Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

odchudzam sie kto ze mną zapraszam nastolatki

Polecane posty

elllooo ja postanowiłam się odchudzać nie wiem czy wytrzymam ale spr€bować nie zaszkodzi prawda? nic nie trace pomyślałąm więc że razem raźniej kto jest ze mną dodam że ja jestem nastolaką

hej ja jestem nastolatka;P ale mam juz swoj topic heh bede tu zaglac i patrzec jak ci idzie::P

Ale Ty naprawde ważysz dobrze przy swoim wzroście. Nie katuj sie. Możesz jedynie zacząć regularnie ćwiczyć, zeby poprawić jędrność ciałka :)

ja tez mam swoj topic ale chetnie bede zagladac. ale ty wcale duzo nie wazysz jak na swoj wzrost. wrecz powiedzialabym ze jestes akurat:) i powinnas ta wage trzymac. ale to juz od ciebie zalezy pozdrawiam:*

a podaj swoje wymiary? bo wage jak na twoj wzrost masz swietną i niewiem po co sie chcesz odchudzac

może nadwagi nie mam ale fałdy mi wisszszą i mi się to nie podoba che zrzucić tak chociaż że 4 kg tyko nie wiem od czego zacząć i wolałabym by ktoś mi towarzyszył tu ale widzie że wszystkie już zaczeły aby ja jestem opóźniona

Ja mogę dołączyć :) Co prawda \"próbuję\" już od września.. Ale zawsze nie wychodzi :) Teraz muszę się wziąć za siebie.. Od jutra.. Mam 17 lat, 55kg, 168cm, do tego mam cellulit.. ;/ do przyszłego roku chcę inaczej wyglądać.. :) A dzisiaj masakra.. 2 czekolady, ciastka.. Od jutra 0 słodyczy.. 1 baton na tydzień :P Albo zastąpie je owocami :) hehe pzdr

asiunia1911 No właśnie mi też wiszą fałdy, też nie jestem taka gruba.. Uda i brzuch mi sie u mnie tylko nie podoba i chciałabym to zmienić, a na cellulit ponoć dobra jest rękawica sizalowa? To prawda? Stosował ktoś?

blackine ja te z dziś wpałąszowałm czekolade i frytki w pizzeri trzeba z ty przestać to już jesteśmy we 2 co jesz jutro na śniadanie ? ustalmy sobie co jemy to będzie nam łatwiej ;p

Nic nie szkodzi :P Hmm właśnie nie wiem co jutro będę jeść, przegładałam ostatnio diety i najbardziej zdrowszą, bez wyrzeczeń wydaję mi się dieta niełączenia i south beach, dla mnie najlepsza byłaby dieta niełączenia :D Oto link: http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=159 ok. 2 kg chudnie się na tydzień, także można sporo stracić ;] Hmm jutro albo kanapki z masłem pójdą ;p albo może jajka na twardo, jajecznica z czymś, jeszcze nie wiem ;] A Ty co wymyśliłaś? Jak chcesz zrzucić tą fałdkę? Poprzez dietę? Ćwiczenia?

ja to 4 kg jakoś . hmm ja zaraz poszperam za tą dietą ja słyszałam że jak się wypije kawe na śniadanie to zmiejsza to poczucie głodu

Ja nie piję kawy w ogóle :P Hmm ja z reguły jem porządne śniadanie - powinno dawać kopa na cały dzień, ja w sumie czasami w szkole nic nie jem, 8 godzin bez jedzenia, więc w moim przypadku muszę coś na śniadanie zjeść, jeśli zmniejszyłabym spożywanie tłuszczy i słodyczy to wydaje mi się, że w miesiąc może z 4,5 kg schudłabym :) W dwójkę trochę raźniej przy odchudzaniu, mam nadzieję, że tutaj jeszcze ktoś zaglądnie ;) Ok ja lecę już na tv :) Także pa i dobranoc, jutro zaglądne tutaj. Powodzenia

Gość lubie.to
po cholere to, do czego to ma doprowadzic ??