Go艣膰 sluchajcie to jest zlodziejstw Napisano Stycze艅 28, 2010 ktos sobie robi jaja i szuka naiwnych na robienie kasy.Nie czytac takich troli internetowych!!!oszusi podszywaja sie , Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kollo Napisano Stycze艅 28, 2010 URIO Twoje ostatnie s艂owa s膮 za to genialne:* i prawdziwe Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 A ja napisa艂am Napisano Stycze艅 28, 2010 Ja napisa艂am i czekam Jestem zdania 偶e je偶eli ma ona na co艣 po艣wi臋ci膰 czas i cos przygotowa膰 to dlaczego nie mia艂abym za to zap艂aci膰 ,p艂ac臋 id膮c do lekarza ,psychologa ,p艂ac臋 w sklepie u fryzjera na tym kr臋ci si臋 swiat Ktos napisa艂 ze powinna wszystkim pomaga膰 ,a jak sobie to wyobrazacie ,nagle wszysscy nerwicowcy wal膮 do niej z pro艣b膮 o pomoc a ona nic tylko 24h na dobe siedzi przy kompie i pomaga wszystkim charytatywnie ej to jest zycie i zeby zy膰 trzeba mie膰 kas臋 ,a 偶eby j膮 zarobi膰 trzeba pracowa膰 a nie po艣wi臋ca膰 sw贸j ca艂y czas na pomoc innym ktorzy i tak ci nawet za to nie podziekuja.Ja kontaktowa艂am si臋 z osobami kt贸re od jakiegos czasu si臋 tym lecz膮 i s膮 zadowolone do tego od dzisiaj powsta艂o forum na ten temat ,link jest na stronce.Ja znalaz艂am kolejny spos贸b na pozbycie sie tego i nie spoczne do poki go nie sprawdze,Ja chce wyzdrowiec mimo wszystko za kazda cene ,a co powiecie na wywalanie kasy co miesiac na tabletki ktore raz ze malo dzialaja a dwa ze wcale nie lecza tylko zagluszaja chorob臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 nerwica sama napewno nie pujdzie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarodziejka z ksiezyca Napisano Stycze艅 28, 2010 mi raz posz艂a sama ale wr贸cila:):( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bananowamaxi Napisano Stycze艅 28, 2010 Urszulla ,co ty z choinki sie urwa艂a艣 ,wyjd偶 na ulic臋 i krzyknij do lekarza zeby pom贸g艂 Ci za darmo zobaczysz jak si臋 rzuc膮 .W zyciu nie ma nic za darmo wiesz ile normalnie kosztuje psychoterapia? Pareset z艂 ,i masz kontakt tylko raz na jakis czas.Ja postanowilam poddac sie tej metodzie pani Kasi po pierwsze cena jest niewielka i jednorazowa a po drugie jestes w stalym z nia kontakcie _darmowym .Ja czego艣 takiego d艂ugo szuka艂am Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oliwinka83*83 Napisano Stycze艅 28, 2010 ZESPOL JELITA DRAZLIWEGO: A najzabawniejsze jest to, 偶e ja, tata i siostra-mamy t膮 wersj臋 z biegunkami, a mama i druga siostra-wersj臋 z zaparciami. Przestudiowa艂am conieco necik, w艂asnej praktyki te偶 mam sporo. Lek, o kt贸rym pisa艂y艣cie, ten na d.. to Debretin, sk艂adnik czynny to trimebutyna, i to jest w zasadzie to samo co Tribux. Jest te偶 masa podobnych, silniejszych lek贸w, ale niestety nie w Polsce, jak Debridat, Polibutin, Garapersin, Ibutin-wszystkie z t膮 Trimebutyn膮. Ona dzia艂a tak, 偶e, zale偶nie od potrzeb, wycisza lub pobudza perystaltyk臋 jelit! Czyli jest i dla tych z zaparciami i dla tych z biegunkami. O Mebewyrynie te偶 czyta艂am, ale ona dzia艂a tylko na tych z biegunkami... No wi臋c ja stosuj臋 Debretin 3xdziennie przed posi艂kiem, na zgag臋 pomaga polprazol na czczo, a jak trzeba to i wieczorem.. Ale z tymi nerwami to niestety prawda... Ja si臋 w艂a艣nie przeprowadzi艂am do innego miasta dla faceta, praca kt贸ra