Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola70

96 kg i 38 lat,SZUKAM TOWARZYSZEK

Polecane posty

Witam serdecznie. Specjalnie podaję wiek i wagę,ponieważ szukam kobietek z podobnym problemem i bagażem doświadczeń.Odkąd pamiętam próbuję się odchudzac z różnym skutkiem.Obecnej wagi nigdy wcześniej nie miałam,więc jestem załamana. Jeśli jest ktoś chętny do wspólnego boju to zapraszam.

Gość menia39
WITAJ BAJA TAK MYŚLĘ ŻE ŚMIAŁO MOGĘ SIĘ DO CIEBIE PRZYŁĄCZYĆ MAM 40 LAT NIEWIE DOKŁADNIE ILE W TEJ CHWILI WAŻĘ ALE MYŚLĘ ŻE OKOŁO 70 TO TROCHE MNIEJ NIŻ TY ALE MAM TYLKO162 WZROSTU CIĄGLE SIĘ ODCHUDZAM I CIĄGLE MAM Z TYM PROBLEM PO PROSTU LUBIĘ JEŚĆ!!!!!!!!!!!OBECNIE JESTEM NA DIECIE 10 CIO DNIOWEJ JUŻ SIÓDMY DZIEŃ I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE DZIAŁA ALE DIETA SIĘ SKOŃCZY I CO DALEJ TAK WIĘC MOŻE RAZEM DAMY RADĘ

Gość zuzannna35
35 lat, 162 cm i też ok 70 kg. Co zrobić żeby schudnąć do sylwestra ? nie prowadzę diety ale ograniczyłam jedzenie.

Cześc dziewczyny.Zniknęłam,bo wkopałam sie w robienie uszek do barszczu ale cieszę się,że się odezwałyście.Ja mam 172 cm. Nie chcę stosowac żadnych wyszukanych diet,chciałabym jedynie ograniczyc jedzienie i odstawic słodycze. Niby proste a jakże trudne do wykonania.

Gość menia39
HEJ DZIEWCZYNY TO MOŻE JAKIEŚ PROPOZYCJE CO DO ODCHUDZANIA WIADOMO MNIEJ JESC WIECEJ RUCHU BLE BLE BLE TO KAŻDY WIE ALE TAK NAPRAWDĘ TO JA MAM WIECZNY Z TYM PROBLEM WŁAŚNIE NAPRAWIŁAM WAGĘ I JUTRO SIĘ ZWAŻE PODEJŻEWAM WIĘCEJ NIŻ 70 UPS FATALNIE A SYLWESTER TUŻ TUŻ NIEWIEM CO ROBIĆ GDY SKOŃCZE TĘ 10-CIO DNIÓWKĘ ALE CHYBA NIEMA INNEGO WYJŚCIA TYLKO CAŁY CZAS DIETAAAAAAA A MOI CHŁOPCY WCIĄŻ SIĘ OBŻERAJĄ TAKIMI SMAKOŁYKAMI ALE ŻYCIE POZDRAWIAM DZIWCZYNY I PISZCIE JAKIE MACIE POMYSŁY

Gość zuzanna35
ja ograniczyłam jedzenie i zapisuje to co zjem nie wiem czy całkowicie zredukować pieczywo i ziemniaki dzisiaj zjadłam min dwie kromki chleba nie potrafię zostawić pieczywa na zero, chyba że wy uważacie że tak trzeba

teoretycznie - 1 kg tygodniowo = 11kg 0,5 kg tygodniowo = 6,5 kg hmm teoretycznie wydaje się to do zrobienia prawda?

Gość menia39
BLUBBER WITAM MASZ RACJE TEORETYCZNIE JEST TO DO ZROBIENIA JA BYM MOGŁA NAWET TE 6 KG TEŻ SUPER EFEKT ZUZA ZDAJE MI SIĘ ŻE PIECZYWO TRZEBA WYKLUCZYĆ PRZYNAJMNIEJ NA RAZIE A JUŻ PO DIETACH TO CHYBA TYLKO CHRUPKIE I ŻYTNIE ALE W MINIMALNYCH ILOŚCIACH JA DZIŚ ZJADŁAM -KAWA Z MLEKIEM O.5 -2 POMIDORKI Z CEBULKĄ -PAPRYKĘ -DUŻA OGROMNA ŚLIWK -TROCHĘ KALAFIORA -KAPUSTA KISZONA MAŁA MISECZKA MYŚLAŁAM ŻE NIEWIELE A TU PROSZE CAŁA DŁUGA LISTA WARTO PISAĆ CO SIĘ ZJADŁO BO DOPIERO WTEDY PRAWDA WYCHODZI NA JAW PISZCZIE JAK WASZA MORDĘGA PA PA

Gość bakaliowa krowa
wiek: 24 lat waga: 107 kg wzrost: 176 cm Moge sie przylaczyc?

Gość maniu39
to wcale nie jest duzo i nie dostarczylas sobie wogole bialka a to blad

Gość zuzanna35
bakaliowa oczywiscie przyłączaj się twoje menu menia jest bardzo skromne faktycznie tylko nie przesadź żeby nie mieć jo jo - powinnaś trochę ugotowanego mięska lub ryby ja dziś na śniadanie zjadłam trzy kromki chleba z serkem topionym, przesadziłam i nie powinnam.Postaram się zrezygnować bo w ten sposób nigdy nie schudnę

Hej dziewczyny .Mam 36 lat reszta w stopce,co do wagi to nie jestem pewna.Odchudzam sie od marca,jem malo staram sie jesc dziennie 1000kcl nie jem chleba ziemniakow i makaronu.Jezdze na rowerze,steprrze i cwicze ,a jednak przybywa mnie coraz wiecej.Nie wiem co mam juz robic Totalna zalamka.ozdrawiam

Gość zuzanna35
też zastanawiam się nad głodówką, czy któraś przechodziła ? Co się robi gdy się czuję słabo ? bo widzę, że ciężko

Gość maniu39
Dziewczyny odradzam glodowki . To nie jest droga do sukcesu. Ja przerabialam juz wszystko ale wiem ze tylko ograniczenie jedzenia da skutek . Najszybciej beda chudly te ktore maja znaczna nadwage. Moge pomoc troszke jesli ktoras z Pan zechce.

Gość zuzanna35
mam otyłą koleżankę ,zobaczyłam ją ostatnio w sobotę na imprezie już nie jest otyła, zniknął jej brzuch i wygląda fajnie tylko pozazdrościć. Mówi, że odżywia się warzywami w sosie winegret + gotowane mięsko z wody.Żadnego pieczywa, słodyczy itd Może tak samo robić ?

moje osiągnięcia na dzisiaj: - malutka kolacyjka o 18 - spacer z kijkami chcialabym do niedzieli schudnąć 0,5kg

Gość menia39
HEJ DZIEWCZYNY SORRY WCZORAJ NIE PISAŁAM ALE JAK SIĘ MA SWÓJ BIZNES TO CZŁOWIEK JEST NIEWOLNIKIEM WYJECHAŁAM RANO Z DOMU I ERÓCIŁAM O 17 ZROBIŁAM SIĘ NA BÓSTWO I POJECHALIŚMY ZE ZNAJOMYMI NA KOLACJĘ I O 24 W DOMCIU WITAM NOWĄ KOLEŻANKE ALE PROSZE CIE CZEMU TAKIE PSEUDO ZMIEN NIE MOŻESZ O SOBIE TAK MYŚLEĆ ZUZA WIEM ŻE O BIAŁKA ALE MIAŁAM TAKĄ DIETĘ I W OSTATNICH DWÓH DNIACH BYŁY SAME WARZYWA WIEM ŻE TO BEZNADZIEJA DANA PRZECIEŻ TY JESTEŚ OKROPNIE CHUDA O CO CHODZI JA KIEDYŚ TROCHĘ GŁODOWAŁAM NIE BYŁO ŻLE TRZEBA DUŻO PIĆ I MAŁO WYSIŁKU BLUBBER TO TY TYLKO KOLACJE JESZ ALE SIĘ ZAWZIEŁAŚ A CO U WAS DZIEWCZYNY PISZCIE A GDZIE JEST BAJA WRACAJ CAŁUSY

Gość menia39
co z wami dziewczyny już żadna się nie odchudza ja dalej zawzięcie do przodu dajcie znać co u was

Ja sie odchudzam wiem ,ze z Waszymi kg wydaje Wam sie smieszne, myslicie anorektyczka jedna,ale ja mam okropnha budowe, moje kolezanki wzaza po 60kg a ja przy nich wygladam 2 razy grubiej.Odwiedzila mnie dzisiaj kolezanka,taka comyslalam ze jest moja przyjaciolka i co sie dowiedzialam ,ze lubi do mnie przychodzic bo jestem stara,gruba i brzydka.Przychodzila po prostu ,zeby sie dowartosciowac bo ja mimo ze jestem o10 lat od niej starsza urodzilam 3 dzieci ona ani jednego jestem od niej chudsza i ladniejsza i mimo to ze moze tak nie jest nie zalamuje sie ale moje uda sa straszne i to powodsuje ze mam kompleksy okropne z tego powodu.Moge Was zapewnic ze rozumie WAS i trzymam kciuki powodzenia

Gość Sabrina_08
Ja tez jestem po licznych dietach i zawsze jest efekt jojo i waga wraca ..heh lza sie w oku kreci... Dana...nie przejmuj sie ta glupia "przyjaciolka", pewnie ci zazdrosci udanego zycia rodzinnego, stad te jej slowa pelne jadu. Co tam pulchne udka.Najwazniejsze , ze maz cie akceptuje i masz pocieche z trojga dzieciakow...

