Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka963

DIETA na poważnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

171,5 ;) dziś kolejny dzień dietki. jak na razie bez problemowo :) właśnie wypiłam mleko 0,5% :)

no jestem wysoka, ale to nie znaczy, że mam lepiej ;) czasem chciałabym być Twojego wzrostu, jeśli poznaje fajnego chłopaka, który ma 170cm wzrostu i czuje się przy nim jak żyrafa :D ale nie ma co się przejmować wzrostem;) wszystko ma jakieś wady i zalety... Co do dietki,to w piątek imprezowałam i wiadomo co z tego wyszło :( jutro nowy tydzień i nowe postanowienia;d! wiem,ze w przyszły weekend na pewno nie będę imprezować,bo wyjeżdżam :) jak u Ciebie?

a u mnie dobrze. Tydzień zaczął się ok. ale w weekend bd jak nic imprezowanie:) wiec znowu bd przerwa w diecie:) hi hi:P ale postaram sie nic nie jesc albo mało żeby za szybko mnie nie wzieło hehe:) a co do wzrostu najlepiej jest miec taki po środku wzrost. nie za wysoka ani nie za niska heh marzenie. ja to bym chciała miec z 5 cm wiecej:) przynajmniej 5:)

hm zawsze możesz założyć buty na obcasach:D a ja mogę się jedynie zgarbić hehe. Nie przywiązuję dużej wagi do wzrostu;) dziś dzień dietki udany :)

Gość Majki1111
CZESC z tego co piszecie nie macie dozej nadwagi a ja mam i potrzebuje dooooooooozego wsparcia w tym roku mam ślub

Cześć Stokrotko! co u Ciebie słychać? wybacz, że tyle czasu nic nie napisałam,ale nie miałam dostępu do komputera...