Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wielu

Swoje niskie poczucie wartosci musze sobie poprawiac uwodzeniem facetow...

Polecane posty

Gość taka jedna z wielu

...a raczej ich zwodzeniem. Mam chlopaka, z ktorym mieszkam i ktory jest dla mnie bardzo dobry. Jest mi z nim wygodnie, jest tolerancyjny, dba o mnie, nigdy sie nie klocimy i ja tez chce z nim byc. Jednak mam taka glupia, egoistyczna potrzebe bycia adorowana. Ciagle mam flirty/romanse z innymi mezczyznami, ktorzy maja nadzieje, ze bede z nimi. Na poczatku jest zauroczenie, ale potem zaczynam ich unikac, stroic fochy, chce zeby o mnie zabiegali. Jezeli nie mam choc jednego takiego "wielbiciela" na boku to czuje sie nieszczesliwa :O Wydaje mi sie, ze to przez moje niskie poczucie wartosci, ktore wciaz musze potwierdzac w uwielbieniu innych. Nie powiem, zebym byla z tego dumna, ale nie umiem sie powstrzymac, to jest jak narkotyk :O

Gość pewnie też kompleksy co do
urody ale nie wiem

Gość taka jedna z wielu
Czuje sie atrakcyjna, ale wciaz musze to potwierdzac u innych :O Jak sie nikomu nie podobam, to mam zly dzien.

Gość To jakby o mnie..........
Ja tez to mam. Kolezanki niby zazdroszcza mi urody i powodzenia ale nikt nie przypuszcza jaka ja jestem zakompleksiona. Mam chyba nizsze poczucie wartosci niz ty jesli w ogole je mam. Czuje sei zero. Tez mam chlopaka z ktorym mieszkam, ktory dba o mnie, martwi ale mnie to nie wystarcza. Tez musze miec kochanka na boku, i jeszcze z kilka wielbicieli zebym mogla sie czuc dobrze. Nie wiem dlaczego tak jest

Gość ale do swoich facetów
o wybujałe ego i podrywanie lasek to pretensje macie :D