Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 osoba powy偶ej ma racj臋
wed艂ug polecam biedny ma si臋 powiesi膰! :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mia艂am na my艣li m臋zczyzne terapeute bo juz u mnie w poradni takiego widzialam przystojniaka po 30 ;) od razu l臋ki mi przesz艂y :D

Udost臋pnij ten post

wanesso a musisz brac te leki? no bo skoro zle sie czujesz po ka偶dych to moze jakies tylko zio艂owe 艂ykaj

Udost臋pnij ten post

Witm wszystkie nerwuski , u mnie swieci pieknie s艂oneczko .........ale samopoczucie nienajlepsze .......ale musze walczyc osiebie bo mam dla kogo .........Dziewczyny mam do was ogromna prosbe mo偶e ktos pomo偶e mi znale偶膰 kontakt do sklepu lub firmy kt贸ra zajmuje sie sprzeda偶a farb roslinnych do w艂os贸w ....konkretnie chodzi mi o henne , basme ale firmy ANZA , szukam juz od rana ale tylko znalaz艂am firmy VENITA lub ELD ale ja potrzebowa艂a bym z ANZY co chwila zawiesza mi sie komputer i nie moge dac sobie rady .......... chcia艂a bym zafarbowac w艂osy na kolor ciemny br膮z mam r贸wniez zamiar przed艂uzyc zam贸wi艂am sobie fajne pasemka do przed艂uzania .......... prosze poszukajcie mi adres gdziw mog艂a bym zam贸wic te zi贸艂ka ........z g贸ry pieknie dziekuje .....

Udost臋pnij ten post

Do to dla ciebie Bianko ......... dziekuje ci z ca艂ego serca za przecudna piosenk臋 ...... bardzo lubie s艂uchac tego typu piosenek ale tak pieknej jak ta jeszcze nie s艂ysza艂am ......... pozdrawiam cieplutko i dziekuje za mi艂a niespodzianke .......

Udost臋pnij ten post

bellergot niestety bez lekow wogole nie funkcjonuje,tylko leze,nie jem nie pije itd,jutro znowu terapia i sie stresuje strasznie,do tego terapeuta nie naprowadza mnie na tematy tylko sama mam gadac,i gadac a ja w tym stresie nie wiem o czym mam gadac. Bianko ja pale papierosy tu masz stronke o papierosach i nerwicy lekowej http://abcnerwica.pl/nerwica-lekowa-a-papierosy

Udost臋pnij ten post

Dziekuje ci Wanesso ........ wstretny na艂贸g ale po 16 latach nie palenia zn贸w zacze艂am palic niewiele bo niewiele ale pale i to te najs艂absze SLIMY te cieniutkie .........powodzenia , nie poddawaj sie dziewczyno ja mia艂am to samo te 14 lat wstecz nic mi nie pomaga艂o a wrecz przeciwnie by艂o coraz gorzej dopiero jak ca艂kowicie odrzuci艂am leki psychotropowe zacz臋艂am czytac ksi膮偶ki o nerwicy wtedy dopiero uswiadomi艂am sobie co sie ze mna dzieje ......... do tego do艂aczy艂am terapie i jakos poma艂u usamodzilni艂am sie ........... gdyby nie te moje k艂opoty z ko艂ataniami serca da艂a bym juz ca艂kowicie rade bo tylko to wzbudza we mnie l臋k .....pozdrawiam dziewczyny .....zdr贸wko , agni-s , stres - stop , wanessa , Latino Girl , belergot ......i pozosta艂e beznocowe kobietki , mi艂ego , spokojnego dnia .........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do to dla ciebie Bianko
Nie dziekuj , bardzo lubie cie czytac , ty wnosisz tu zycie , poprostu jestes sobom .Nie przejmuj sie dokuczliwymi wpisami na twoj temat , sama wiesz ze sa ludzie i ludziska .Ja mysle ze twoj problem ze zdrowiem to tarczyca , z niej sie biora te wszystkie twoje objawy .Pozdrawiam cieplutko Ewelina

