Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 du偶o si臋 m贸dlcie
ROZMAWIAJCIE Z BOGIEM. TO NAJLEPSZE LEKARSTWO!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ta od modlitw
bianka sie odezwala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to chyba dobrze napisa艂a
bianka:) Kto chce, ten si臋 pomodli a kto nie chce ten uszanuje innych:)

Udost臋pnij ten post

B臋d臋 w szpitalu d艂ugo bo termin porodu mam dopiero za 6 tyg. A musz臋 ju偶 i艣膰 z powodu 艂o偶yska przoduj膮cego, kt贸re na tym etapie ci膮偶y zagra偶a krwotokiem zagra偶aj膮czym i dziecku i mnie. Opr贸cz tego mam inne problemy, kt贸re beda pod kontrol膮. Tak wi臋c na pewno nie wyjde za tydzien, jak kto艣 tu zasugerowa艂. B臋de mia艂a cc ale dopiero za jakie艣 3,4 tyg. Tak wi臋c nie przesadzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt nie mowi ze przesasdzasz
tylko sk膮d niby kto艣 ma wiedzie膰, 偶e k艂adziesz si臋 wcze艣niej z powodu 艂o偶yska? :O My艣lisz, ze kazdy akurat o tym pami臋ta, 偶e pralinka ma problemy?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Yenna35
ja wiem, 偶e cz臋sto zdenerwowanie wynika jednak ze stresuj膮cego trybu 偶ycia, b膮d藕 jakich艣 czynnik贸w zewn臋trznych. ale ostatnio znajoma zacz臋艂a mi m贸wi膰 o wp艂ywie otoczenia w jakim 偶yjemy, na nasze samopoczucie, i chodzi tu nawet o czynniki wydawa艂o by si臋 tak przyziemne jak wystr贸j wn臋trz, czy otaczaj膮ce nas przedmioty. zacz臋艂am si臋 bardziej interesowa膰 tym tematem i trafi艂am tu: http://www.klubdobrejenergii.pl/dobra_energia_dla_twojego_domu.html gdzie znalaz艂am kilka ciekawych informacji na ten temat. my艣l臋, 偶e warto si臋 zag艂臋bi膰 poniewa偶 s膮 to do艣膰 proste wskaz贸wki kt贸re mog膮 pom贸c dostosowa膰 nasze otoczenie dla lepszego samopoczucia:) sama si臋 przekona艂am, 偶e nawet zmiana koloru 艣cian w pomieszczeniu, w kt贸rym cz臋sto przebywam ma jednak wp艂yw na m贸j humor:) pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warto przeczytac
Piel臋gnuj dobre my艣li Justyna BielinowiczPami臋tasz 鈥濸rzemin臋艂o z wiatrem i Scarlett OHar臋? Jej 偶ycie, pe艂ne przeciwno艣ci losu, trudno nazwa膰 pasmem szcz臋艣cia. A jednak w wielu sytuacjach potrafi艂a zachowa膰 wiar臋 w dobr膮 przysz艂o艣膰, dzi臋ki prostej zasadzie: nie skupia艂a si臋 na nieszcz臋艣ciach, a kiedy na ni膮 spada艂y, powtarza艂a: 鈥濸omy艣l臋 o tym jutro!. Chyba nie ma cz艂owieka, kt贸rego 偶ycie by艂oby wolne od k艂opot贸w. Ka偶dego dnia spotykaj膮 nas i dobre, i niedobre rzeczy. Nie zawsze mamy na nie wp艂yw. Jednak to, jak b臋dziemy postrzega膰 rzeczywisto艣膰 czy b臋dziemy wybiega膰 my艣l膮 naprzeciw swoim pragnieniom, czy te偶 pogr膮偶a膰 si臋 w czarnowidztwie podlega naszej woli. To ty wybierasz, jak chcesz widzie膰 艣wiat. Poczucie szcz臋艣cia jest czym艣, co tkwi w nas samych. KA呕DY MO呕E BY膯 OPTYMIST膭 Przeprowadzono badania w艣r贸d ludzi, kt贸rzy ulegli wypadkowi i stali si臋 inwalidami. Okaza艂o si臋, 偶e gdy min膮艂 szok, ka偶da z tych os贸b wr贸ci艂a do sposobu my艣lenia sprzed wypadku: ci, kt贸rzy optymistycznie patrzyli w przysz艂o艣膰, w dalszym ci膮gu widzieli j膮 w jasnych barwach, natomiast ci, kt贸rzy wcze艣niej byli malkontentami, utwierdzili si臋 w tej postawie. Mo偶na by wi臋c wysnu膰 z tego wniosek, 偶e na optymizm czy pesymizm jeste艣my genetycznie skazani, 偶e taki jest nasz temperament. Ot贸偶 nie do ko艅ca. Jednym z wi臋kszych odkry膰 wsp贸艂czesnej psychologii jest to, 偶e sami decydujemy o tym, jak my艣limy. Co wi臋cej, w ka偶dym momencie mo偶emy spos贸b my艣lenia zmieni膰. Oczywi艣cie niekt贸rzy rodz膮 si臋 ze sk艂onno艣ci膮 do pesymizmu. Ale je艣li tylko podejmiemy wysi艂ek, z艂e my艣li da si臋 odsun膮膰. Na pocz膮tek u艣wiadamiaj膮c sobie 偶e naprawd臋 bardzo niewiele jest sytuacji bez wyj艣cia. To, co wygl膮da beznadziejnie wieczorem, rano cz臋sto okazuje si臋 mniej straszne. S艁OWA MAJ膭 MOC Pani X zawsze spodziewa si臋 k艂opot贸w. Kt贸rego艣 dnia, wracaj膮c z urlopu, zacz臋艂a biadoli膰, 偶e na pewno jej miejsc贸wk臋 w poci膮gu sprzedano jeszcze komu艣. Wszyscy pukali si臋 palcem w g艂ow臋, ona lamentowa艂a. I co si臋 okaza艂o? Przez b艂膮d komputera na jej miejscu ju偶 kto艣 siedzia艂! Czy偶by mia艂a przeczucie? Mo偶e. Ale ten przyk艂ad dobrze ilustruje pewn膮 prawid艂owo艣膰: je艣li spodziewasz si臋 z艂ego, zwi臋kszasz prawdopodobie艅stwo, 偶e ci臋 to spotka. Jest te偶 i dobra wiadomo艣膰: je艣li spodziewasz si臋 dobrego, przyci膮gasz je do siebie. 膯WICZ DOBRE MY艢LI Z艂e my艣li da si臋 przegoni膰, zamieniaj膮c je na dobre. Je艣li zabieg b臋dziemy powtarza膰 wystarczaj膮co cz臋sto, wejdzie nam w nawyk. Nauczyciele wyk艂adaj膮cy j臋zyki obce twierdz膮, 偶e nowe s艂owo trzeba powt贸rzy膰 dziesi臋膰 razy. Podobnie jest z przywo艂ywania dobrych my艣li i odpychaniem z艂ych. A je艣li dobre my艣li mimo wszystko nie zechc膮 przyj艣膰, zawsze mo偶na przynajmniej odsun膮膰 od siebie z艂e. Wzi膮膰 przyk艂ad ze Scarlett i powiedzie膰: 鈥濸omy艣l臋 o tym jutro!.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie 艣miejcie si臋!
Ale Jak nikt tutaj nic nie pisze to czuj臋 si臋 jako艣 samotnie. Chce si臋 wiedzie膰 co u was;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elektra ;08
ja si臋 czuj臋 tak sobie. Mieszanka. Raz normalnie raz 藕le. I zagl膮dam na forum a tutaj pusto. I cicho. Ale zagl膮dacie. Witaj Agni-s.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewpa
dobranoc cudowne forum;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 racja cudowne forum
nic dodac nic ujac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bego
przy deszczu i wietrze 艣pi si臋 najlepiej i najg艂臋biej. jak samopoczucia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniec forum
//////////////////////////////////////////////////////// DZIEKI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fegg
lalalalalaj po cichu lalalaj Ewa Farna. nasz hymn!

