Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Od rana jazdy ze sercem wczoraj nie mog艂am sobie przypomniec co to za lek na ta arytmie .......ten lek to LOKREM mam brac p贸艂 tabletki rano nie wiem co robic czy go brac czy to wog贸le cos da ten Propranolol jakby na mnie juz nie dzia艂a bo go biore i dalej serce szaleje ........Cz ktos s艂ysza艂 o tym leku Lokrem , czy ktos go moze bra艂 mi juz jest wszystko jedno bee brac to co mi lekarze przepisza bo nie mog臋 zniesc tych ko艂ata艅 . Wczoraj wzi臋lam po艂贸wk臋 Sedanu i fajnie spa艂am ca艂a noc tylko ze serce sie nie uspokoi艂o rano wzie艂am po艂贸wke tego Lokremu ale nadal mi ko艂acze szarpie , chlupie ......

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja juz nawet boje sie tu pisac bo wy juz chyba macie do艣c mojego marudzenia ..........przyda艂o by mi sie taki konkretne pranie m贸zgu .......zeby te wszystki g艂upoty mi z niego wytrzepa艂o .....mam problem ze soba a musze teraz jechac z dziecmi do alergologa dzi艣 mja testy pokarmowe nie wiem jak to przezwyci臋ze .....boze daj mi si艂y i przymn贸z mi wiary , kt贸ra zaczyna s艂abn膮c ........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forwescik
bianka idz po skierowanie do szpitala psychiatrycznego na miesiac !! musisz koniecznie bo niestety wymagasz leczenia porzadnego, ty nie dozyjesz do 50 bo sfiksujesz. pewnego dnia obudzisz sie nie bedziesz wiedziala jak sie nazywasz . kazdy z nas stara sie wyjsc z tej nerwicy jak tylko potrafi i dziewczyny daja jakos rade raz lepiej ,raz gorzej a u ciebie ciagle 藕le . powinnas byc pod kontrola psychiatry i brac leki bo to juz nie jest nerwica ,ty masz zaburzenia psychiczne . tak sie osoba z nerwica i l臋kami nie zachowuje . skontaktuj sie z nikitka5 ona ci powie jak sie wyleczy艂a ! dam ci rade cwicz codziennie tzn. daj sobie w ci膮gu dnia tylko 15 min na narzekanie !!!! na reszte zacisnij z臋by ,wsadz sobie patyczek w z臋by i trzymaj tak dop贸ki sie nie uspokoisz. od samego narzekania jestes s艂aba. pozbieraj sie i powiedz sobie ,ze koniec z l臋kami .m贸w sobie -dosc nie beda mnie atakowac .nie prowokuj swojej podswiadomosci narzekaniem i zachowaniem swoim . idz na terapie behawioraln膮 . bo ty nigdzie nie chodzisz do zadnego psychologa . ! wez sie za siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Filecikf
A bianeczko powiedz tylko ile ty masz latek?

Udost臋pnij ten post

zgadzam si臋, Bianka ratuj si臋, zr贸b co艣 ze sob膮 porz膮dnie, tzn musisz by膰 pod kontrol膮 psychiatry, a jakby艣 posz艂a do szpitala to by ci zrobili wszystkie niezb臋dne badania i by艂oby jasne co ci jest. Szkoda mi ciebie bo sie strasznie m臋czysz i dzieciom niestety tez przekazujesz to co sie z tob膮 dzieje - a to bardzo niedobrze dla nich, to sie na nich odbija. A propranolol ja mam przepisany na l臋ki niby 偶e zmniejsza(wg mnie nie bardzo), obniza cisnienie. Ale nie bior臋 tego raczej bo za kazdym razem jak to wezne to potem boli mnie serce w艂asnie i mi ko艂acze, takze nie wiem:o dziwne lekarstwo. Moze dlatego ze jestem niskocisnieniowiec a to obniza cisnienie i na moje serducho to 藕le dzia艂a. Nie bior臋 wi臋cej tego

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny! s艂uchajcie, normalnie sama zrobi艂am placki ziemiaczane. ma艂a rzecz a cieszy;) usma偶ylam dwa na pr贸b臋 i by艂y niez艂e. Schowa艂am ciasto do lod贸wki i czeka na tat臋;) widz臋 偶e ka偶da z nas ma jakie艣 problemy. Wiecie co mi te偶 pomaga w trudnych sytuacjach?.. wiara w Boga.. zosta艂a mi przekazana od dziecka i umacniam si臋 w niej..