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny! Wanesso wiem o czym m贸wisz:) chodz臋 na swoj膮 terapi臋 od p贸ltora roku i czasem ci膮gle mam problemy z tematem na terapi臋;) moja pierwsza terapia wygl膮da艂a tak, 偶e ona usiad艂a,u艣miecha艂a si臋 i nic nie m贸wi艂a. to by艂 znak dla mnie, 偶e ja mam si臋 produkowa膰:D zobaczysz, z czasem b臋dzie Ci 艂atwiej;) ostatnio, jakie艣 3 tyg. temu terapeutka powiedzia艂a mi 偶e mam objawy dysocjacyjne. Wiecie te moje wy艂膮czenia i takie dziwne uczucia ,niby l臋ki, ale takie specyficzne. No i tydzie艅 temu spyta艂a mnie czy je dalej mam. Ja powiedzia艂am 偶e z 3 tygodnie nie mam ich wog贸le. Ona powiedzia艂a 偶e objawy zdarza膰 si臋 bed膮 coraz rzadziej bo coraz wi臋cej nieu艣wiadomionych konflikt贸w przechodzi do mojej 艣wiadomo艣ci. Zreszt膮 wiecie o co chodzi;) Tyle co mi to powiedzia艂a,po powrocie do domu zacz臋艂am je mie膰. No itak dziwnie czuj臋 si臋 i dzisiaj. L臋kowo plus te w艂asnie objawy, jakby jaka艣 aura. Czekam wi臋c do pi膮tku 偶eby to przeanalizowa膰;) poza tym u mnie pogoda senna i szarobura. Pozdrawiam was wszystkie :*

Udost臋pnij ten post

dziekuj臋 tym razem za szczsro艣c , EWELINKO nareszcie ktos imienny i zreszt膮 bardzo mi艂y ........ ja tez mysle 偶e to przez ta tarczyce ale nerwice tez mam wczoraj wieczorem zn贸w wr贸ci艂am do starej ksi膮偶ki SPOKOJNIE TO TYLKO PANIKA i tam w艂asnie opisane jest jak wygl膮da nerwica , l臋k jak sie cz艂owiek zachowuje i jak reaguje w tych momentach organizm ..........zdaje sobie sprawe z tego , staram sie wci膮z i艣膰 do przodu ale jak wiesz zdarzaja mi sie dni 偶e stoje w miejscu i wtedy wg艂ebiam sie w sw贸j organizm ale po jakims czasie mija i zn贸w sa dni rado艣ci i normalnego zycia ....... Moze czyta艂as jak pisa艂am 偶e w pazdzierniku c贸rka wychodzi za m膮z teraz to jest m贸j gl贸wny cel , przygotowac wszystko , dzieci wyszykowac , c贸rke bede czesac do slubu , siebie , mame , te艣ciowa , m艂odsza c贸rk臋 , juz tu pisa艂am 偶e z zawodu jestem fryzjerk膮 , wi臋c to moje zadanie ........, nie kupi艂am jeszcze zadnej sukienki dopiero przedemna sza艂 zakup贸w no i ci膮gle chodzi mi po g艂owie przed艂uzenie w艂os贸w ............ to takie moje codzienne sprawy .......tez sie nimi z wami podziele ........szukam od wczoraj sklepu z faerbami zio艂owymi firmy SIPA ANZA i nie moge znale偶膰 .......mo偶e ktos znajdzie i da namiary ........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hej nerwuski a jak
stan Waszych miesni, sciegien , stawow? nerwica tez jakos na nie wplywa?

Udost臋pnij ten post

No fajnie 偶e ktos mi pom贸g艂 , dziekuje za trud i za przys艂uge przej偶a艂am to ale ceny dosyc wysokie ......... potrzebna mi jest jeszcze farba koloru INDYGO i BASMA moze byc innych firm np. ELLD lub ANZA bo tu nie ma w tych zestawach ......... i to musi byc koniecznie w proszku gdzie barwnikiem sa li艣cie lawsonii ........ mo偶e znajdziesz mi jeszcze cos .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cover
szukaj leniu sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niteczka199
hej:)czy mnie wesprzecie,pogadacie ze mna?prosze... mam problemy i potrzebuje pogadac:(

Udost臋pnij ten post

W艂a艣nie, ratunku, czy kto艣 tu zna si臋 na nerwicy natr臋ctw/napadach paniki? Ju偶 wariuj臋, o ile nie zwariowa艂am ca艂kiem:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ycie偶ycie
ja potrzebowa艂abym terapii, ale ciagle urywac sie z pracy to nierealne:( wiec nie chodze, zazdroszcze wam 偶e mozecie Karola

Udost臋pnij ten post

Hej witam p贸藕niejsza por膮. U mnie dzisiaj od rana by艂o nie najlepiej, ale wieczorem mia艂am wizyt臋 u mojej terapeutki i od tego spotkania dobry nastr贸j mnie nie opuszcza:) Niteczka 199i Helgaa piszcie co si臋 dzieje mo偶e b臋d臋 mog艂a jako艣 pom贸c?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niteczka199
ja jestem mloda,lat 19 ale chyba mam nerwice..i stany lekowe..panicznie boje sie zycia,boje sie byc sama..na dodatek te pieprzone haluksy na ktore nie moge nic zrobic i boje sie co bedzie..brak wsparcia najblizszych ehh,potrzebuje rozmowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ponawiam-hej nerwuski a jak
stan Waszych miesni, sciegien , stawow? nerwica tez jakos na nie wplywa? ja ostatnio budze sie cala obolala i zastanawiam sie czy to nie efekt stresu

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich Niteczka199 - ja te偶 cz臋sto miewam napady paniki i s膮 momenty, 偶e nie chc臋 mi si臋 nic, ale zaraz potem gani臋 si臋 w my艣lach, 偶e nie wolno tak m贸wi膰 bo to wp臋dza nas w jeszcze wi臋ksz膮 nerwic臋 i stany l臋kowe. Strach przed tym co b臋dzie jest normalny, ale nienormalny jest paniczny l臋k, kt贸ry trzeba stara膰 si臋 eliminowa膰. Ja np kiedy dopada mnie takie uczucie si臋gam po lektur臋 lub rozmawiam z kim艣 kto mnie rozumie. Poszukaj na pewno jest wok贸艂 Ciebie osoba, kt贸ra by Ci臋 zrozumia艂a. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krok po kroku a.....
Ot贸偶 mia艂em to szcz臋艣cie spotka膰 艣wietnego psychiatr臋 -przez p贸艂tora roku chodzi艂em na psychoterapi臋 dynamiczn膮. Facet krok po kroku rozgrzeba艂 moje 偶ycie, zadawa艂 mi 膰wiczenia i trudne pytania, rozmawiali艣my o wszystkich trudnych rzeczach, o relacjach z rodzicami w dzieci艅stwie. Musia艂em krok po kroku pokonywa膰 sytuacje, w kt贸rych TO mnie dopada艂o. Kaza艂 mi zapami臋tywa膰 my艣li ko艂acz膮ce si臋 w g艂owie w czasie odczuwania l臋ku i zapisywa膰 w notesie. Powoli zrozumia艂em, czego tak na prawd臋 w 艣rodku si臋 ba艂em, a czego nigdy nie rozumia艂em. Nigdy nie bra艂em 偶adnych lek贸w dzi臋ki Bogu, bo to nie za艂atwi ostatecznie sprawy. TO dzieje si臋 w twojej g艂owie i tylko up贸r i konsekwencja Twoja i terapeuty pozwoli Ci Wyzdrowie膰. Ale naprawd臋 mo偶na. Oczywi艣cie nigdy ju偶 do ko艅ca nic nie b臋dzie takie samo-drobne dolegliwo艣ci b臋d膮 si臋 jeszcze pojawia艂y- ale mo偶na nauczy膰 si臋 z tym 偶y膰 i zn贸w normalnie funkcjonowa膰. Wiem, 偶e pomaga ju偶 samo u艣wiadomienie sobie, ze nie umrzesz nagle na ulicy, to nie jest schorzenie fizyczne. I jeszcze jedno: po tym wszystkim jest si臋 dojrzalszym i lepszym cz艂owiekiem. Poszukaj dobrego specjalisty.