Gość ech my laski
z doswiadczenia polecam -platki owsiane..na cieplo na zimno z mlekiem, jogurtem z rodzynkami bez..ze slonecznikiem z miodem...jelitka pracuja swietnie i syci... -duzo plynow..ja wypijalam min 5l dziennie-herba zielona, woda niegazowana...herbata z imbirem -w moim przypadku swietnie spr sie warzywa parowane i miesko parowane -z przypraw-ziola,bez soli. -cytrusy.swietna sprawa na glod -jajka-zazwyczaj na odrobinie oliwy aromatyzowanej czosnkiem(domowa robota) -jogurt naturalny z dodatkiem natruralnego soku owocowego-tzn domowego...zapakaj atak na cukier ---na mnie dzialalo -jak dla mnie swietne zupy miksowane z warzyw -kminek w potrawach caly lub ziarenka-nasze cialka lubia ziolka,... -polecm chinszczyzne...swierze warzywka..nie mrozonki..na chrupko...dodawajcie np pekinke pod koniec..doprawiac cynamonem gozdzikiem imbirem, platki chili...super sprawa -jesli pieczywko to razowe, pelne ziarnka i takie tam

Gość ech my laski
a...po ok 2 tyg organimz postanowil sie oczyscic...pare wypryskow...:)no troche wiecej...ale samopoczucie rewelacyjne...zero problemow jelitowych,

Gość menia39
wWITAM NOWE DZIEWCZYNY DANA TĄ KOLEŻANKĘ PRZEGŃ NA ZAWSZE PO CO CI KTOŚ TAK FAŁSZYWY A MYŚLĘ ŻE DIETY NIE POTRZEBUJESZ TYLKO WIARY W SIEBIE JESTEŚ PIĘKNA UWIERZ W TO SABRINA JA TEŻ CIĄGLE JO-JO PRZEŻYWAM ALE TRUDNO TAKI MÓJ LOS A RACZEJ APETYT A TA DIETA OD LASKI TO SAMO ZDROWIE NAPEWNO PRZY TAKIM ODCHUDZANIU EFEKT MUROWANY U MNIE FATALNE DNI DUŻO PRACY NERWÓW NO IJEŚĆ MI SIĘ CHCEEEE

Dzieki dziewczyny za wsparcie .Zdenerwowalam sie i znow zaczynam sie ciastkami obzerac.

Gość menia39
a co tu takie pustki ja troszkę przegiełam ale od jutra dalej walcze piszcie dziewczyny bo samemu to ciężko walczyć

taaak :( :( :( zabieram się, zaczynam już od jutra, dziś już napewno kupię baterie do wagi, obiecanki cacanki :( właściwie cały ten rok mam do dupy w grudniu ( po nartach) ważyłam 83 kg teraz około 88 kg 😭 😭 😭 - no tak jeżeli teraz nie zacznę to zapuszczę się totalnie :( :( :( potrzebuję porządnego kopa w dupę !!!!!!!! i wsparcia dziewczyn które mają ten sam problem

Gość 99+5
hej ja sie odchudzam od połowy sierpnia. waga pokazała 99 ale chyba żle waży , o 4-5 kilo mniej. ale co tam działam według niej. a wiec 99 kilo w sierpni , pas 120 , biodra 130 cm. na dzień dzisiejszy waga 92, pas 112cm , biodra 122cm. tak wiec 7 kilo mniej i po 8 cm ubyło. a nadal wyglądam jak grubas!. do końca miesiąca musze ważyć 90. 1 grudnia 85 a na sylwestra 80:) jak na razie chudnę według założonego planu i to mnie cieszy:) ruch, dieta 1000 - 1200 kal +dieta nie łączenia, woda, słodyczy prawie w ogóle , uśmiech!! pozdrawiam

zazdroszcze Ci i trzymam kciuki żeby Ci tak dalej łanie szło stara prawda \"odchudzanie zaczyna się w głowie\" ja też \"zaskoczę\"