Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 droga .bianka_120
wspolczuje ci z calego serca , znajdz dobrego lekarza ,musi byc na twe serduszko sposob i postawi trafba diagnoze ,moze to od tarczycy .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a ja sama
kochane a ile mniej wiecej kosztuje wizyta u psychaitry lub psychoterapeuty. Bo chyba psychoterapi nie prowadza psychiatrzy???

Udost臋pnij ten post

Mi juz nikt nie pomoze zaden lekarz by艂am juz u 5 kardiolog贸w jeden stwierdzi艂 dodatkowe nadkomorowe skurcze drugi wypadanie p艂atka zastawki mitralnej , nastepny ze to jest upierdliwe ale nie grozne i na moje zyczenie da艂 propranolol ......najgorsze ze co chwila szzzzzzzzzz i chlup wkurzy艂am si臋 i da艂am mezowi s艂uchawki od aparatu i s艂uchal godzin臋 i nic jak poszed艂 ca艂y 艂a艅cuszek ......zn贸w poprosi艂am c贸rke ta s艂ucha艂贸a i nic iiiiijak posz艂a zn贸w ca艂y 艂ancuszek Boze jestyem juz wyko艅czona wszyscy mi wmawiaja ze nic mi sie tam nie dzieje i tak zawsze jest jak kto艣 s艂ucha to nic ledwo nie s艂ucha to sie zaczyna .........juz nie moge ....nie daje rady .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
bianka ja mam identycznie.....bylam u akrdiologow i wg nich wszystko ejst ok tylko te kolatania na tle emocjonalnym. Akurat lekarz mnie badal i wysluchal zwyklego "kopniaka" to stwiersdzilz e to normalne bo rpzez te moje kolatania tak sie dzieje. Ale mamjeszcze cos gorszego ale na szczescie to w chwilach stresu ogromnego, ze mam takie szarpania, kopaniki, w ogole nie mam rytmu normalnego serca...nie umiem tego nazwac nawet.....i trwa to kilka kilkanascie minuit!!!!!!tak bylo jak chodzilam do pracy dlatego tez boje sie wrocic, bo ja mam leki tylko a punkcie mego serca:( Wiesz co Bianko ja chyab zglosze sie do tele EKG aby to zarejestrowalo sie.. W zabrzu molzna wykupic abonament..na rok placisz za aktywacje 1 zlotych i abonament to chyba 60 zlotych a na cxas neiokreslony aktywacja 100 zlotych i abonament taki sam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
przepraszam za moije niechlujne pisanie ale mysle ze da sie zrozumiec;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ok a ja sama
tu nie forum ortografia , pisac kazdy moze troche lepiej lub gozej .pytasz sie ile kosztuje psych....a mozna z NFZ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MARTYNA 40
Witam, buszujac po internecie trafilam na was , bardzo mnie wzruszaj膮 wypowiedzi osoby o nicu bianka 12o, ja cie swietnie rozumiem ,walcze z tym ho ho ....wiesz co mnie na pocz膮tku tej choroby ulzy艂 propranolol ,a teraz stosuje na serducho corektin 5,dziwie sie ze lekarze nic z tym u ciebie nie robia, Moim powodem mej choroby s膮 rodzice ,chociaz mialam normalna kochajaca rodzine od dziecinstwa wymagali odemnie za duzo , zw艂aszcza matka nawet do dzisiaj nie zdajac sobie sprawy ze swych czynow niszczy mnie osobe doros艂a psychicznie , mam do nich zal i nie umie tego zalu wyzucic z siebie .Bianko 120 zadna choroba nie bierze sie z nikad ,tylko ze my s艂abi psychicznie cierpimy , a zdrowy cz艂owiek nie umie tego zrozumiec , no trudno zycie takie piekne jest i mimo choroby emocjonalnej musimy wszystko robic by sz艂o z tym zyc .Pozdrawiam cie i reszte nerwuskow , zycze zdrowia i zrozumienia nas chorych ze strony najblizszych