Udost臋pnij ten post

Do Bianki..., Fakt faktem, twoje wpisy nie sa zadowalajace, a wrecz przygnebiajace, ale po to wlasnie jest to forum i chcemy sobie pomoc. Takze nie przjmuj sie pisz nawet o najgorszym. Ale jedno musze ci powiedziec natychmiast. Ciagle zyjesz w strachu przed choroba. To jest bardzo niszczace. Nie mozesz tak postepowac. Nie mozesz myslec i podejrzewac u siebie chorob, ktore sa tylko w twojej glowie. Jak tylko cos cie zaboli, przez cos niedomagasz, to zarasz wyszukujesz sobie chorobe, ktora rzekomo mial ktos z rodziny i umarl na nia. U mnie w rodzinie bylo tyle chorob i nadal jest, ze jakbym zaczela sie zastanawiac to zaraz bym sobie cos znalazla. Tak nie mozna. Cokolwiek ci jest, zaraz myslisz o najgorszym. Powtarzam ci.... OLEJ TO!!! Jeszcze do niedawna wmawialas sobie, ze masz zapalenie stawow jak twoja matka. Teraz, ze masz raka gardla, czy cos takiego. Bianka...., bardzo sie krzywdzisz. Oczekujesz, ze rodzina bedzie cie szanowac, skoro sama soba gardzisz. Musisz to zmienic. Stosujesz tortury na samej sobie. Bo nie ma nic gorszego, jak wyszukiwanie symptomow chorob wrecz smiertelnych. Czujesz sie bazradna, zreszta jak kazda z nas, ale drzemie w tobie sila, o ktorej nawet nie wiesz! Znajdz w sobie pokore i przyjmij z radoscia swoje dzisiejszy dzien. Jestes zdrowa..., jak na razie, ale jak tak dalej pojdzie, jezeli nadal bedziesz wyszukiwac sobie choroby to predziej czy pozniej taka sie pojawi. Miej to na uwadze i ciesz sie, ze masz rece, nogi...., ze mowisz i czytasz, ze jestes kobieta, ktora jeszcze wszystko moze zrobic.

Udost臋pnij ten post

Brawo Zdrowko...., tata na pewno bedzie z ciebie zadowolony..., a z reszta juz jadl..., napisz koniecznie co powiedzial. I gdy bylam w twoim wieku, czyli 4 lata temu, to tez nie umialam prawie nic gotowac....., bo mieszkalam z rodzicami i nie gotowalam....., a najgorsze jest, jak ci mowia, ze powinnas umiec zrobic to i tamto, ze mama juz w twoim wieku gotowala i miala dzieci..., to tym bardziej nie kwapisz sie do gotowania. a wiec jak tylko wyprowadzilam sie z domu i misialam zaczac sobie gotowac to wrecz w pare tygodni stala sie ze mnie niezla kucharka. Pamietaj, ze masz jeszcze na wszystko czas. Gotuje sie dla przyjemnosci a nie dla samej konsumpcji. I takie byly te twoje placki, wlozylas w nie serce, bo chcialas sprawic przyjemnosc tacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂gorz999
jeszcze dodam ze nasze towarzystwo w ktorym sie obracamy tez moze sprawiac ze zastanawiamy sie nad chorobami, bo np moj dziadek ma raka jelita no i pewna kolezanka powiedziala mi ze ja tez powinnam sie przebadac!!!!!!!!! bo skoro dziadek mial to ja tez moge miec!!! no krew mnie zalala jak to uslyszalam!! bo zamiast towarzystwo pocieszac to doluje:/ w kazdej rodznie przeciez jest rak, sa zawaly, udary itp!!! Wiec nie myslmy o tych strasznych chorobach:)az tak...

