Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Bianko dasz rade:) Taki dzie艅 to ogromny stres dla m艂odych i rodzic贸w, wiec na pewno z takim prze偶yciem nie jestes sama:) i mnostwo osob prze偶y艂o takie wa偶ne wydarzenia, wiec na pewno te偶 szybko Ci czas zleci od samego rana

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hej dziewczyny;) mam do was pytanie. pami臋tacie moje wy艂膮czenia 艣wiadomo艣ci? od roku czasu bra艂am na nie jedn膮 tabletk臋 wieczorem Tegretol P200 . Teraz od pi臋ciu dni j膮 odstawiam bo wiem 偶e jestem zdrowa i ta tabletka nic mi nie daje. No i bior臋 od pi臋ciu dni ma艂膮 po艂贸weczk臋 wieczorem. Ostatni raz bra艂am wczoraj wieczorem. i jak my艣licie czy mog艂abym napi膰 si臋 dzisiaj spokojnie piwko lub dwa ze znajomymi? oczywiscie dzi艣 ju偶 nie bior膮c nic. nie mam zielonego poj臋cia i mo偶e wy co艣 poradzicie.

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny;) mam do was pytanie. pami臋tacie moje wy艂膮czenia 艣wiadomo艣ci? od roku czasu bra艂am na nie jedn膮 tabletk臋 wieczorem Tegretol P200 . Teraz od pi臋ciu dni j膮 odstawiam bo wiem 偶e jestem zdrowa i ta tabletka nic mi nie daje. No i bior臋 od pi臋ciu dni ma艂膮 po艂贸weczk臋 wieczorem. Ostatni raz bra艂am wczoraj wieczorem. i jak my艣licie czy mog艂abym napi膰 si臋 dzisiaj spokojnie piwko lub dwa ze znajomymi? oczywiscie dzi艣 ju偶 nie bior膮c nic. nie mam zielonego poj臋cia i mo偶e wy co艣 poradzicie.

Udost臋pnij ten post

czesc zdrowko:) Pewnie pyta艂as sie odnosnie wczorajszego wieczoru.... ale raczej w bardzo ma艂ych ilosciach mo偶esz sie napi膰, najlepiej gora jedno, bo nawet i tak jak dawno nie pi艂as to mozesz szybko miec faze:) bianko odezwij sie jak by艂o

Udost臋pnij ten post

No to sie odzywam , by艂o super naprawde super czu艂am sie idealnie uczesa艂am wszystkich , wszystko dopie艂am na ostatni guzik i wiecie co nawet nie p艂aka艂am czego najbardziej sie obawia艂am ......w domu b艂ogos艂awie艅stwo m艂odych , spokojnie p贸zniej kosci贸艂 , msza i na koniec organistka pieknie zagra艂a Ave Marija troche emocje zacze艂y pokazywa膰 g贸re ale da艂am rade ........ zadnych zawrot贸w g艂owy , zadnych ko艂atan serca tanczy艂am , wszystko co do mnie naleza艂o wykona艂am ......... By艂o naprawde wspania艂e wesele podziekowanie dla rodzic贸w dosta艂am wspania艂y bukiet kwiat贸w i pamiatk臋 , nie da sie wszystkiego opisa膰 ........jestem zadowolona i wszyscy pozostali te偶 ......... Jesli chodzi o po weselu to pierwsze dwa dni odpoczywa艂am , chodzi艂am non stop senna wiec pozwoli艂am sobie na leniuchowanie ale dzis w nocy zn贸w koszmar arytmia daje mi tak popalic 偶e az mi sie robi s艂abo , cvzaczyna pojawia膰 sie zn贸w l臋k o w艂asne zycie .............. czuje jak wszedzie wali mi serce i te okropne dodatkowe skurcze dzis od nocy ciagle nie odpuszczaje .........

Udost臋pnij ten post

dzieki belargot sama nie moge w to uwierzyc ale jesdnak wytrwa艂am za to teraz przechodze katusze ...........dziewczyny czy skurcze komorowe sa grozne dla zycia ? czy nadkomorowe ? odebra艂am wynik z holtera ......i nie mam pojecia co tu napisali .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie b oj si臋 bianko
po prostu odreagowujesz 艣lub i wesele :) Nie rozumiem, dlaczego bliscy tak Ci臋 wykorzytsuj膮, 偶e nawet w dniu 艣lubu w艂asnej c贸rki nie mog艂a艣 spokojnie prze偶yc tylko lata艂a艣 ko艂o ich fryzur... Nie daj si臋 tak wykorzystywa膰!!! Dla w艂asnego dobra:)

Udost臋pnij ten post

Do nie b贸j si臋 .........dziekuje ci za te pare s艂贸w kt贸re do mnie napisa艂as , duzo mi to da艂o naprawde od razu jakos inacze sie poczu艂am moze dlatego ze nareszcie ktos jakos tak inaczej do mnie napisa艂 , tak ciep艂o od serca ........pozdrawiam serdecznie .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 betaloch
sluchaj bianko tak jest w nerwicy,kiedy mamy wazne wydarzenie pootrafimy sie spiac i zmobilizowac ze wszystko jest w porzadku,nie czuje sie swoich zlych objawow bo nasza uwaga jest skupiona na tym danym wydarzeniu,zeby wszystko wypadlo jak nalezy,chyba adrenalina nas poprpsotu popycha do boju....a pozniej jak sie wszystko skonczy ,organizm musi odreagowac te "mobilizacje",wszzystko puszcza...i wlasnie takie swojskie objawy sie pojawiaja..teraz mozesz sei albo tym gnebic do bolu i jak zwykle doszukiwac zlego albo sobie powiedziec-acha ..dzieje sei tak dlatego ze napiecie puscilo i "chwile" poczuje sie zle ale pzoniej znow bedzie ok....wszystko zalezy teraz od twojego nastawienia albo sie temu lekowi poddasz i wrocisz do swojej normy albo tupniesz noga i powiesz akisz ! nic mi nie bedzie przeciez potrafie gory przenosic kiedy trzeba...

Udost臋pnij ten post

bianko to wspaniale:)!!!!!! Niestety nie znam sie na tych wynikach:/ Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e bedziesz mia艂a dobre wspomnienia, a teraz pewnie wroci艂a szara rzeczywistosc dlatego znow gorzej sie czujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serduszka dwa
to jak to w koncu jest bianka ,ze nie masz pojecia co napisali ,czy napisali ze masz skurcze nadkomorowe ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania5578
Witam was dziewczyny:) d艂ugo sie nie oddzywa艂am,z艂e samopoczucie..... mam takie pytanie bierze ktos z was SETALOFT,ja od wczoraj mam nowy lek i boje sie skutk贸w ubocznych.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

gdzie sie wszyscy podziali ?????????????? Nie ma z kim pogadac , ani kogo sie poradzi膰 , u mnie nawr贸t nie wiem czy to grypa czy co c贸rka ma zawalone gard艂o az bia艂e czopy na mogda艂kach ja mam tak zawalone 偶e jak po艂ykam to musze sie z艂apac za uszy tak mnie boli dosta艂am zn贸w antybiotym bo jest fatalne gard艂o i do tago zapalenie ucha , za艣 najm艂odszy syn dosta艂 wczoraj OSP臉 tak ze w domu mam bardzo nastrojowo tak naprawde szpitalnie .......... pozdrowienia dla wszystkich ......odezwijcie sie .....

Udost臋pnij ten post

siemano, kolejna nerwica do kolekcji si臋 zg艂asza i do tego bezrobotna samotna matka na z utrzymaniu zad艂u偶onych rodzic贸w jak nie p臋kn臋 z napi臋cia i niepokoju, to b臋dzie dobrze.. a poniewa偶 nawr贸t mam zawsze zapowiedziany na zim臋/ jesie艅.. szykuj臋 si臋 do psychiatry, mam nerwic臋 l臋kow膮 je艣li o to chodzi, z depersonalizacj膮, derealizacj膮 i somatyzacjami... i dystymi臋 tak zwan膮 chodz臋 na terapi臋, szukam pracy, prowadzam moje kochanie do 偶艂obka 偶eby mie膰 si艂臋, i staram si臋 by膰 mam膮 nienajgorsz膮 studiuj臋 zaocznie z PFRONU, bo mam niepe艂nosprawno艣膰.. poza tym chcia艂abym wzi膮膰 偶ycie za bary.. ale to nie takie proste - zaczyna si臋 od pracy... chodz臋 wi臋c na rozmowy kwalifikacyjne. jestem z lubilina i ch臋tnie nawi膮偶臋 kontakt z lublinem (ale nie tylko) pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Bianko no to nieciekawie u ciebie, ze az kolejny antybiotyk znow musisz brac:( pamietaj zeby jeszcze cos oslonowego 艂yka膰, ja do tej pory biore multilac na noc. Teraz taki przejsciowy okres organizm szoku dostaje dlatego nas chorobska 艂api膮, ale b膮d藕 dobrej my艣li, 偶e lada dzie艅 Ci przejdzie:) U mnie dzis okropna wichura by艂a, az g艂owa mnie teraz boli od tego zimnego wiatru:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warto miec
Samsung WD8704DJF