znalazlam, okaza艂a si臋 dla mnie koszmarem, facet mnie zdradzi艂, a w mi臋dzyczasie rozchorowa艂am si臋 na co艣 jeszcze innego, bardzo powa偶nego... powod贸w do stresu-na ka偶dym kroku! Nie mog臋 spokojnie zrobi膰 zakup贸w! Wybieram g艂贸wnie supermarkety, centra handlowe itp., tak, 偶ebym w ka偶dej chwili mog艂a zostawi膰 zakupy i lecie膰 do kibelka!... masakra. Kiedys nie by艂o a偶 tak. Kiedy艣 to tylko przy klas贸wkach, egzaminach itp. No ale w艣r贸d ca艂ego tego z艂a znalaz艂 si臋 jeden fantastyczny lekarz, rodzinny w zasadzie, kt贸ry z zami艂owania te偶 si臋 troch臋 psychiatri膮 interesuje. Profesjonalista na 100%! Wyrozumia艂y, ciep艂y, taktowny, uparty w szukaniu przyczyn... ( dam namiary poza forum jakby co No i tak: Mia艂am robione RTG 偶o艂膮dka i prze艂yku-refluks odpada, wrzody te偶. Na 偶adne inne badania si臋 nie zdecydowa艂am, ale g艂upia nie jestem-wiem, 偶e to nerwy, a dieta w drugiej kolejno艣ci.. No wi臋c ten m贸j pan doktor da艂 mi kiedy艣 na pr贸b臋 taki zestaw: Polprazol na czczo, debretin 3xna dob臋 i do tego bellergot te偶 3xna dob臋! My艣la艂am najpierw, 偶e z tym bellergotem to przesadzi艂 troch臋, ale spr贸buj臋 go nie bra膰, to od razu si臋 zaczyna... Ba艂am si臋 偶e b臋d臋 po nim chodzi艂a senna i zm臋czona, ale nie. Wszystko ok i ju偶 po tygodniu takiej kuracji r贸偶nica jest kolosalna! Trzeba j膮 stosowa膰 tak d艂ugo, jak d艂ugo trwa silny stres, z kt贸rym sobie nie radzimy, ale trzeba robi膰 wszystko, 偶eby pouk艂ada膰 nasze 偶ycie w mi臋dzyczasie i otoczy膰 si臋 osobami wyrozumia艂ymi i nie wymagaj膮cymi od nas wci膮偶 wi臋cej i wi臋cej! To najwa偶niejsze-styl 偶ycia! Kto mo偶e niech uprawia sport! Pomaga to 'strawi膰' stres! Du偶o snu! Nasze kom贸rki nerwowe "oddaj膮" wtedy zm臋czenie, bo o regeneracji nie ma mowy.. Fundujmy sobie du偶o 艣miechu, nie ogl膮dajmy horror贸w, w艂asnych 偶yciowych te偶 sobie nie tw贸rzmy.. wiecie, z tym moim facetem, to by艂o do przewidzenia, tyle 偶e wygodniej by艂o o艣lepn膮膰 i da膰 si臋 porwa膰... Nie po艣wi臋cajmy innym wi臋cej siebie ni偶 mamy. Kochajmy te偶 siebie. Zdrowo, bez przeginania z egoizmem, czy altruizmem. Pami臋tajcie, 偶e cz艂owiek kt贸ry dba najpierw o siebie, przynajmniej nie przyczynia si臋 do zatruwania nerwami ludzi dooko艂a. Oczywi艣cie nie namawiam do wykorzystywania, oszukiwania, czy lekcewa偶enia innych. Namawiam do zdrowego dbania o siebie, by m贸c nie szkodzi膰 innym! Cz艂owiek obola艂y, zestresowany, zmartwiony-jest jak chodz膮ca bomba zegarowa! A wracaj膮c do lek贸w-na mnie Debretin dzia艂a, a na mamie dopiero mam zamiar go wypr贸bowa膰.. Ona si臋 z tym m臋czy od lat! Te偶 se wzi臋艂a toksycznego ch艂opa, narodzi艂a mu dzieci, zdrowie jej wysiad艂o, a ten si臋 teraz nad ni膮 pastwi.. Uhhh.. naprawd臋, dbajmy o siebie! A toksycznych ludzi z otoczenia, albo jak najszybciej usun膮膰, albo olewa膰 ciep艂ym moczem! ;-D I pami臋tajcie, lek贸w nie mo偶na 偶re膰 ca艂y czas! W膮troby nam powysiadaj膮! Ile si臋 da za艂atwiajmy naturalnie! Fantastyczne jest siemi臋 lniane! Pono膰 hamuje biegunki, a przy zaparciach pomaga nawodni膰 jelita, a 偶o艂膮dek otula jak balsam.. Pozdrawiam wszystkich udr臋czonych wszelkimi dolegliwo艣ciami Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 urio Napisano Stycze艅 28, 2010 to s膮 kity z ta p.kasi膮 !! a kto to jest w ogole i jakie ma wyksztalcenie ?? ludzie powariowaliscie !!!! w internecie kazdy moze siedziec i podawac sie za b贸g wie kogo i waliu膰 bzdety , to jest to samo co z horoskopami za pieniadze w necie :D ale wariat wszystkiego sie chwyta! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 DZIEWCZYNY POWIEDZCIE MI CZY OSOBA CHORA NP.NA SCHIZOFRENIE JEST SWIADOMA SWOJEJ CHOROBY? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 WANESSA1984 nie jest Napisano Stycze艅 28, 2010 swiadomy , Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 DZIEKUJE,BO NIE WIEM CO MI SIE ZNOWU UZDURALO ZE JA MOGE BYC NA TO CHORA :(:(:(:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 CO TO MA BYC??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hiip Napisano Stycze艅 28, 2010 wanesso poczytaj si臋!! 偶a艂osne. A dodoam jeszcze 偶e gdyby艣 mia艂a schizofreni臋 to by艣 si臋 nie zastanawia艂a czy j膮 masz bo ludzie nie s膮 tego 艣wiadomi. cze艣膰! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 28, 2010 NIE WIEM CZEMU ZNOWU TAKIE MYSLI MAM :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dorotka969 Napisano Stycze艅 28, 2010 Czy wy艣cie wszyscy zwariowali moze to jakas sekciara albo schizofremiczka albo cholera wie co wielka uzdrowicielka zasrana oszustka kt贸ra prr贸b贸je zbi膰 kase na chorych , cierpiacych ludziach .Jaka szko艂e sko艅czy艂a , jaki kurs , jakie studia ze zada zeby jej p艂acic lekarza d艂ugo sie uczyli konczyli szko艂y studiowali praktyki odbywali a ona co , czym si臋 mo偶e wykaza膰 ......ale wasz wyb贸r poddajcie sie kuracji ona napewno was cudownie uleczy przeciez 50 dych to nieduza kwota i duzo os贸b sie da skusic no i pomalutku kaske sie zbije ..........ale jeste艣ci durni mysla艂am 偶e macie problemy somatyczne ale wy macie problemy psychiczne ..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Dorotka969 Napisano Stycze艅 28, 2010 a ty wanessa skoncz juz nareszcie bo w k贸艂ko jedno i to samo pierdolisz az sie chce juz zygac od tych twoich upierdliwo艣膰i Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do Dorotki Napisano Stycze艅 29, 2010 Dorotka chyba ty sama na g艂ow臋 upad艂a艣 ,jedziesz tu po wszystkich do oko艂a ,chyba sama masz straszne problemy emocjonalne ze sob膮 i do tego nawet nie potrafisz dok艂adnie przeczyta膰 Ja by艂am na tej stronce i wszystko jest napisane tylko trzeba poswiecic chwilke i poczyta膰 .Ty bes pewnie chcia艂a zeby zdrowie spad艂o Ci z nieba.A tak nie jest zeby zwalczy膰 nerwic臋 trzeba si臋 chwyta膰 r贸偶nych sposob贸w a zak艂adaj膮c 偶e wszyscy to oszu艣ci i naci膮gacze nie wyscibisz nosa z domu ,bo przeciez ksiazka kt贸r膮 mo偶na kupi膰 te偶 moze by膰 napisana przez jakiego艣 oszusta ,kazdy psycholog do ktorego idziesz i z ktorym sie kontaktujesz tez moze oszukiwac .Ty masz chyba jak膮艣 manie przesladowcza czy cos takiego.Ja mam zamiar skozystac z tego ,mam zamiar skozystac z kazdego jednego sposobu zeby sie tylko tego pozby膰 ,mojej ukochanej nerwicy z ktora juz tylko walcze .I zastanow sie co piszesz to ze tobie cos takiego nie odpowiada nie oznacza ze kazdemu tez bedzie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do Dorotki Napisano Stycze艅 29, 2010 i gdybys babo potrafila czytac to bys znalazla linka do forum ,i skontaktowala sie z ludzmi ktorzy sie na to zdecydowali i zobaczyla co na ten temat mysl膮. To dla tych kt贸rzy chcieliby tak jak ja co艣 wko艅cu zrobic w kierunku wyleczenia si臋 a nie zrz臋dzi膰 na forum jak im 藕le siedz膮c na dupie i nic nie robi膮c http://www.pokonacnerwice.fora.pl/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w艂a艣nie dorotko Napisano Stycze艅 29, 2010 Wyluuuzuj si臋 ale艣 spi臋ta baba jest Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
