Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Moncia super wieści :) Ja leże w łóżku i tempke mam 37,7 :( gardlo boli jak diabli. Nie brałam zadnych leków gdyż się boję :( Pije herbate z cytryną, sokiem malinowym i miodem. Wziela bym jakis lek, ale obawiam się, że w razie ciąży tylko sobie zaszkodzę :( a tego bym niechciała. I niewiem co robić ...

Gość mooncia
ja na Twoim miejcu bym nie brala zadnych lekow na wlasna reke, lepiej isc do lekarza albo do apteki i tam sie poradzic. Pij herbatke lez w lozeczku i moze pomoze :) a wiesz co wypij sobie herbate z lipy z miodem, jak ja bylam przeziebiona to mi to bardzo pomoglo no i smarowalam plecy taka mascia rozgrzewajaca i po 3 dniach mi przeszlo :)

zrób sobie syrop z miodu czosnku i cebuli- efekt gwarantowany mi zawsze pomaga:) I gratuluje nowej ciężarówce:) dopisz sie do tabeleczki:*

Mąż był w aptece, wziełam jedną tabletke Cholineksu. Temperatura 38,2 :( W aptece powiedzieli, ze nie ma zadnych leków dla kobiet w ciązy do 4 miesiąca! Ide zrobić grzanki z czosnkiem :) Jak mi nie przejdzie to w środę ide do lekarza.

Gość mooncia
STARACZKI: nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........5...............Śląsk.................. ...21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak Natulek............3..............Zgierz................ .....28........brak alla23..............2..............ostrołęka............ ......24........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien.........miejscowośc.........wiek.. ...dzieci Karola1988 ......8...... Gdańsk...............20......w drodze mooncia........2/3.....Gorzow Wlkp........21.......w drodze Dziekuje za gratulacje :) a czytalam ze lepiej po 2 dniach powtorzyc bete zeby sprawdzic czy przyrasta i jest w szystko dobrze, prawda to?? czy wystarczy tylko jedno badanie?? w czwartek mam wizyte u lekarza :)

nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........5...............Śląsk.................. ...21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak Natulek............3..............Zgierz................ .....28........brak alla23..............2..............ostrołęka............ ......24........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien.........miejscowośc.........wiek.. ...dzieci Karola1988 ......9...... Gdańsk...............20......w drodze mooncia........2/3.....Gorzow Wlkp........21.......w drodze

Gość mooncia
20 grudnia mialam owulka przypadla od 31.12 do 8.01 natesie mam ze to przypada na 2/3 tydzien

Gość mooncia
ale wiecie co tak sie balam jak czekalam na te wyniki :) serce to myslalam ze mi wypadnie tak mi bilo :) rece sie trzesly jak bym byla na glodzie :) a jak zobaczylam wynik to lezka mi poleciala i moj mnie mocno przytulil i wiedzial juz jaki jest wynik :) nigdy nie bylam taka szczesliwa jak teraz :) mam nadzieje ze Wam sie tez uda :) z calego serca Wam tego zycze :) bo to jest piekne uczucie :)

Gość mooncia
tak zgadza sie, zaraz sobie sprawdze :)

Gość mooncia
wyszlo mi rowne 2 tygodnie

Gość mooncia
wizyte mam w ten czwartek

Leze dzis w łózku pół dnia. Postanowiłam, ze jutro pojde do lekarza, niema co zwlekać. Boli mnie głowa i wszystkie mięsnie- najbardziej plecy, stasznie przy kaszlu piecze w klatce piersiowej :( Teraz mam 37,9 troszke spadło ale niewiele. DOwiem się przynajmniej co mi jest. Zyczę miłych snów :) Fajnie tabeleczka zaciążonych zaczyna się powiększać :)

Gość mooncia
ja tez juz znikam spac :) dobranoc i dobrej nocy zycze :)

Witam Byłam się już zarejestrować i mam 25 numerek ! Mam przyjsc tak ok 10.30. Czuję się fatalnie, gardło tak boli, że ledwo mówię :( W tym cyklu mogę chyba pomarzyć o fasolce, przez tą wredną chorobę :(

gratuluje kolezance:) mam nadzieje ze nie długo my bedziemy sie tak cieszyc

Gość Lolunia
hej dziewczyny dawno mnie nie bylo :) ale pokazuje sie u was :) kochalam sie z Moim Ł 12,13,14 grudnia i dostalam okres 24 grudnia byl nieco krotszy nastepnie przyjechal z woja moj Ł hehe i 9 10 11 stycznia sie kochalismy okres mialam dostac 19 stycznia czyli wczoraj a jednak niie ma go narazie :) czy to moze oznaczac ciaze? i jak myslicie czy moglam zajsc teraz czy juz w tamtym mieiacu?? bo ja juz nie wiem glupieje w domku :( pomozcie mi bo juz nie wiem co myslec heh cykle mam 26-28dni ale od 3 4 mc raczej 26 dni i nie wiem co i jak moze owulka mi sie przesunela bo na oko byla 7 stycznia :) odpowiadajcie :]

Gość panna ponczolinka
A włącz sobie kobieto PORÓD na youtubie, zobaczymy, czy nadal tak bedziesz pragneła dzieciaka.

Gość ewciaaaa
hej mooncia... robilas bete.. jak dlugo czeka sie na wynik?? pozdrawiam was wszystkie i zycze by Wam sie udalo:)

a co tutaj tak pusto??? wpdnijcie tutaj czasem no chyba że jesteście bardzo zajęte staraniami:)

Gość mooncia
Karola1988 czuje sie nawet dobrze tylko dzisiaj jak wstalam to brzuch zaczal mnie bolec alejuz trohe przeszlo, najbardziej to piersi mnie bola jeszcze nie dawno to moglam na brzuchu lezec a teraz to z ledwoscia wytrzymuje :( narazie nie mam mdlosci ale kolezanka mi mowila ze to jeszcze przede mna wiec sie napewno doczekam :) a Ty jak sie czujesz?? jak znosilas poczatki?? Lolunia najlepiej zrob sobie test ciazowy i bedziesz wszystko wiedziala :) ewciaaaa na wynik czekalam nie cale 2 godziny, wiec krotko :) mam nadzieje ze ktos tu jest teraz :)