Udost臋pnij ten post

Chyba kt贸ras z Was bierze zotral, czy przy zwiekszeniu dawki czujecie si臋 gorzej dzisiaj 4 dzie艅 zwiekszenia dawki (o po艂贸wk臋), odstawi艂am tez sulpiryd i nie wiem czego to wina?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chromdot
prywatnie chodzi艂am do psychiatry 4 lata(co miesi膮c a wizyta kosztowa艂a 100z艂)Po 4 latach aby odsapn膮膰 finansowo zacz臋艂am chodzi膰 do pa艅stwowego.Wizyty w prywatnym gabinecie trwa艂y bez ogranicze艅,lekarz wydawa艂 si臋 bardziej zaanga偶owany,nie musia艂am czeka膰 w kolejce przed gabinetem i mog艂am zadzwoni膰 o ka偶dej porze dnia i nocy i by艂am przyj臋ta bez problemu.W przychodni na wizyt臋 czekam tygodniami,nieraz przed gabinetem musz臋 czeka膰 p贸艂 godziny zanim wejd臋..Lekarz po艣wi臋ca pacjentowi 15 minut! Je艣li chodzi o leczenie to metody s膮 takie same-recepta na leki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chromdot
Teraz to ju偶 tylko jad臋 na Spamilanie i Milocardinie.Kiedy艣 艂yka艂am tony m贸zgotrzep贸w jak nazywa psychotropy m贸j syn.W moim przypadku leki nic nie da艂y,tylko w膮trob臋 mi rozwali艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak najlepiej lekarzom
wypisac recepte na leki iiiii maja cie z glowy , a z NFZ to tasmowoooo,nawet w leczenieniu prywatnym spotkalam sie z lekarzem co mial ludzi za nic , liczyla si臋 tylko kasa many many , jak sobie czlowiek sam nie poradzi to niedosc ze maja nas nerwusow jakby z innej planety , wiec do zadnego psychiatry nie pojde , bo maja cie juz w aktach jako swira.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topik podupada i dobrze

Udost臋pnij ten post

Gab_1 ja biore zotral,zwiekszona dawka zaczyna dzialac dopiero po okolo 2 tygodniach,moze zle sie czujesz dlatego ze odstawilas ten drugi lek,ja tak mialam wczasie odstawiania neurolu,czulam sie tak jak by wzystko wracalo spowrotem,niestety to byly objawy odstawienne neurolu,a jaka masz dzienna dawke tego zotralu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topik podupada i dobrze

Udost臋pnij ten post

jak tam sie czujecie? Ja nawet w miare, chociaz mam takie skrajnosci dziwne jeszcze, waham sie czy nie isc do lekarza powiedziec o tym zoladku ze az 3 razy to mialam:( no ale zobacze.... na razie szukam pracy pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Vanessa1984 mam doj艣膰 do 2 tabletek zotralu (czyli 100mg) obecnie od 4 dni 艂ykam 75mg i stopniowo mam zwi臋ksza膰. Nie by艂o 藕le, czu艂am si臋 dobrze ale ze wzgledu na to 偶e po sulpirydzie mia艂am mlekotok musia艂am go odstawi膰, no te偶 my艣le 偶e mo偶e to by膰 wina odstawienia tego leku a mo偶e te偶 wina zwi臋kszenia zotralu, zobaczymy co b臋dzie za pare dni. A bierzesz jeszcze cos innego? I jakie masz zdanie o zotralu? na co dok艂adnie go bierzesz? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Gab_1 ja biore 2 tabletki rano i 2 wieczorem po 50mg(w sumie 200mg dziennie,najwieksza dawka juz)na poczatku bralam 2,ale nie bylo dobrze,potem bralam 3 przez jakis czas i bylo ok,ale zaczelismy je odstawiac po woli i objawy zaczely wracac,lekarz stwierdzil ze powinnam isc na terapie bo moja nerwica ma zdolnosci nawrotne,wiec znowu zwiekszylismy dawke tym razem do 4 i jest ok :)teraz czuje sie jak przed choroba,biore go na nerwice,mialam silne oslabienie,zawroty,wymioty,dziwne mysli itd.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

