Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Gość do bianka
to cos nie tak zeby caly czas sie mdlosci utrzymywaly!!! zbadaj dokladnie jajniki moze miec tam guzki i stad masz te dolegliwosci ! moja tesciowa ciagle to miala, i brzuch miala wzdety , ciagle ja pobolewala jakby trzustka a to niestety byl jajnik, bylo juz za pozno jak poszla do lekarza, operacja i zmarla,miala raka jajnika.

Gość do laska160
niedowartosciowana jestes!. masz męża? albo przyjaciolke?? porozmawiaj tak szczerze , moze to ci pomoże, nie mozna w sobie dusic negatywnych emocji i tego co nas boli. z praca jest cieżko. tabletki ktore przyjmowalas i teraz te nowe od razu nie beda dzialaly , to nie czarodziejska rozdzka , na to trzeba miesiac lub 2 . nie rozumiem ludzi ktorzy łykaja tabletki na depresje i lęki i jeszcze narzekaja.! to po co je brać skoro nie widzi sie zadnego sensu ani w leczeniu farmakologicznych ,ani poza nim ! najlepiej uscisc i płakać ! depresja czy nerwica tak szybko nie mijaja, to trzeba przecierpiec a pozniej bedzie juz tylko lepiej.

Cześc ! jak sie wali to wszystko nie dośc że nadal nie jestem zdrowa po zatokach to dzisiaj zęby tak mi dały popalic ze wyladowałam u Dentysty prywatnie oczywiscie i sie wyczyściłam z kasy i mam wyrwana osemkę i zatruta piatke no bajka poprostu, to było 2 godziny temu. Teraz siedze bo leżenie mnie dobija ze zdrętwiałą twarzą i czekam kiedy to cholerne znieczulenie mnie opuści. Jeśc i pic to będę mogła dopiero koło 20tej bajeczka normalnie tym bardziej że już do dentysty pojechałam głodna teraz jestem mega głodna, zdrętwiała od znieczulenia, zimno mi inie mam hunoru :( ale pozdrawaim Was, mam nadzieję że u Was lepiej. Ale pan dentysta bardzo miły - chociaż coś :)

Gość laska160
odwage masz ja tez mam osemke do rwania i sie bardzo boje zabiegu a ty poszlas sobie i wyrwalas chyba pojde na narkoze niech mnie uspia bo inaczej zawalu dostane a ty masz to za soba zazdroszcze ci zabieg bolal mocno?dlugo trwal osemka na dole czy na gorze znieczulenie bolalo?

Gość kasia35-00
boli jak cholera , powiem wam ze zemdlalam :(

Wiecie bolała mnie zanim ja wyrwał więc wyrwanie to była ulga chociaz nie przeczę chciałam zwiac w jednej chwili. To ósemka po lewej stronie na górze, znieczulenie bolało bo w podniebienie to nie należy do przyjemnosci. Ale jak zadziałało to nic nie bolało tylko myslałam że lekarz mi twarz połamie zanim te ósemke wyciagnie tak mna ruszał, trwało to pewnie wszystko z 10 sekund ale dla mnie wieczność.

Wiecie bolała mnie zanim ja wyrwał więc wyrwanie to była ulga chociaz nie przeczę chciałam zwiac w jednej chwili. To ósemka po lewej stronie na górze, znieczulenie bolało bo w podniebienie to nie należy do przyjemnosci. Ale jak zadziałało to nic nie bolało tylko myslałam że lekarz mi twarz połamie zanim te ósemke wyciagnie tak mna ruszał, trwało to pewnie wszystko z 10 sekund ale dla mnie wieczność. tzn. samo rwanie bo ze znieczuleniem to trwało wszystko z 10 minut i po strachu ale aż mi nogi zmiękły po wszystkim jak miałam wstać :)

aurora333 mi osemki wyrastaja juz chyba 5 lat:( i dentystka powiedziaala ze są popsute:( wiec chyba tez mnie kiedys czeka to co ciebie...ale wole o tym nie myslec bo one sa prawie w gardle, chyba tez bym chciala mega narkoze:)

Laska 160 nie mam ggmam tylko komórke i domowy telefon do bianka ja juz tez myslałam o jajnikach ale miałam usg i badanie u ginekologa i nic tam nie ma ale jak mi sercem kołacze to mnie nie mdli albo znowu odwrotnie ......... to jeszcze nic wiecie co mi sie dzisiaj przyplątało od czubka głowy do lewego ucha czuje jakby ta skóra na gło wie nie była moja cała ta strona nawet nie zdretwiała tylko taka wrażliwa jakby wszystkie nerwy były na wierzchu odpiszcie mi czy to tez moze byc z nerwicy ........przeciez miałam tomografie głowy i nic nie wykazało to co znówm do cholery tam sie dzieje .........nawet włosy mnie bola t o smieszne ale tak jest .... stres-stop dzieki wypiłam herbatke na trawienie i troche lepiej ale teraz znów na głowie cos sie dzieje ..... ....

Gość sybia
oj dziewczyny, same sie nakręcacie wymieniając tu przeróżne choroby. I każda już taka właśnie widzi u siebie. Bianka, ja mam podobnie jak ty, pomaga mi jedzenie kilka razy dziennie i po troszku, i jestem po kompleksowych badaniach ginekologiczych(zdrowa jak ryba), więc nie słuchaj że to jajnik. Aczkolwiek cytologie nalezy robić czesciej niż raz na 6 lat. A zawału napewno nie dostaniesz Gdyby od nerwicy był zawał to nas wszystkich by tu nie było do laski - nerwicowe to są objawy przeóżne, ja przeszłam chybawszystko. Zaczęlo się od drętwienia w dziaslach , a ja szalałam że to paradontoza. Nawet jak mi włsoy wypadały kiedyśzimą to budziłam sie z okropnym lękiem

Gość sybia
jeszcze sie pomądrze chwile wiecie, ja sie teraz po 5 latach czuje znacznie lepiej może troche psychoterapia mi pomogła, troche leki ale najbardziej moje własne postanowienia, sama sobie ciągle tłumacze a teraz mam takie postanowienia których sie trzymam: - nie opowiadać nikomu że coś mnie boli -nie wynajdywać sobie chorób i nie czytać o nichw internecie - nie łazićpo lekarzach i nie brać żadnych prochów - mieć cały czas świadomość że wszystko co sie we mnie dzieje to objawy nerwicy która walczy z moją świadomoscią - i stosuje sie do poleceń autora "potęgo podświadomości" I bardzo was prosze , nie wyszukujćie tu na forum chorób u innych. Bo same wiecie , że taki tekst ......a wiesz to może być padaczka albo zawał...... wywołuje u niektórych z nas potworny lęk i mamy o czym myśleć godzinami pozdrawiam

Gość sybia
bianka, a z tą głową to albo nerwica albo moż egdzieś cie wiatr owiał , A NAPEWNO NIE JEST TO NIC POWAZNEGO

Gość Jolikk
BiaNKa, pewnie się martwisz. Biedaczko , nie dziwię się. jestem z tobą!

Gość koty za płoty
Ja tez tak robie jak ty i to pomaga, czytanie o chorobach i przypisywanie ich sobie nie wróży chorym na nerwice nic dobrego.

Gość do stres-stop-pilne
i ty z takim syfem chodzisz w buzi , a fujjjjjj !!!! i jeszcze piszesz to do publicznej wiadomosci -wstydz sie !! i ty studentka jestes z cuchnacym oddechem -fujj -a wiesz, ze bakterie z tych popsutych zębow krąża ze we krwi i mozesz od tych bakterii dostal zapalanie wsierdzia lub sepsy jak bedziesz osłabiona ?! najgorsze bakterie to są w popsutych zębach !!

Mnie dzis znow cos na dole po lewej bolalo...oczywiscie od razu sie schizowalam ze to jajnik,ale przypomnialam sobie ze tak mam zawsze chwile przed okresem i w trakcie no i Agni chyba tez mnie pocieszalaa kiedys ze tez tak ma...:)no ale ja jestem tak wyczulona i tak sie boje ze niestety takie glupie mysli mnie dopadaja ze znow jakies zapalenie:P

Gość maria elena
Z BOGA BOGIEM STÓJ, TY SIĘ BOGA BÓJ. JA NIE BOJĘ SIĘ NIEBOGA, WOLA BOGA O, LABOGA! NIE MA W GÓRZE GŁOWY BÓG, NIE MA W DOLE BOGA NÓG. TO CO W ŚRODKU BOGA BOGIEM, TO ZA BOGIEM JEGO WROGIEM."

Gość koty za płoty
do stres stop jak będzie cię bolał jeszcze ten jajnik to napisze jakie ziółka masz kupić i od razu ci przejdzie. Nie martw się.

Gość maria elena
a czemu teraz nie mozesz nazwy ziol podac ??

mam pytanie dotyczace ksiazki potega podswiadomosci...chcialabym ja zamowic na allegro ale widze ze zalezy jaki rocznik i jaka okladka, czy moge w takim razie zamowic taka z 1994 roku??? tam jest to samo co w tej z roku2008?

Gość sybia
autor Potegi zmarl w 1981 roku więc napewno nie naniósł poprawek

Sybia ty naprawde madra dziewczyna jesteś dzieki za rady jak mi ktos podsunął o jajniku to mi zaraz sie przypomniała ta cytologia no ale wynik przyjdzie po koniec lutego to juz wtedy bede miała wszystko przebadane ..........Sybia ja tez pracuje nad soba bardziej niz kiedys po przeczytaniu Potegi podswiadomosci codziennie przed zasnieciem i po przebudzeniu powtarzam sobie taka regółke która sobie sama ułóozyłam ze wszysto jest ok zaczynam Bezgraniczna moc uzdrawiajaca mojej podświadomisci przepływa przezemnie cała i przejawia sie wewnetrznym spokojem , równowagą dobrym i niezachwianym zdrowiem itd...........juz 2 tygodnie mam nadzieje ze w koncu przyjdzie ta poprawa ...... w domu tez juz nie mówie co mi dolega bo synek malutki i strasznie to przezywa ....

Gość koty za płoty
Ja tez pytałam o te książkę potęga podświadomości, różniły się okładkami i niewiedziałam która kupić

Gość Jolikk
stres stop przed okresem takie coś? mój lekarz już by cię na oddział przyjął. konsultuj!

Gość sybia
stres stop, nie słuchaj tych strachów. Mnie tam zawsze boli jajnik przed okresem , a czasem i w okolicach owulacji jolik nie strasz bianka , ja nie taka mądra, ale niestety doświadczona staraj sie myśles cały czas że to tylko nerwica, mi to pomaga

Gość japodczytujealejademniepluje
bianka-a apetyt masz?czy mdli cie na widok jedzenia?

stres-stop nie przejmuj sie mnie dzis o 20 tez zacząl prawy bolec , pokluwal mnie ... to normalnie, tak chwile mnie potrzymal bol i poszedl sobie , za klika dni mam @ czasami tez sie boje ze cos powaznego , ale to sie rzadko zdarza u mnie ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować