Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta000

skąd wiedzieć czy to tylko gra...o co chodzi mężczyznom...

Polecane posty

kobieta Twoj blad polega na tym ze sie zastanawiasz nad pierdoalmi za przeproszeniem;) a nie nad meritum calej sprawy....Zadaj sobie zajebiscie proste pytanie..Czy to jest facet, który spelnia wszystkie Twoje oczekiwania, i czy da ci to czego pragniesz? I tylko na tym sie skup...Moze on specjalnie Toba manipuluje, nie slowa a czyny Moja Droga...A slowa z jego strony padly ,ale czynów Nie ma!!

Gość kobieta000
a ja bym nazwała to WASZĄ CHOLERNĄ MĘSKĄ AMBCJĄ :D

kobieta000, akurat w tym przypadku masz pecha, bo facet nie umiał tego dobrze zakończyć, chciał być jak najmniej przykry i powiedzial, że darzy Cię uczuciem Ale bądźmy szczerzy, gdyby naprawdę darzył Cię uczuciem, to by nie zakończył związku. Nikt nie jest takim altruistą, żeby wypuścić wolno kogoś, kogo kocha w imię czegośtam

kobieta000 - to jest po prostu walka kto kogo zdominuje, rozumiesz? :P pisalem to juz wczesniej. jestescie zbyt silnymi osobowosciami zeby byc razem, na kochankow sie nadajecie :P :P

Gość kobieta000
tak w 100% jestem pewna że chciałabym jego za męża itp , całkowicie odpowiadam za rozpad tego związku... czyny... ja chwilowo udowodnic nic nie mogę..

Gość kobieta000
no ale przeciez tu jak na dłoni widać ze on mnie zdominował:D no może yy on tego jeszcze nie wie:D gdyby tak nie bylo...nie bylabym na tym forum:D

kobieta000 To ty chyba "Matka cierpietnica" jesteś..Obarczasz się o wszystko...To ja już nie widze nic innego jak się stad upłynnić..Powodzenia

juz mi wypierdzielac z tego forum i zasuwac do niego ubrana w ładną spódniczkę i z usmiechem "czy przyjmujesz mnie kochanie" :P

Gość kobieta000
ha ha ha:) to było dobre:)

bo jak nie to ja sie toba zajme na powaznie. od 2 lat baby nie mialem to zobaczysz jaki jestem niewyżyty :P :P

Gość kobieta000
eeeeee no nie mam 18lat:D zeby tak bez uprzedzenia...komus się zwalać na głowę... a ta spodniczka...ehh to zawsze działało... hihihi wkońcu od kilku dni się usmiechnęłam, dzięki :)

Gość kobieta000
hahahaahahahahaha:)))) _kwiatek Ty jesteś niemożliwy

Gość kobieta000
_Kwiatek no to trzeba iść na łowy:)

Gość kobieta000
tak racja... tylko ta spódniczka odpada... (lato się skonczyło, zimno i w ogóle...) czyli sumując...nie odzywa się pierwszy to mu dać spokoj ?

mmm, zawsze mozesz zalozyc grubsze rajstopy z jakims fajnym wzorkiem ;) kurde wywala mnie z pracy ze czat erotyczny robie z kafeterii :P :P czyli sumując - daj mi swoj numer telefonu i ubierz sie jak mowie a przezycia bedziesz miala niezapomnniane ;)

Gość kobieta000
hahahahaha:) ja tu próbuje się pogrążyć w żalu po stracie a Ty mnie rozśmieszasz!!!! :))

po co żałować jak masz już nowego adoratora Kwiatka? ;) życie jest za krótkie żeby sie smucić słonko ;) nie jestes przypadkiem z Łodzi? ;)

Gość kobieta000
teraz to mnie wystraszyłeś...bo jestem

Gość kobieta000
;) ) za szybko sie wysłało i mi emotkę zjadło :D

Gość kobieta000
ja tu na poważne tematy sie rozwodzę a on oooooo i nadal nie wiem co robić ah:(

Gość kobieta000
no pewnie nie widzę przeciwskazań