Lady Love 3 Napisano Listopad 6, 2008 mysle ze jutro bede miala skos z tego powodu ze mnie piersi zaczeły bolec, jezeli nie bede miala to ja juz nie wiem... wtedy zostaje mi test i wizyta u ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 Lady Love chyba za bardzo się nakręcasz. uwierz my tu wszystkie czekamy i wszystkie mamy wspólny cel. Musisz trochę wyluzować bo to do niczego dobrego nie prowadzi:( blokada i koniec:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 nie mogę patrzeć na filmy o aborcji takie jak ten http://video.informacje.int.pl/04/01/aborcja-zdjecia-drastyczne/ nigdy nie zrozumiem tych kobiet to mord w biały dzień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Listopad 6, 2008 karola ja juz sie poddalam po tym okresie, dopiero od 3 dni sie zastanawiam dlaczego mnie dalej bola jajniki, dlaczego nie mam skoku temperatury... zastanawiam sie tylko dlatego ze jeszcze tak nie mialam... i mysle ze albo rzeczywiscie to ciaza, albo mam cos na janikach albo poprostu zdazyl mi sie cykl bezowulacyjny ktory czasem sie zdaza Ok kochane ja mykam spac bo zmeczona jestem :) Dobranoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 moj maz jeszcze nie wrocil z pracy juz nie mam sily na niego czekać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 ja myslalam ze po slubie poprostu przestaniemy sie zabezpieczac i za pierwszym razem sie uda. ZA pierwszym sie nie udalo, teraz jest drugi i wiem ze sie nie udało;( powiedzialam mojemu mężowi że w grudniu nic mnie nie obchodzi i przyjeżdża do domu na tydzień w "te" dni i nie chce sluchac ze nie moze ze praca , ja go zatrudniam na etat do siebie:D hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 A mój dopiero wyszedł na nockę:( Karola można zajść w ciąże w jeden dzień, w jajeczkowanie. Plemniki jednak utrzymują się w ciele kobiety w płodnym śluzie( płodny śluz= przeźroczysty lub mętny ale zawsze rozciągliwy, podobny do jajka kurzego, a także uczucie wilgotności i mokrości w majtkach, że tak się wyrażę:))Płodny śluz pojawia się przed jajeczkowaniem( u mnie na przykład około 5 dni przed)i utrzymuje się do jajkowania. Od czasu pojawienia się śluzu można zacząć starania bo plemniki mają szansę dożyć tego właściwego dnia. Musisz obserwować kiedy pojawia Ci się śluz i wtedy przytulanko Tylko żebyście nie skończyli starań za wcześnie:) My próbowaliśmy co drugi dzień od pojawienia się płodnego śluzu aż do paru dni po jajkowaniu Nie bylo łatwo:) ale za trzecim razem się udało Buźki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 to co on ma za prace ze go wiecznei nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 Aurelka mogłabyś rzucić okiem na mój cykl?? masz konto na 28 dni?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 mój mąż jeźdźi w delegacje 2-3 tygodnie poza domem i na tydzień wraca:((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 wiesz, czasem ponoc przemeczenie ma wpyw na zywotnosc plemnikow, polecam urlopik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 mam już tej jego pracy dosyć:( wiecznie go nie ma, a ja jestem sama:( dobrze że pracuje bo inaczej bym zwariowała:( co to za życie on tam ja tu???: wiem że potrzebujemy pieniędzy ale nie takim kosztem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 Mogłabym rzucić okiem ale nie mam tam konta Spróbuję założyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 Dokładnie, pieniądze to nie wszystko ja też tak mówie, to oddala ludzi hmmm wiesz Twoje życie ale ja bym tak raczej nie umiała, przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 Już założyłam Podaj linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 dziewczymy powiem jeszcze ze mialam 20lat jak zaszlam w ciaze moj maly ma juz 3,5 roku a ja juz 24 i dalalm sobie rade jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 Cieszę się Kasiu że tak mówisz bo trochę sie obawiam ciąży:) Karola mam pytanie czy konto na 28dni.pl jest płatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 moj nick karola2008 znajdziesz mnie;) http://28dni.pl/cycles/current Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 piewszy miesiac nie pozniej tak moj nick karola2008 link http://28dni.pl/cycles/current Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 Zaloguj się Karola bo nie mogę Cię znaleźć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 jestem zalogowana:) karola2008 podaj swoj nic to moje ja cie znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 No więc tak Z Twojego wykresu i opisów odczuć wynika że płodne rozpoczęły Ci się już jakieś 6 dni temu Tylko teraz nie wiem czy owulka to była 2/3 listopada czy dopiero jutro będzie Ponieważ dzisiaj spadła Ci temperatura a ona często spada przed jajkowaniem W takim razie zajrzę jeszcze jutro i zobaczymy jak to się potoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 No więc tak Z Twojego wykresu i opisów odczuć wynika że płodne rozpoczęły Ci się już jakieś 6 dni temu Tylko teraz nie wiem czy owulka to była 2/3 listopada czy dopiero jutro będzie Ponieważ dzisiaj spadła Ci temperatura a ona często spada przed jajkowaniem W takim razie zajrzę jeszcze jutro i zobaczymy jak to się potoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 a jak to jest ze sluzem?? bo on u mnie tylko przez 2 dni był tak przejrzysty a teraz jest taki biały poprostu ale mocno rozciągliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 Dziękuję Ci Aurelko:) ja jestem początkująca w NPR dltego jestem wdzieczna za pomoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 czyli jezeli moja owulacja wypadla by 2/3 listopada to byłaby duza szansa na dzidzie;) obyś była dobrą wróżką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 Pytanie kiedy był przejrzysty ? bo to były najprawdopodobniej najbardziej płodne dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 6, 2008 1 i 2 listopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach