Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 aganietka55
mam od paru lat napi臋t膮 sytuacj臋 w domu. od paru tygodni mam okropne duszno艣ci i b贸l w mostku, chocia偶 czasami wydaje mi si臋 偶e p艂uca mnie okropnie bol膮, jakbym wypi艂a wiadro opi艂k贸w metalu, k艂uj膮 mnie, tak mi sie wydaje, nie moge spa膰, serce mi wali jak m艂ot i strasznie sie poc臋, nie mo偶na ze mna normalnie pogada膰, bo wydzieram sie, zero zero spokoju w moim tonie... a najgorsze to ten ucisk w mostku;/ bol膮 mnie plecy, kr臋gos艂up... ehhh mam 25 lat a czuje sie jak z艂amana 偶yciem babcia:/ mo偶liwe 偶e mam nerwice? ide we wtorek do pulmonologa sprawdzi膰 czy to co艣 z p艂ucami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aganietka55
prosz臋 napiszccie co powinnam najpierw zrobi膰, gdzie si臋 mam uda膰???

Udost臋pnij ten post

do lekarza :) zrob badania , jak wykluczysz choroby wtedy bedziesz wiedziala ,ze to nerwica . pozniej psycholg ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
ide najpierw do pulmonologa, nie wiem mo偶e lepiej by by艂o jakbym do kardiologa kurde jaka to durna sytuacja, nie chce lata膰 do tych durnych lekarzy, b臋d膮 sie patrze膰 na mnie jak na wariatke. kurde ale naprawde ci臋偶ko mi si臋 oddycha..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
i nie wyobra偶am sobie siebie u psychologa, to raczej odpada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
aga, wiem 偶e masz uprzedzenia do pomara艅czek, ja jestem od paru lat na forum, mam sw贸j czarny nick, ale jako艣 ta sytuacja mnie przeros艂a i wole pozosta膰 anonimowa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
dziewczyny a wy posz艂yscie prywatnie czy na kase chorych do lekarzy?? bo czytam 偶e robi膮 wszystkie badania ale chyba od prywatnego, to bede musiala za wszystko p艂aci膰, prawda???

Udost臋pnij ten post

u mnie tez sie tak zaczyna艂o , ciezko mi sie oddycha艂o ,ca艂a klatka piersiowa mnie bola艂a , mysla艂am ze sie wykoncze .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
aga ja mam tak od 3,4 tygodni, kr臋ci mi si臋 w g艂owie i tak ci艣nie w klatce, kurde a raz mialam nad ranem tak zwan膮 "zmore", rodizna si臋 smiala ze mnie a mnie naprawde co艣 usiad艂o na klatce piersiowej i dusi艂o mnie tak, 偶e ocknelam sie ca艂a zap艂akana! aga dzieki ze odpisujesz bo kurde nie mam sie kogo poradzi膰, dobrze robie id膮c prywatnie do pulmonologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
najgorzej reaguj臋 na tluczenie naczyniami, np jak kto艣 w kuchni myje garnki i strzela nimi, wtedy wpadam normalnie w histerie, normalnie moge "zabi膰" za taki ha艂as;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
nie pisa艂abym tutaj gdyby tylko chodzi艂o o nerwy i podnoszenie tonu g艂osu ale o to, ze dzieje si臋 co艣 w moim organ藕mie, cz艂owiekowi si臋 wydaje 偶e ma jak膮艣 choroe, guza, raka itp;/

Udost臋pnij ten post

prywatnie bedzie najszybciej , bo z tego co wiem u mnie sa kolejki do pulmonologa. ja wybieram sie do kardiologa prywatnie . chce sie przebada膰!u mnie na samym poczatku nerwicy to byly problemy z oddychaniem , dusznosci , ciagle gleboko oddychalam , nabieralam powietrza zeby sie tylko nie udusic :) bez sensu ! ale takie mialam l臋ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
no i ja robi臋 to samo, a od dawna masz takie dolegliwo艣ci?? czy ju偶 jestes zdiagnozowana?

