Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolola4488d

dziwny seks mojego faceta.Gryzienie!!

Polecane posty

Gość lolola4488d

no wiec mam 25 lat wczesniej miałam 3 partnerów seksualnych i z zadnym nasz seks nie wyglądał w ten sposob.może to śmieszne i nie wyobrazalne ale mój obecny partner mnie gryzie i to dość mocno..ciągnie za włosy itd...gryzie tak że mam nawet siniaka od tego gryzienia..to nie jest lekko ani pieszczotliwie i te ciagniecie za włosy...........normalne to wg was?

Gość hdbhfbdcxh
no niezbyt ro normlne, zwierz jakis

no co... wzięłaś se gostka ze skłonnościami sado- maso to teraz masz! usuń lepiej kaloryfery i żelazko z domu bo kiedyś Cie przywiąże i zacznie przypalać...

Gość hdbhfbdcxh
wez go tez ugryz, moze mu sie odechce...... gorzej jak sie spodoba :)

Gość bzdury po prostu ostry seks
to wszystko niektózy taki lubią.Są takie co o tym mazą a mają delikatnych partnerów

Gość noicowtymdziwnego
ja też podgryzam swoja dziewczyne, ciągne ja za włosy. Ona robi mi podobnie. Seks jest zajebisty. Cały czas próbujemy czegos nowego i o to w tym chodzi, żeby to nie był przykry obowiązek, ale dzika przyjemnośc z dawania siebie ukochanej osobie.

Gość znam ten bol...
moj tez na poczatku gryzl i to w tych najbardziej strategicznych miejscach. Nieraz bywalo ze sutki mi krwawily...To samo bylo przy oralu. Jemu sie wydawalo ze to dla mnie podniecajace a mnie z kazdym ugryzieniem przechodzila ochota na seks. Potem to juz az sie balam jak tylko sie zblizal do moich piersi. Tlumaczenia nie pomagaly wiec raz go tak porzadnie ugryzlam w sutka i od tego czasu przestal :)

To już przesada. Wasi partnerzy nie powinni zadawać wam bólu, ani tym bardziej kaleczyć zębami. Proponuję ich tego oduczyć.

Gość sghdgfhdgf
Może głodny !

Gość sadistic
mmm.. przygryzanie / gryzienie nie jest nienormalne. poprostu niektórzy tak lubią :)

Gość Zacznij go uderzać ręką
w jajka i go tam przygryzać to zaraz sam zacznie poważną rozmowę. :P

Gość Naucz się linki
oślepiony od walenia konia idioto powyżej. Nie zauważyłeś, że temat jest sprzed 3 lat i autor ma twoją radę głeboko w dupie ? :classic_cool: