Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

15.10.08 - start

Dzisiaj spalilam na biezni 1000kcal wiec moge podelektowac sie winkiem na kolacj

Polecane posty

Gość kurwaaaaa
wszystkich juz tu wkurzaja twoje jebane topiki!!!!!!!!!!!! musisz codziennie zakladac 50? zaloz kurwa jeden i w nim pisz. jestes na diecie 3 dni. za 2 tygodnie juz cie ty nie bedzie, a do tego czasu zaloz jeden pierdolony topik i w nim pisz. Myslisz ze kogos obchodzi ze biegalas na biezni i ile spalilas? NIEEEEEEEEEE znajdz kilka osob ktore sie beda tym interesowac i im o tym pisz!!!!!!!!! Mam cie serdecznie dosc. I normalnie jestem osoba ktora nie klnie!!!!!!

Gość paulinca
zgdzam sie z wpisem kurwaaaaaaa spierrrdalaj stad i juz!

może ty nie wiesz autorko na czym polega forum nie pisze się co parę minut nowego topiku zakładasz jeden temat i cały czas tam sobie dyskutujesz, możesz wpisywać co 5 minut. Poprostu zaśmiecasz forum.

Gość autorko napisz mi
prosze na czym polega marsz interwałowy,bo ja w ogole sie nie orientuję

Gość mussk
1. google nie gryzą, poszukaj sobie 2. autorko i czym się podniecasz?? ja jak byłam na diecie to codziennie spalałam min. 1000 kcal przez ćwiczenia i się przez to nie nagradzałam, bo to bez sensu

Gość mussk a ja wolę
spytac,nie wolno ?schowaj swoj zły humor w skarpetki i daj innym popisac

Kto pyta nie bladzi. Interwaly to stosowanie na przemian spokojniejszych ruchow i bardzo szybkich. Np maszerujesz przez 30sek bardzo szybko a potem przez 2.5 min wolno. To samo z biegiem. Bardzo polecam, spala duzo kalori, nie jest nudne jak zwykle aeroby. Ja akurat biegalam interwalowo i dodatkowo ladnie mi sie miesnie ud i posladkow zarysowaly:)

Gość a jak sie ją robi
Mgadalejno,bardzo Ci dziękuję,pozdrawiam

Gość Magdalejno ile
w sumie powinien trwać taki marsz ? dziękuję

Co do marszu nie wiem. Wiem natomiast ze bieganie interwalowe ma trwac max 25 min, im dluzej tak cwiczysz tym te intensywne bieganie jest dluzsze a wolne krotsze. A 25min biegu interwalowego spala tyle samo co 45minut biegania zwyklego :)

Gość Do 15.10.08 - start
A dlaczego jeszcze żadnego swojego zdjęcia DZISIAJ nie wkleiłaś z prośbą o oceny ?