Udost臋pnij ten post

Emmo a uda艂y si臋. ;) jako pocz膮tkuj膮ca kucharka nie mia艂am wyczucia i troch臋 za ma艂o ciasta zrobi艂am, bo tato spyta艂 na ko艅cu czy juz wi臋cej nie ma :) czyli smakowa艂o;) wiecie, ze chcia艂abym aby brat i mama byli w domu ale wiecie co si臋 z kolei martwi臋? 偶e skoro przez tydzie艅 wytrzyma艂am i by艂o nawet ok to teraz boj臋 si臋 偶e jak matka wr贸ci to znowu nie wiem czemu wpadn臋 w melancholi臋. i we藕 tu zrozum mnie;)

Udost臋pnij ten post

Bianka nie to ,ze wariatka po prostu dobrze ci radzimy ! narzekanie do niczego dobrego nie prowadzi ,tylko popadasz przez to w b贸le i choroby sobie coraz nowsze wymyslasz.

Udost臋pnij ten post

Musimy sie kierowac rozs膮dkiem ,a nie automatyzmami cia艂a. Tak jest na terapii.

Udost臋pnij ten post

Bianka, umys艂 jest cz臋艣ci膮 cia艂a i to co mamy w umy艣le odbija si臋 w ciele. To 偶e wkr臋casz sobie jakie艣 choroby mo偶e rzeczywi艣cie je wywo艂a膰, umys艂 tak dzia艂a. Dobrze Ci tu wszyscy radz膮. By艂a艣 u psychiatry? bo sie nie orientuj臋. Jak nie to koniecznie um贸w si臋 na wizyt臋 do poradni zdrowia psychocznego czy do jakiejs przychodni gdzie jest psychiatra.

Udost臋pnij ten post

Ja was tylko pyta艂am o gard艂o bo naprawde takiego b贸lu jeszcze nie mia艂am wczoraj by艂am prywatnie u lekarza bo juz nie mog艂am po艂ykac i okaza艂o sie ze z boku jezyka tam g艂eboko mia艂am duza afte i ropniaka jak mi to lekarka przeku艂a od razu przesz艂o ale waszym zdaniem sobie wymyslam no nic trudno trzeba i krytyke przyjac Druga sprawa to jakby ktos nie doczyta艂 to po raz kolejny powiem ze 12 lat temu leczy艂am sie 7 lat u psychatr贸w tak psychiar贸w bo nie by艂o madrego kt贸ry by wpad艂 na pomy艣艂 i wys艂am mnie do psychologa wtedy jeszcze by艂am kapletnie ciemna w sprawach nerwicy nie wiedzia艂am ze to nerwica faszerowa艂am sie lekami bo bezgranicznie zaufa艂am lekarzowi i mia艂am nadzieje ze wyleczy nie z tych wszystkich dolegliwosci kt贸re mnie nekaja bra艂am wory lek贸w w tamtych czasach chyba wszystkie wypr贸gbowali posz艂am z dolegliwosciami typu zawroty, l膮k , arytmia itd a koncowym efektem by艂o to ze chcia艂am ze soba skonczy膰 .....jeszcze teraz pami臋tam koncowa kuracja to by艂 Anafranil i Tranxen w takich dawkach ze nie bede nawet tu pisac , przesz艂am Ludiomil < permazyne , Cloranxen < coaxil , Sulpiryd , Rudotel i takie g贸wna jak oxezepam czy relanium wiele by艂o jeszcze innych ale juz nie chce pami臋tac . By艂am u lekarzy w Gliwicach , Zabrzu , Tarnowskich G贸rach i w szpitalu W Toszku leczy艂am mnie sama dyrektorka i to ona mi w艂asnie powiedzia艂a ze moja nerwica nie wymaga tak silnych lek贸w tu jest potrzebna tylko psychoterapia na kt贸ra chodzi艂am rok raz w tygodni oczywisci teraz rok ale sprawy sie tak u艂ozy艂y ze ostatnio nie mia艂am mozliwo艣ci wiec przerwa艂am i wszystko sie nasili艂o Moze wy potraficie zyc z tymi kolataniami ale mi one strasznie dokuczaja szuka艂am tylko sposobu z艂agodzenia ich pyta艂am was tylko o to lekarstwo Lokrem bo troche sie boje bo mam juz tak niskie cisnienie a ono jeszcze obniza , pyta艂am tez o ten Sedam wczesniej ca艂y czas by艂a krytyka ze sie nie lecze ale po tym co przesz艂am mam prawo miec uraz do lek贸w teraz chcia艂am tylko na troche zeby wyciszyc organizm poprosi艂am was o zdanie i niestety takiej odpowiedzi sie nie spodziewa艂am ........ jestem jaka by by艂a kazda z was gdyby maz ciagle krytykowa艂 , wyzywal , krzycza艂 a tesciowa bi艂a ......ja tak dzi臋kuje Bogu ze jeszcz to wszystko tak cierpliwie znosze ........mia艂am was ale teraz musze wr贸cic na psychoterapie a o lekach w koncu nic wiecej sie nie dowiedzia艂am musze podj膮c samodzielna decyzj臋 .dziekuj臋 za wszystko przez dwa lata tu pisa艂am i duzo mi to da艂o widz臋 ze nie pasuje do tego grona tylu lekarzy przesz艂am tylu psycholog贸w ale nikt mi nie powiedzia艂 ze wymagam psychiatryka wprost przeciwnie wymaga pani duzo ciep艂a , mi艂osci i zrozumienia bo to co pani przechodzi to piek艂o .............przepraszam ....