Udost臋pnij ten post

Agni u ciebie pada艂 snieg?:) Mi szybko zlecialo te 5 dni, moze dlatego ze mia艂am je cale zaj臋te pozdrawiam was gor膮co 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 kochani! Pi臋kna dzi艣 pogoda ,prawda? U mnie ca艂kiem ok. Mia艂am l臋ki i schizy w ostatnich dw贸ch tygodniach ale wczoraj by艂a terapia i znowu czuj臋 si臋 dobrze bo upewni艂am si臋 po raz setny ze jestem zdrowa, tylko jaka艢 przewra偶liwiona na swoim punkcie:) Dzi艣 mam urodziny. Wszyscy niby pami臋taj膮 (odk膮d istnieje nasza-klasa wszyscy o wszystkich pami臋taj膮:)) ale nie tak wyobra偶a艂am sobie urodziny.. Jestem sama w domu. Rodzinka w rozje藕dzie na weekend. Dzwonili z 偶yczeniami rano. Ale nie narzekam. Pogoda rekompensuje mi smutek kt贸ry co jaki艣 czas pr贸buje mnie z艂ama膰;) mi艂ego weekendu forumowiczki!!

Udost臋pnij ten post

zdrowko WSZYSTKIEGO NA,NAJLEPSZEGO,DUZOOOOOOO ZDROWECZKA,SAMYCH SLONECZNYCH DNI I USMIECHU NA TWARZY KAZDEGO DNIA ORAZ WSZYSTKIEGO O CZYM MARZYSZ,BUZIACZKI KOCHANA

Udost臋pnij ten post

zdrowko wszystkiego najlepszego i spe艂nienia marze艅 馃尲 troche spoznione ale juz nie wchodzilam wczoraj wieczorem na internet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdrowko wszystkiego naj
iii zycze Tobie zebys sie wreszcie usamodzielni艂a , oderwa艂a pempowine ,a zobaczysz ze twoje k艂opoty zdrowotne min膮 ,jeszcze raz wszystkiego naj ,najlepszego,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pryzmacik
Bianko , myszko ,co u ciebie????? dziewcz臋ta pisa膰 bo smutno..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chinska patelnia
pisz to bedzie weso艂o/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chinska patelnia
na maj贸wke ,na maj贸wke :P jedziecie gdzies ????

Udost臋pnij ten post

Ja mialam dziwne 2 dni tzn wtorek i srode ale chyba to przez sny, potem ca艂y dzien chodzilam taka roztrzesiona:/Dzis tez mi sie wyrazny sen sni艂, ale nie byl az taki z艂y. Oby dzisiejszy dzien by艂 dla nas spokojny, mi艂y i przyjemny 馃尲 zmykam do pracy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania5578
Witam,ja tez od wczoraj czuje sie jakos dziwie,nerwowa!! tabletki biore,dzisiaj zwiekszylam sobie dawke,moze to mi pomorze!do tego 偶o艂膮dek sie odzywa! pozdrawiam i mi艂ego dnia 偶ycze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chromdot
MAJ脫WKA :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 linda linda
to forum jest bardzo ciep艂e! tego szukam!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