Udost臋pnij ten post

kurde przerypane z t膮 chorob膮 aganietka55 ,ja te偶 mam takie k艂ucia w klatce,i to duszenie na razie na szcz臋艣cie tylko raz tak naprawd臋 porz膮dnie mnie przydusi艂o.To by艂o straszne ja naprawd臋 nie mog艂am oddycha膰. Dobry pomys艂 mi podsun臋艂a艣 te偶 si臋 wybior臋 jeszcze zbada膰 p艂uca. Dziewczyny mo偶ecie napisac jakie wy leki bierzecie? To jakies psychotropy?? Nie 艣miejcie si臋 naprawd臋 nie wiem.Czy np.mo偶na podczas ich brania pi膰 alkohol.Ja tam nie pije no ale sylwester i 艣wi臋ta i tak g艂upio by by艂o.Zreszt膮 jako艣 ci臋偶ko mi sobie tego sylwestra wyobrazi膰. Bo ten m贸j b贸l to mi we wszystkim przeszkadza i jak tu ta艅czy膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
ja nie dopuszczam my艣li 偶e mam nerwice, bo zawsze bylam dusza towarzystwa i jako艣 to dziwne, ale dziewczyny, moja mama mia艂a nerwice, wysz艂a z tego jak wyjechala za granice do pracy, jest tam ju偶 ponad 12 lat i jest naprawde zadowolon膮 z 偶ycia kobiet膮, ale pamoetam j膮 jak bra艂a psychotropy , pamietam jej akcje w domu, wszystko pamietam, ale ciesze si臋 偶e ma to za sob膮. czy偶bym przeje艂a to po niej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
mam ju偶 do艣c siebie --> ja te偶 wlasnie mialam takie porz膮dne duszenie ale jak pisalam wy偶ej wydawalo mi si臋 偶e kto艣 mnie dusi, bo to bylo nad ranem jak jeszcze spa艂am, obudzilam si臋 i nie mog艂am oddychac.

Udost臋pnij ten post

do aganietka55 moim zdaniem to nerwica, zapewne zrobisz badania i bedzie ok. Ja tez kiedys mialam dusznosci trudno mi sie oddychalo bolalo serce ale badania wyszly ok, potem jakos to ust膮pilo... Do psychologa powinnas sie zapisac to nic zlego!!!:) Bierzesz jakies ziola na uspokojenie??? AAA no i powinnas zapisac sie tez do neurologa, moze on tez cos ci doradzi na te nerwy

Udost臋pnij ten post

skoro twoja mama miala nerwice, byc moze odziedziczylas to po niej. moja mama tez jest straszna panikara i ja jestem za nia taka sama:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
wiesz, wszyscy za du偶贸 ode mnie oczekiwali..... 偶y艂am i w sumie dalej 偶yj臋 pod du偶膮 presj膮... ehhh ludzie s膮 czasmai okrutni ehh a u ciebie jak jest teraz????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aganietka55
na uspokojenie pi艂am melise ale chcia艂o mi si臋 po niej wymiotowa膰 wi臋c nie biore nic, bo myslalam 偶e taka ju偶 poprostu jestem z艂a i ju偶.

Udost臋pnij ten post

ja tez nie dopuszczam tej my艣li ale wol臋 ju偶 miec ta nerwic臋 ni偶 chodzi膰 po lekarzach i dalej szuka膰 przyczyny. lepsze to niz jaki艣 rak a ro偶ne chor贸bska ju偶 sobie wmawia艂am. Stres-stop mo偶esz co艣 napisa膰 o lekach, pyta艂am we wcze艣niejszym moim po艣cie. Sorki za b艂臋dy ale zaraz mi sie ry偶 chyba rozgotuj臋 wiec lec臋 papa

Udost臋pnij ten post

no tak, tylko wiesz, taka choroba to jak mawiaj膮 zwykli pro艣ci ludzie to wymys艂, pewnie powiedz膮 mi 偶e nie pracuj臋 i st膮d mam takie widzi misie;/ nie pracuj臋, bo boje sie odpowiedzialno艣ci, mam wykszta艂cenie pedagogiczne ale nie chce uczy膰 w szkole.

Udost臋pnij ten post

dziewczyny wy tu od pocz膮tku siedzicie w tym temacie, jestescie zdiagnozowane przez jakiego lekarza? i jak wam si臋 wogule uk艂ada w 偶yciu??????

Udost臋pnij ten post

bo w moim zyciu zaczyna si臋 psu膰, narzeczony m臋czy sie przy mnie;/ rodzina r贸wnie偶....... dobrze 偶e nie mam dzieci:(

Udost臋pnij ten post

ja jestem zdiagnozowana przez va艂a rzesze lekarzy odkad nauczy艂am sie zyc wiedzac ze to co mi jest nie jest grozne zyje mi sie ca艂kiem przyzwoicie mam gorsze i lepsze dni ze wskazaniem na lepsze :)

Udost臋pnij ten post

no dobra, powiedzmy 偶e mam t膮 okropn膮 chorob臋, co potem? ja do psychologa nie pojde bo co mi pomo偶e rozmowa?? jezu nie da sie tego wyleczy膰 tabletkami??????????? dziewczyny czy jest szansa 偶e ja si臋 wreszcie zmnienie?? uspokoj臋???????

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