Udost臋pnij ten post

hejo dziewczyny. wczoraj wysz艂am sobie z kole偶ank膮 na lody wieczorem ale po godzinie musia艂y艣my wraca膰. komary zy膰 nie da艂y. Wiecie co? od oko艂o 1,5 tygodnia nie mia艂am wy艂膮cze艅 艣wiadomosci. W tym r贸wniez ten tydzien gdzie nie by艂o matki. Z ostatnich ich doniesien wynika 偶e wracaj膮 dzisiaj. i wiecie co? wsta艂am dzi艣 rano , p贸l godzinki p贸xniej ni偶 zwykle, 艣ciel臋 艂贸偶ko i co? z艂apa艂o mnie. Ju偶 nie wiem jak to sobie t艂umaczy膰. Skoro to nie padaczka, to co? 艣wiadomo艣膰 ze dzis wraca mama to sprawi艂o? najpierw wog贸le obudzi艂am si臋 z ma艂ym l臋kiem, potem wy艂aczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forwescik
tak bianka jestes na calej linii trzepnieta ,idz do psychiatry !!!!! i do jeszcze dzis , skoro do prywatnego sie wybralas na gardlo to tymbardziej szybko zapiepszaj do psychiatry po leki !! forum nie jest od wypisywania recept na leki i radzenia sie czy mam brac lek czy nie , w takich sprawach musi zdecydowac lekarza. nie odwazylabym sie brac cos bez zgody lekarza, kobieto mozna nawet umrzec od lek贸w niekt贸rych jak nie sluza organizmowi , a lekarz wie co przepisuje ,pozniej w razie czego idziesz do tego co ci przepisa艂 !!!! idz do psychiatry dzis ,i to szybko.

Udost臋pnij ten post

Zdrowko to l臋k spowodowal napad. obudzilas sie z l臋kiem ,a ze masz bardzo wrazliwy uklad nerwowy to podraznilas go l臋kiem i juz gotowe wylaczenie.

Udost臋pnij ten post

Fresh chyba na to wygl膮da. A ja tak jak wczoraj zrobi艂am w艂asnie ciasto na placki, a co tam, dwa dni pod rz膮d mo偶na zje艣膰;) wiecie co.. jakie s膮 wasze naturalne sposoby do walki z l臋kami? bo przeciez takie s膮 i kazdy je stosuje

Udost臋pnij ten post

forwescik ale ty jestes rabniety ty to idz i to szybko do psychiatry bo przez ciebie przemawia sama z艂o艣c , gorycz i nienawi艣c ....... czytaj dok艂adnie to co pisze nie biore sama lek贸w tylko lekarz mi przeopisa艂 a tobit tez by sie cos przyd艂o na w艂asna zgnilizn臋 jaka masz w sobie .....Wiesz jest taki stare madre powiedzenie dzisiaj JA jutro TYYYYYYYYYYYYYYY

Udost臋pnij ten post

o i jeszcze jedno Bianka , trzymaj sie tych swoich porzekade艂 ,na pewno ci ul偶y ! :D smieszna jestes ! do psychiatry szybko z twoimi zaburzeniami sama sobie w zyciu nie poradzisz ! czytam cie i widze ze kiepsko z tob膮 !

Udost臋pnij ten post

sznta偶em Bianka nic nie zdzialasz ! straszysz tu kogos ,ze sie powiesisz - wiesz ,ze to zachowanie niedojrzalej osoby ??!!!! dziewczyny ci dobrze radz膮 idz do psychiatry bo nikt tu ci nie poradzi ,slowa typu bedzie dobrze , nie mysl o nerwicy u ciebie cud贸w nie zdzialaj膮 !

Udost臋pnij ten post

"Bianka jestes poj**ana , idz sie dziewczyno powiesic i bedziesz mi膮艂a spok贸j ..." pamietaj sama to napisalas ,widocznie tak czujesz !! a to bardzo 藕le o tobie swiadczy i twojej psychice ! bierz c贸rke niech ci pomo偶e i jedzcie do lekarza !

Udost臋pnij ten post

Mamy tu pewien problem. Jakies stasznie niejasnosci pojawiaja sie pod pseudonimem Bianka_120. Nie rozumiem. Czy mozliwe jest aby ktos sie podszywal pod ten sam pseudinim? Chyba raczej nie....., wiec gdzie jest prawdziwa Bianka_120 i czy wogole taka istnieje..., a moze to ktos komu bardzo sie nudzi i wymyslil postac bianki. Przykra ta sytuacja, musze przyznac, bo zaczelo mi zalezec na Biance, a teraz czuje sie oszukana. Ale zanim kogokolwiek zaczne oskarzac, chce wam cos pokazac, tylko nie wam czy to ma jakies znaczenie. Nasza Bianka wystepuje pod adresem emailowym (etker120@vp.pl), a te inne wpisy pochodzily z adresow: 1. (etger120@vp.p) 2. (etker_120@vp.pl) Nie wysuwam jeszcze zadnych wnioskow. Ale jezeli to prawda, ze adres nie ma znaczenia i tylko i wylacznie jedna osoba moze miec tego samego nicka, to mamy tu do czynienia z ochydnym oszustwiem. Ktos tez moze znac haslo Bianki? A nie wiem. Nie lubie takiej sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Zobaczcie: bianka_120 (etger120@vp.p) Bianka jestes poj**ana , idz sie dziewczyno powiesic i bedziesz mi膮艂a spok贸j ... To nie ma sensu. Obawiam sie, ze rzekoma Bianka przez pomylke zatwierdzila tego nicka przy wpisie. A to oznacza, ze Bianka nie istnieje, albo ma ogromny problem osobowosci. Przykre ale prawdziwe. Co o tym sadzicie? A moze sama Bianka nam cos podsunie?

Udost臋pnij ten post

a wiesz Emmo ze nawet nie zwrocilam uwagi na ten meil patrzylam tylko na nick ,patrze bianka _120 czarny ....

Udost臋pnij ten post

nikt nie moze sie podszyc pod bianke skoro ma czarnego nika , moze byc zarejestrowana na taki e-mail .. to pisala bianka ....

Udost臋pnij ten post

10:29 [zg艂o艣 do usuni臋cia] bianka_120 (etger120@vp.p) Bianka jestes poj**ana , idz sie dziewczyno powiesic i bedziesz mi膮艂a spok贸j ... ten wpis rozumiem doskonale bianka tak stwierdzila ,ze niby my tak chcemy ze mam jej dosc :) to czysty szanta偶 i wpojone mechanizmy obronne ,oczywiscie silnie zakorzenione co tez powowduja nerwice ...wymaga interwencji psychologa.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