Udost臋pnij ten post

Mi najbardziej na nerwice pomogla terapia psychostatyczna tzn. zajecie sie czyms co sprawia przyjemnosc. Calkowicie darmowe a efekty widoczne juz po 1 dniu. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Kochani jak偶e buduj膮ce s膮 takie wpisy jak wasze krok po kroku i LoveBoderline! Przyznam szczerze, 偶e i mnie pomaga najbardziej zajmowanie si臋 czym艣 co sprawia przyjemno艣膰 i dlatego zapisuj臋 si臋 na kurs j臋zykowy. Dzisiaj mam spotkanie w tej sprawie tak偶e trzymajcie kciuki bym nie spanikowa艂a i da艂a rad臋. Pa

Udost臋pnij ten post

To ja rowniez bardzo sie ciesze ze moje wpisy moga byc pomocne. Dla podpowiedzi powiem jeszcze ze cala istota psychoterapii polega na tym zeby widziec problem w sobie a nie w innych tzn, przewaznie wina zawsze lezy po obu stronach ale drugiej strony nie zmienimy natomiast siebie mozemy wiec nalezy sie skoncentrowac na poprawie swojego zachowania i myslenia. Gdy to pojmujemy to nie potrzebna jest nam zadna psychoterapia poniewaz sami mozemy byc swoimi wlasnymi terapeutami i sami mozemy sie wyleczyc nawet z najciezszych psychoz. Dawniej nie bylo na swiecie takich dziedzin nauki jak psychologia czy psychiatria ale stara prawda zeby nie zajmowac sie tym czego nie mozemy zmienic czyli postepowaniem innych ludzi a zajmowac sie tym co mozna zmienic czyli swoim postepowaniem byla znana od wiekow i dzieki temu ludzie sobie radzili duzo lepiej niz teraz bo teraz czlowiek schorowany idzie do terapeuty i uwaza go za Boga przez co zamiast codziennie samodzielnie nad soba pracowac to tylko czeka zeby niczym ksiedzu spowiedziec sie jemu z problemow i jeszcze za to zaplacic. Psychoza nie ma zwiazku z komputerami ani internetem ani nowoczesnoscia i istniala od zarania dziejow a wczesniej bylo mniej samobojstw i zabojstw i generalnie wiekszego niz obecnie procenta populacji miescilo sie w normie. Dlaczego? Poniewaz ludzie zdolni byli sami myslec. Dzis nie sa do tego zdolni bo od malego terapeuci im piora mozg wymyslajac rozne pseudo-schorzenia jak np. ADHD i wyciagajac kase od biednych rodzicow. A tak naprawde to najlepszym terapeuta dla nas jestesmy my sami jesli zrozumiemy ze nawet jesli inni sa nie w porzadku wobec nas to warto zmieniac swoje postepowanie zeby sobie z tym radzic a nie zloscic sie ze ci inni nie chca sie zmienic. To jest klucz do sukcesu. A psychozargon wypar膰 i zapar膰 sluzy temu zeby prawdy zyciowe przedstawic jezykiem naukowym wzbudzajac w pacjentach poczucie fachowosci i posiadania jakiejs specjalistycznej wiedzy. Terapeuta nie posiada zadnej specjalistycznej wiedzy. Po prostu jest zwyklym czlowiekiem ktory najczesciej troche lepiej siebie rozumie niz przecietny obywatel i dzieki temu rozumie rowniez innych i daje rade pomoc ale to co on ma to zwykle zyciowe umiejetnosci a nie wiedza naukowa. Psychologia i psychiatria nigdy nie byly, nie sa i nie bede dziedzinami nauki wbrew temu za co same sie uwazaja. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna b.b
wiecie jak odblokowac swoje uczucia by nie czuc smotycznych dolegliwosci?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