z naprawde dobrych szkół które spokojnie warto jest polecic innym.

Gość gość
W OES z tego co wiem mozna zrobic równiez kursy zawodowe. Wiec tak naprawde mamy duże pole do popisu i mozemy zrobic prawo jazdy nie tylko na auta.

Gość gość
Robiłam kurs w OES./ Zdałam za pierwszym razem. Teraz mój brat poszedł na kategorie A i poki co dopiero jest na kursie, ale też jest bardzo zadowolony. Wiec moze powinienes tam spróbować. Ale u nich i kursy na prawko i kursy zawodowe.

Gość gość
Mozna zdawac i po kilka razy. Tak jak mój kolega. Az teraz własnie kończy kurs w OES na intstruktora nauki jazdy. Wiec wszystko tak naprawde jest mozliwe.

Gość gość
Ja po 6 razie stwierdziłem, ze nie dam sie juz dalej upokarzać. Te egzaminy mają za zadanie ulewać i doić od ludzi kase. Na szczeście co niektórzy ruszają ostatnio głową i interesują sie zagadnieniem prawka kolekcjonerskiego, choćby takiego dostępnego niedrogo na clubcard.com.pl

Gość gość
6 razy

Gość gość
Szwagier zdawał 12 Jest teraz zawodowym kierowcą od 15 lat

Gość gość
Potwierdzam ze OES to naprawde bardzo sprawdzona szkoła jesli chodzi o tego typu kursy. Do tego tez mozna zrobic dużo innych jak chociazby własnie kurs na wózki widłowe.

Gość gość
Tak naprawdę od razu poszłam do OES. I w sumie nie załuje bo własnie dzięki temu udało mi sie własnie zdać za pierwszym razem. A trafiłam na super instruktora Pana Szymoniaka i polecam kazdemu.

Gość gość
Ja zdawałam 9 razy niecałe 10 lat temu. Na początku nie jeździłam dużo, ale kilka lat dostałam awans i mam więcej wyjazdów. W ciągu ostatniego roku zrobiłam prawie 50 tysięcy km, teraz mam trochę mniej wyjazdów więc robię może z 2-3 tysiące km miesięcznie ( w tym dojazd do pracy ) . Do pracy ( bo jednak więcej czasu spędzam na miejscu w biurze ) mam 25 km zajmuje mi to około 40 minut a jakbym miała jeździć komunikacją miejską ( kiepski dojazd ) jeździłabym minimum 2 godziny w jedną stronę .

Gość czerwona_róża
6 razy

Gość gość
Jak chcecie mieć kobiete instruktor to polecam Panią Annę Olszewską. Na pewno będziesz bardzo zadowolona i zobaczysz ze nie bedziesz miała z niczym problemu.

Gość gość
Na prawo jazdy nigdy nie jest za pozno. I dlatego ja teraz zapisałam sie do OES w Krakowie na kurs. Oby mi sie udalo.

Gość gość
2; raz w Polsce i dalam sobie spojkoj po tym lekko mowiac traumatcznym doswiadczeniu, a drugi raz zagranica i chociaz bylam niezmiernie zdenerwowana, to zdalam za pierwszym podejsciem i jezdze dobrze, choc wiadomo, ze kierowca zawodowym nigdy nie bede...

Gość gość
Kocham prowadzić! Niestety, jakis czas temu zakosili mi prawko za błahostkę. Ale mam już na to sposób ;) Słyszałem, że dokumenty kolekcjonerskie z szybkieprawojazdy.pl bardzo się przydają. A samo ich posiadanie jest w stu procentach dopuszczalne ;)

Gość gość
No proszę, jak złudne jest ludzkie oko. Wydawało się, że idealne odwzorowania nie istnieją, a mój ojciec gliniarz przez dwie godziny nie mógł odróżnić zwykłego prawa jazdy od wersji kolekcjonerskiej z szybkieprawojazdy.pl … To daje naprawdę wiele możliwości ;)

Gość gość
A ja dzisiaj nie zdałem na kat. A. Kurcze mój głupi błąd. wyłożyłem się na pierwszym zadaniu. Motocykl był ustawiony tak że darł jak diabeł - 11 km/h. Na kursie to ok. 9km/h jeździł. No i wyrzuciło mnie na ósemce i najechałem na linię. Następnie powtórzyłem ósemkę, wyszła już dobrze, ale już nie miałem marginesu błędu na slalomie wolnym. I jakby pech chciał w drugim przejeździe na ostatniej bramce podparłem się nogą...I automatycznie koniec egzaminu...W czwartek ide drugi raz...jak nie zdam to dam sobie spokój chyba...szkoda nerwów i kasy.

Gość gość
11 razy i zawiesiłem zdawanie już 3 lata temu

Gość gość
Warto jest zrobić taki kurs i mozna w OES Kraków zrobic kurs firmowy i Pana Ślusarczyka. Warto jest zapytać i to wreszcie zrobic.

Gość gość
Kiedy jesli traficie na naprawde dobra szkołę nauki jazdy to tutaj nie ma sie o co martwić zwlaszcza własnie jesli chodzi o egzamin.

Gość za 13 razem się płaci
nie wierzcie w przesądy :D

Gość gość
Podchodziłam 3 razy ale juz tym ostatnim zmieniłam szkołe- i poszłam na jazdy do OES u siebie w Krakowie. Powiem Wam ze jednak dobry instruktor jest nade wszystko i naprawde polecam tą szkołe, jesli chcecie sie nauczyć i nie zdawać po 5 razy

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jak Ci pojdzie egzamin, czy go zdasz a jesli nie to za ktorym podejsciem, napisz do moejej wrozki Sofii. Jest śwetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Pan Michał Łojewski z OES jest rewelacyjny i jesli bedziecie szukac dobrego instruktora to spokojnie własnie jego. Warto go polecic.

Gość gość
Jak traficie do dobrej szkoły to moim zdaniem o nic nie powinniście sie martwic. Ja polecam jeśli chodzi o Kraków i kat.C+E Pana Tomasza Zagrodnika . Bardzo dobry i w 100% profesjonalny instruktor.

Gość gość
Dobrze wiedzieć bo trzeba bedzie własnei niedługo sie zebrac i też wreszcie podejśc do egzaminu. Ale wczesniej znalezc dobrego instruktora.

Gość Joanna Sumeragi
Witam ponownie. Właśnie zdałam prawko w Warszawie za pierwszym podejściem praktykę i szczerze powiem wam że jak nie zdajecie za ileś razy, to najlepiej zróbcie sobie przerwę. 2 lata temu w 2014 nie zdałam prawka szósty raz i sobie odpuściłam bo za dużo nerw miałam i nie powychodziło mi. Rok później pobrałam parę godzin jazdy, w sumie mniej niż 30 godz. Przepisów znałam, nauczyłam się opanować i przy okazji przed egzaminem wzięłam tabletki Mg wtedy byłam całkowicie spokojna i pewna siebie. Egzaminatora miałam hujowego jaki mi się przytrafił ale na to nie zwracałam uwagi że zaczął narzekać, był niecierpliwy, a dzień niestety był upalny i ruchu było coraz więcej i pieszych. Wyobraziłam sobie że obok mnie siedzi instruktor zamiast tego egzaminatora, brałam to wszystko na luz i ZDAŁAM:)