fresh022 czy ty wog贸le masz nerwic臋? wiesz co to za zaburzenie? bo wypisujesz tutaj takie g艂upoty 偶e a偶 szkoda czyta膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
ludzie ja juz nie wiem co robic. jestem bliska checi usuniecia sie z tego swiata, zalamana totalnie, bez checi do zycia. Nie umiem pojsc do pracy a musze sie w polowie sierpnia w niej stawic, bo inaczej z glodu umre. ....................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Do a ja sama dlaczego tak piszesz co ci sie dzieje napisz dok艂adniej ........ja mam np. non stop problemy z ko艂ataniem serca wczoraj wesz艂am na kardio pl i duzo tam wyczyta艂am na temat ko艂ata艅 tak jak radza dzis kupi艂am magnez z b6 witamin臋 c oraz wapno i do tago Propranolol i zobacz ezn贸w mam jak膮s nadzieje a by艂am tez zupe艂nie za艂amana ..........dziewczyny co z wami stres-stop zosia , emma , zdr贸eko , agnis odezwijcie si臋 .........ja mam potworny b贸l g艂owy oraz takie przytepienie dzisiaj ze normalnie ni kontaktuje ......amimo tego ca艂y dzien pracuje by艂am na targu po og贸rki zrobi艂am 40 s艂oik贸w teraz robie fasolke szparagowa .......a 艂eb mi peka az mam zawroty ..........ale nie chce sie poddac ..........co u was nie r贸bcie tego zeby topik upad艂 piszcie chociaz jakies pierdo艂y ale badzmy w kontakcie .........JA MAM TYLKO WAS ..............pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
Bianko---------------ja mam ko艂atania serca, mam tego dosc bo nie moge funkcjonowac. Czasem biore aspargin jak mi sie przypomni. A leki typu isoptin, bisocards czy tez propanolol boje sie brac gdyz w chwilach spokojnych mam niskie cisnienie a te tabletki sa raczej na obnizanie. Chcialabym cos co ma krotsze dzia艂anie i moge go brac doraznie w trakcie atakow bo wtedy mam wysokie cisnienie. Wlasnie sobie uzmyslowilam ze moje zycie to egzystencja marna . nie moge wytjsc bez strachu, nie moge zrobic nic rpzyjemnego ani poejchac z corcia tam gdzie by chciala. marnuje jej zycie. Ty \Bianko z tego co czyta艂am, tez nie masz za weso艂o, wspolczuje Ci ale w tej chwili ja sama nie potrafie znale偶膰 slow pocieszenia :(. Mam doly straszne i do tego kolatania. Ja jzu nie chce tak zyc..mam za slaba psychike do tego zycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
ja wczoraj mialam znowu atak..nagle siedzialam plotkowalam z sasiadka i nagle serce kolacze, goraca, niedobrze...potem przeszlo ale po cisnienie mam ok 140/90 , niby normalnie ale moje normalne jest wiele nizsze wiec oczywiscie martwie sie czy to bezpieczne takie skoki!!! mam pytanie!!!!!!!!!!!!!!! czy jak biore np asertin to moge jednoczesnie brac jakies proszki rpzeciwgrypowe? cos mnie wlasnie rozwala i a rano zawsze biore polowke asertin i nie wiem czy mam teraz przestac??? bo w ulotce pisza zeby raczej nie brac ibuprofenow... ;-((( please!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milky5
"Wlasnie sobie uzmyslowilam ze moje zycie to egzystencja marna . nie moge wytjsc bez strachu, nie moge zrobic nic rpzyjemnego ani poejchac z corcia tam gdzie by chciala. marnuje jej zyci jakbym siebie slyszala!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

no u mnie tak sobie, stracha mam przed jedzeniem:( dzis znow mnie wzielo i az mi bylo nie dobrze...ale przesz艂o, a na sam koniec skusilam sie na tosty...jak na razie ok, ale strach we mnie siedzi:/ tez wlasnie chwilami mam takie napady strachu, gula w gardle, szybkie bicie serca, krecenie w glowie itp. bianko dobrze ze masz zajecie, pamietaj zawsze to lepsze niz totalna nuda:)!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellergot
wyczytalam ze na kolatanie serca dobrze jest jesc duzo jablek

Udost臋pnij ten post

milky5 - mo偶esz wzi膮膰 ibuprofen, absolutnie nie wolno odstawia膰 lek贸w przeciwdepresyjnych z dnia na dzie艅, musisz konrynuowa膰 leczenie asertinem dop贸ki lekarz nie powie inaczej.

Udost臋pnij ten post

no nareszcie stara za艂oga sie odezwa艂a .....fajnie ze jestescie .......juz mysla艂am ze upadek topiku ........ja codziennie jem jab艂ka 2 lub 3 a serce ko艂acze ...pozdrawiam .......ide spac bo jestem padnieta teraz na dodatek mam jakies duszno艣ci .........dzis w zielarni babka poleci艂a mi pic ziele serdecznika na te ko艂atania .....kupi艂am zaparzy艂am ale to jest ochydne ........ale bede pic moze pomoze .....juz bym niewiem co wzi臋艂a byle by sie tego pozby膰 ...........

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