milky5 0 Napisano Stycze艅 29, 2010 takie klotnie to cos co nam potrzebne niestety forum jest po to ze kazdy moze sie tu wyzalic ale zeby ktos kogos wulgarnie wyzywal...no trudno wanessa nie martw sie nie masz racji...spokojnie to na 100% nie schizofrenia u ciebie! ja ci wspolczuje i wiem o co chodzi bo mi sie znowu ubzduralo ze te skoki cisnienia mam jak cos robie ze czyli mam serce niewydolne a wiem ze to nie pradwa ale jak mnie bierze to niestety tak mysle ;-( wczoraj caly dzien mnie napiecie trzymalo...no i kolo 15 nagle mnie wzielo...tak sie zle poczulam serce walilo i az slabo..wzielam polowke sedam..na szczescie odpuscilo po 20 min i popoludnie/wieczor byly ok! nocki tez mam ok..wstaje zawsze czuje sie super...a jak tylko sie "rozchodze"..zaczne sniadanko robic przychodza nagle scisk w zoladku, rece mokre, w klatce ucisk..jak przed wielkim egzaminem...koszmar!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 urio Napisano Stycze艅 29, 2010 wanessa w glowie ci sie przewraca od siedzenia w domu , idz do kolezanki , zajmij sie domem , praca ...ale tak to jest jak sie nie ma pracy a wiadomo ze ciezko j膮 znale藕膰 :( wspolczuje ale zapewniam cie ze to minie . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 chromdot Napisano Stycze艅 29, 2010 a ty milky to masz prblemy psychiczne a nie somatyczne Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
milky5 0 Napisano Stycze艅 29, 2010 przepraszam a z jakiej specjalizacji robila/es doktorat? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 29, 2010 urio tak mnie mecza te objawy ze nie jestem w stanie nic zrobic,paralizuje mnie ten lek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
milky5 0 Napisano Stycze艅 29, 2010 wiem co masz na mysli..bo ja dzis pierwszy raz w zyciu szlam do sklepu...a czulam sie jakbym na sciecie szla..kto tego nie przeszedl niech sie nie wypowiada...mi w zyciu do glowy by mi nie przyszlo ze tak mozna...koszmar...jakby mi ktos to powiedzial kilka miesiecy temu...wysmialabym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dwujk Napisano Stycze艅 29, 2010 Wanesso ty nie powinnas na forach przesiadywa膰. Co ty tu piszesz. chocbys nie wiem jak si臋 stara艂a zwariowa膰 to to nie jest taka prosta sprawa! o schizofrennii nie wspominaj膮c. piszesz bardzo podobnie jak bianka i wida膰 jak wp艂yn臋艂o na ciebie siedzenie i ci膮g艂e od deski do deski czytanie wszystkiego. Ka偶dy siedz膮c tutaj i czytaj膮c wszystkie posty moze si臋 pohafta膰. za du偶o czytasz. id藕 na spacer, cokolwiek. jak cz艂owiek Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lattek Napisano Stycze艅 29, 2010 dwujk ma racj臋 a wanessa nie chc膮c przyj膮膰 s艂贸w prawdy podszywa si臋 pod r贸偶ne osoby;/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Stycze艅 29, 2010 hehehe no nie mia艂abym co robic tylko sie podszywac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach