Gość karola8524 Napisano Styczeń 17, 2009 czesc dziewczyny, mogę się dołączyć, z mężem staramy się od 4 miesięcy, jestem niedawno po odstawieniu tabletek więc mam rozlegulowane cykle, obecnie jestem na etapie testów owulacyjnych i sprawdzam swoją owulację tymi testami, zobaczymy, na szczęście nie jestem aż tak nastawiona, że płaczę po koljenym rozczarowaniu ale wiadomo przykro jest, ps powiem wam jedno nie nakrecajcie sie zadnymi objawmi, ja tak mialam, wszystkie typowe objawy i to nadal nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 17, 2009 widze ze i tu zajrzalas:):):)karola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karola8524 Napisano Styczeń 17, 2009 i ty również :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 17, 2009 do 22 jeszcze parę minutek ale ja już jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 17, 2009 eeee gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 17, 2009 wszyscy mieli być i nikogo nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 17, 2009 dzis bardzo cicho tu:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 18, 2009 czesc :) jest tu kto????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Ja jestem:-) widze nikogo wczoraj nie było o 22 jak tam ranek mije bo mi kiepsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 18, 2009 mi tak samo :/ poklocilam sie z moim i sobie poszedl gdzies a ja sama zostalam w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 18, 2009 jak to nikogo nie było, ja byłam wczoraj o 22 i czekałam :( mooncia nie przejmuj się , przejdzie mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eeewwwqqqaaa 0 Napisano Styczeń 18, 2009 czytałam o plamieniu implantacyjnym i chyba je ma,bo @ powinnam mieć za tydzień,a teraz plamię na jasno - brązowo i brzuch mnie boli,jak bym 1000 brzuszków zrobiła zrobiłam dzisiaj test,wyszedł negatywny,ale z tego co tu czytam to się pośpieszyłam i może być nie wiarygodny. Czy jestem w ciąży? To moja pierwsza ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 18, 2009 ja ze swoim sie mie odzywam... mam juz po woli dosyc jego humorow!!! miłego dnia życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 18, 2009 u mnie to jest inaczej bo to przeze mnie sie ciagle klocimy, ja mam ciagle do niego pretensje doslownie o wszystko, nie wiem poprostu co sie ze mna dzieje przez ostatni miesiac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Styczeń 18, 2009 dziewczyny nie ma co narzekać bo zawsze może być gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 18, 2009 U mnie gorzej już nie może byc!!! katastrofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Asienka478 - czym twój mąż argumentuje to że nie chce mieć dzidzi??? To dlatego masz zły humor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 18, 2009 u mnie tez jest nie najlepiej :( jak poszedl rano to jeszcze nie wrocil.... wiem ze byl u swojej mamy ale gdzie jest teraz to nie wiem :( martwie sie o niego :( a to znowu wszystko przeze mnie bo jak zawsze zaczelam sie jego czepiac... Asienka478 a dlaczego Twoj maz zmienil zdanie?? cos sie stalo ze tak nagle mu sie odwidzialo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 18, 2009 mooncia też bym się denerwowała, ale nie martw się, wróci, tak sobie myślę że nieźle musiałaś mu zaleźć za skórę, no ale my baby czasami tak mamy, ja też czasami łapię się na tym że czepiam się bez powodu właściwie, więc po co to robię? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 18, 2009 nie wiem dlaczego cos jemu odbilo wzielo mu sie na wypominanie tego co kiedys zrobilam zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Witam wszystkich z samego ranka... pewnie wszyscy wypoczęci po weekendzie. dzisiaj znowu do pracy:-( zycze miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 19, 2009 czesc wszystkim :) ja zaraz idena zajecia ale chcialam sie przywitac z samego rana :) zycze wszystkim milego dnia :) bede wieczorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alla23 0 Napisano Styczeń 19, 2009 czesc dziewczynki ciesze sie ze przyjeliscie mnie do swojego grona, okres powiinam dostac 28.01 a teraz kiepsko sie czuje mam bol jajnika lewego czy to moze byc juz objaw ciazy czy za wczesnie jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Witam w poniedziałkowy dzionek :) Weekend na Uczelni był męczący, ale na szczęscie się go przetrwało. Mnie też boli lewy jajnik, bo w nim był pęcherzyk owulacyjny. Ja mam dostać @ pod koniec stycznia, wiec czekam. Staram się nie nakręcać. Obecnie jestem na duphastonie przez 10 dni jedna tabletka Pozdrawiam Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Mam nadzieje dziewczyny że wam się uda. trzymam kciuki ja mogę teraz tylko pomarzyć:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 19, 2009 jest tu ktoś??? jaka cisza...:-) karolinka jak sie czujesz ty chyba od dzisiaj masz wolne?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Styczeń 19, 2009 cześć:) co do kłótni z mężami/partnerami, bo my kobiety widzimy to czego mężczyzna NIE robi... a to co robi umyka naszej uwadze i tu tkwi problem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milutkaa 0 Napisano Styczeń 19, 2009 czesc dziewczyny ;) moge sie na chwilke do was przylaczyc i pogadac? nie ma nikogo na moim topiku. Ja dopiero zczynam sie starac za jakies 3 tygodnie. Denerwuje sie i ciesze jednoczesnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alla23 0 Napisano Styczeń 19, 2009 uciekam do domku milego dnia zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 19, 2009 czesc wszystkim :) ja juz w domu :) jestem bardzo szczesliwa bo mimo ze okres dostalam ktory trwal zaledwie 1 dzien to zrobilam sobiebete i wyszlo 312 mIU/ml wiec jestem w ciazy :) mniej wiecej jest to 3 tydzien :) nawet nie wiecie jak sie ciesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach