Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TelefonikOn

Wszyscy wkoło się bzykają...

Polecane posty

Gość ulalalalalalal
jestes jakas ciota jak dla mnie, wybacz ze pisze tak dostadnie ale tak mi wyglada ze sposobu twojego pisania. WIele dziewczyn tez mowi :och ach jestem taka ladna ale niesmiala i nie mam chlopaka :D ludzie jesli naprawde jestescie piekni to niesmialosc nie przeszkadza z znalezieniu partnera, inni sa przeciez bardziej przebojowi i jesli ejstescie naprawde tacy atrakcyjni to oni do was podejda

"komiczne, za dużo myślisz" mezczyzni mysla... kobiety nie musza, bo za wasze reakcje i tak odpowiadaja hormony.. dlatego bagatelizujesz potege mysli

Gość TelefonikOn
ulalalalalalal - moja pierwsza stała dziewczyna sama się mną pierwsza zainteresowała i poderwała. Później kolejna mi się narzucała. Rok temu następna. Jeszcze inna chciała mnie zaprosić na studniówkę, ale nie wypaliło, bo chyba czekała aż przekażę koledze, że ona mi się podoba ;) Widzę też na ulicy nieraz spojrzenia dziewczyn, na uczelni. To chyba wystarczający argument. Chyba, że patrzą, bo wygladam głupio :P Nieraz mam takie myśli, ale to związane jest z tą niską samooceną :P

Telefonikon Przyznam się, że lubie się przeglądać w lustrze... No i wszystko wiadomo..Może ty jednak chłopców bardziej ten tego;)

Gość staradupa
dziewczyna dupka to co Ty opisałaś to jet wymuszanie pochwał, komplementów. zapewne ta fotomodelka liczy, ze kazdy bedzie zaprzeczal, ze przeciez jet piekna, a ona tym sposobem sie dowartosciuje. tak robie tez czesto szczule dziewczyny, biorac kawałek skóry, krzwią minę i mówią "ale obrosłam tłuszczem" licząc na chórny sprzeciw audytorium :o zreszta co tu duzo szukac, patrz posty na kafe: mam 175cm i 50 kg, czy jestem gruba, otyła? jak myslisz na co one licza? chyba już wiesz, co? mowienie o sobie, ze jest sie przystojnym, a myslenie o sobie w sposob pozytywny to dwei rózne sprawy. przystojniak mowiacy tak o sobie w mgnieniu oka robi sie brzydalem. tak jak osoba mówiąca, ze jest skroma, w chwili wymawiania tych słów przestaje nią być.

a teraz autor bedzie nam udowadnial, ze jest przystojny i dziewczyny za nim lataja i tylko w wyniku dzialnia plam na słońcu, masonów, agentow mosadu i dziury ozonowej nie ma jeszcze laski :D

Gość TelefonikOn
ulalalalalalal - Ty jesteś ciota :P No to podchdziły do mnie, napisałem już to powyżej.

Gość ulalalalalalal
jejku patrza sie na ciebie po prostu, ja tez patrze sie na ludzi, na facetow tez a nie oznacza to ze wydaja mi sie jacys szczegolnie atrakcyjni. ot po prostu przesuwam wzrokiem po twarzach, sylwetkach i tak robi wiekszosc osob. Kazdy w naszym zyciu ma sytuacje, ze ktos sie nim zainteresuje, ale wybacz jesli ostatnim razem jakas dziewczyna interesowala sie toba rok temu i ty to do tej pory pamietasz no to chyba jednak nie jestes taki super

autor zalozyl temat i chcial uslyszec potwierdzenie swojej tezy... ze jest przystojny ale biedny bo niesmialy i na pewno znajdzie dziewczyne... a tu dupa :P dyskusja zeszla na zupelnie niekorzystny dla niego tor :D

Gość ulalalalalalal
telefonik to mi teraz dogadales hohoho schowalam sie pod koldre:P

Gość TelefonikOn
Nie, tu chodzi o mój sposób myślenia, brak odwagi, niską samoocenę, zamykanie się na ludzi, strach. I do niczego was nie przekonuję, piszę tylko jak jest. Przynajmniej nad wyglądem się nie użalam :P

Gość pasterz
Alez to prawda, ze nawet przytojny facet, ale niesmialy dziewczyny miec nie bedzie. Bo co z tego, ze laska sie nim zainteresuje, jak on nadal bedzie niesmialy? Ile ona moze go rozkrecac? Da sobie spokoj i poszuka innego.

Gość TelefonikOn
Dobra, nie jestem super, pasuje? :) Lepiej Ci?

Gość ulalalalalalal
ludzie ja zaraz nie wytrzymam, do mnie i do moich znajomych srednio raz na tydzien czasem nawet czesciej podejdzie jakis facet na ulicy chcac sie umowic, jakby kazda z nas myslala ze jest taka zajebista to..:o czlowieku ostatnim razem kobieta zainteresowala sie toba rok temu. zastanow sie nad soba

Tudzież szukał potwierdzenia dla baśniowej wersji "Lustereczko powiedz przecie, czyż nie jestem najprzystojniejszym prawiczkiem na świecie" ;)

Gość TelefonikOn
Bez przesady, nie jestem aż tak nieśmiały. Piszę, że jestem na pozór przebjowy, ale boję się tej bliskości, zaangażowania.

Gość ulalalalalalal
ja to wiem ze nie jestes super od poczatku tego tematu, wiec gorzej mi nie bylo:P

Gość TelefonikOn
To słuchaj oderdobe, daj namiar jakiś i prześlę Ci zdjęcie. Liczę na Twoją uczciwość, że nie umieścisz jej tutaj.

Gość staradupa
jestem przystojny, mam niska samoocene.. nie jestem narcyzem, lubie sie ogladac w lustrze.. telefonikon.. widzisz tu sprzeczności???? jak nie to, walnij głową w mur, może ci sie pouklada :o

Gość TelefonikOn
ulalalalalalal - nie znasz mnie, więc zamknij buźkę, ok? :)

Gość ofe rma
"dyskusja zeszla na zupelnie niekorzystny dla niego tor " boś ty tutaj wlazł i jak zwykle narobił afery :D ale tak poważnie mówiąc to z tym kolesiem nic jeszcze nie wiadomo. ma przecież dopiero 20 lat. mężczyźni zyskują na atrakcyjności w miarę upływu czasu (w rozsądnych granicach oczywiście), więc nie ma powodu żeby twierdzić że sobie nie znajdzie.

TelefonikOn Kolego ty sie lubisz w lustrze przegladac...I stad juz tak troszke z marginesem do Ciebie podchodze..A druga istotna sprawa...Chcesz wyslac zdjecie do faceta..To mi teraz zaimponowales;) Sa tu laski na forum i pewnie chetnie zobacza,,;)

Gość ulalalalalalal
no mi tez wyslij przekonaj mnie

Jest też taka sprawa, że 20-latkiem mogą się interesować gówniary 15-16 lat więc tak czy inaczej sobie nie pobzyka... Czytałam gdzieś, że na wiek 19-20 lat przypada mężczyznom szczyt ich możliwości seksualnych, korzystaj z tego, chłopcze.

Gość TelefonikOn
Widzę sprzeczności, ale co mam poradzić? Tak jest po prostu.

Gość TelefonikOn
oderdobe - po Twoim nicku nie da się wywnioskować, że jesteś facetem :/ dziewczyna_dupka - obiecujesz, że zachowasz fotkę dla siebie?

TelefonikOn Ty jaka sprzeczność ..Po huj mi Twoje zdjęcie.Gdybyś miał 170 cm wzrostu i miał piękne blond włosy to chętnie ....Sa tu niewiasty.. przeslij im fote i sie dziewczyny wypowiedza..Chyba ze zalezy ci ena mojej opini to ok;)

Gość staradupa
telefonikon, to znaczy ze w ktorym momencie klamiesz. albo masz niska samoocene i uwazasz sie za nieatrakcyjnego albo masz wysoka samoocene i uwazasz sie za przystojnego. wybieraj!