Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta000

skąd wiedzieć czy to tylko gra...o co chodzi mężczyznom...

Polecane posty

Gość kobieta000

widzę na forum, że często dziewczyny pytają...co zrobić zeby do nich wrócił mężczyzna... a ja zapytam...inaczej... jak reaguje mężczyzna jezeli zerwał...i naprawde nie chce wrócić... zrywa kontakt? nie odzywa się? krzyczy"nie dzwon nie pisz do mnie odwal się?"

Gość erctus
facet jest emocjonalnie slepy.

kobieta000 - zrywa kontakt, jest zimny, oschly, odrzucajacy, zabija uczucia w kobiecie albo nie daje sie rozwinac tym uczuciom

Gość kobieta0000
nawet jezeli cos czuje to zrywa kontakt? pewnie oni nie podchodzą tak emocjonalnie jak my ...

kobieta000 - jezeli nie chce wiecej kontaktu to zabije w niej to uczucie wczesniej wewnetrznie emocjonalnie sie z nia żegnając

Gość sasasasassasasa
Jesli naprawdę nie chce wrócić, nie ma żadnych interesów z dziewczyną, nie wiążą ich jakieś wspólne sprawy, to tak - zrywa kontakt całkowicie - moim zdaniem.

No dokładnie ,chyba nie ma różnicy w tej kwestii między Nami a kobietami..Najczęściej jest to zerwanie kontaktu, brak zainteresowania, telefonów, smsów, izolacja..

kobieta000 - on moze cos czuc ale moze myslec ze lepiej mu sie w zyciu ułoży bez Ciebie. przykre to ale prawdziwe...

Gość kobieta0000
czyli to tak...ktos zrywa kontakt i ta druga osoba powinna sobie pomyslec"jednak nie kochał?"

jest takie powiedzenie - jezeli cos kochasz to pusc to wolno. jezeli jest Twoje to wroci do Ciebie. jezeli nie wroci, to nigdy Twoje nie było. czy tak romantycznie brzmi dla ciebie lepiej?

Gość kobieta0000
_kwiatek->tak właśnie on teraz myśli...

kobieta000 - to mysl jak moze pomoc mu rozwiazac jego problemy zebyscie mogli byc razem. jezeli Ci na nim zalezy oczywiscie

Gość kobieta0000
_kwiatek... pięknie powiedziane... naprawdę...

kwiatek A ty jakbyś coś czuła, odeszłabyś bez znaku i bez wytłumaczenia....Twoja teza jest błędna..Ja bym nigdy nie pomyślał, że odchodze od kobiety, która kocham, bo nie widzę szans, żeby nasz związek udał się w przyszłości..To wasza domena kobieca;) Przewidywać przyszłość, My lubimy brac życie jak leci i naprawdę nie mamy aż takich rozterek..

jezeli Ci na nim naprawde zalezy i masz czas/energie/mozliwosci to zrob co tylko mozesz zeby Go zatrzymac

A do kobiety000 rada:) Uważaj z tym romantyzmem..Mi się wydaje, że powinnaś się rozglądać za nowym facetem;)

Gość kobieta0000
bardzo zależy... założyłam ten temat z zapytaniem...bo panicznie boję się mu narzucać wiadomo pierwsze co...kobieta (przynajmniej taka jak ja) reaguje bardzo emocjonalnie...a gdy słyszy gorzkie słowa...boi sie ...

sporo w tym prawdy, ale jeśli on nie chce kontaktu, to Ty go też nie szukaj. daj wyraźny znak, ze chcesz, że jeśli będzie chciał to jesteś w wiadomym miejscu:), ale nie narzucaj się. Po co? Jeśli to gra w nieodzywanie , to graj w nią :) Jeśli to zerwanie kontaktu, to tym bardziej

_Kwiatek Woooow;) lekka wtopa, ale U mnie z pamięcia nie najlepiej..Ale muszę przyznać że nick i styl pisania bardzo kobiecy;) Pozdro

Tylko widzisz kobieto0000, że babki mają to do siebie, że zawsze mają nadzieję, do samego końca. Facet zrywa i żeby być miły mówi: z Tobą było mi najlepiej. Więc kobieta przez wiele miesięcy rozpamiętuje te słowa, przecież tak powiedział, na pewno tak mysli itp. Najlepiej, mimo że na początku tak się nie wydaje, jest niestety brutalnie i stanowczo. Oczywiście bez chamstwa, ale stanowczo.

kobieta0000 - moze juz sie nic nie da zrobic... nie wiem tego. to trzeba by zobaczyc jakie on ma mysli w glowie, czego on sie boi, moze dziecka, moze czego innego.

10:15 Sissy Kobiety też mówią .Jesteś świetnym facetem, wspaniałym mężczyzną, ale nie możemy być razem...Czasem u mężczyzny też zaświeci się lampka nadzieji, że warto walczyć po takich słowach,stąd czasem wielomięsięczne zabieganie o wymarzoną partnerkę..Także;)nie ma co generalizować

Gość kobieta000
boi się tego ... "ze skoro teraz się męczy...to co dopiero poźniej" realne podejscie do sprawy... i ja to rozumiem... ale przecież związek to nie tylko kłótnie wiele wspaniałych chwil... plany... pierwsza myśl..o wspolnym domu, dziecku...to chyba nie czcze słowa... a oznaka uczucia...

oderdobe - powiem ci po męsku ze jezeli kobieta ci tak mowi to dlatego ze jestes zbyt pizd...ty a za mało meski.

Gość kobieta000
o nie nie...namiętność jest... to wiem....

kobieta000 Jeżeli go kochasz to mu to powiedz, po co ukrywać swoje uczucia..Myśle, że sytuacja się szybko wyjaśni..Naprawdę Drogie Panie, nie każcie nam sie wszystkiego domyślać..To cholernie męczące;)