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ach ta nerwica
nerwice to nie s膮 choroby psychiczne tylko choroby uk艂adu nerwowego spowodowane R脫呕NYMI czynnikami, jest to gro藕na choroba cho膰 nie 艣miertelna ani zagra偶aj膮ca powa偶nie 偶yciu, wizyta u neurologa powinna ci wyja艣ni膰, 偶e uk艂ad nerwowy to po prostu system co prawda bezpo艣rednio z艂膮czony z m贸zgiem a wi臋c psychiczne wp艂ywy s膮 mo偶liwe i bardzo cz臋sto powoduj膮 wywo艂anie choroby to jednak przekonanie w polsce, 偶e nerwice s膮 b艂ahostk膮 jest mylne!!!

Udost臋pnij ten post

Jak samopoczucie u was? Jak tam u Ciebie bianko z tym chorobskiem? Ja tak od wczoraj mam smutnawy humor, dzisiaj to juz wogole do kitu, bym tylko p艂aka艂a.... ostatnimi miesi膮cami nie mam z kim tak szczerze pogada膰, wy偶ali膰 sie, niby jest taka osoba, ale od pol roku gdy ja i ona znalazlysmy prace to wiadomo nie ma ju偶 tyle czasu 偶eby pogada膰 o wszystkim, 偶eby spotka膰 albo tak ogolnie posiedzie膰 przed komputerem pogada膰 na gg, no i tak w艂asnie dzis dosz艂am do wniosku, 偶e bardzo mi tego brakuje. Nie pisa艂am wam, ale od miesi膮ca chodze na si艂ownie, bardzo mi to pomoglo dosta艂am takiej pozytywnej energii, jutro chyba zn贸w si臋 wybior臋, tym razem tu ko艂o mnie do pobliskiego klubu, bo wczesniej jezdzi艂am na drugi koniec miasta i mia艂am czasem stresa jak ja wytrzymam i czy wytrwam:) ale ka偶demu polecam 膰wiczonka tak dla siebie na poprawe nastroju:)

Udost臋pnij ten post

Witaj stres-stop mi tez brakuje rozmowy ale takiej naprawde szczerej od serca , m膮z sie do takiej nie nadaje a psycholozka ostatnio w piatek by艂a jakas zdenerwowana , wizyta by艂a o wiele kr贸tsza i po wyjsciu czu艂am po prostu jakis taki niedosyt ,,,,,,,jesli chodzi o te moje przeziebienie to jakos ca艂y tydzin sie oszczedza艂am ale wsobote juz nie wytrzyma艂am i posz艂am do ogr贸dka tam czuje sie szcz臋sliwa ............ ma艂y juz sie lepiej czuje schodza mu juz te krostki po ospie .......... mysle ze w po艂owie tygodnia posle go ju do szko艂y .......ale ja teraz wiecz贸r czuje jakies podenerwowanie ...........taka pustke w sobie chyba p贸jde spa膰 moze jutro b臋dzie lepszy dzien ....... pozdrawiam milutko i serdecznie ......

Udost臋pnij ten post

bianko na wzmocnienie polecam tabletki z czosnkiem ja biore i bralam w tamtym roku i przeziebienie nie bra艂o:) wiec co艣 tam to daje, dodatkowo 艂ykam witamine c i od czasu do czasu rutinoscorbin

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 q艂azi
trudno mi zrozumiec ,ze psycholog by艂 z艂y na terapii i skonczyl wczesniej wizyte.

Udost臋pnij ten post

Oj przepraszam ja wcale nie powiedzia艂am ze psycholog by艂 z艂y tylko , ze psycholozka by艂a troche poddenerwowana i sp贸zniona i predzej skonczy艂a wizyte a to co innego , najwazniejsze sprawy przeanalizowa艂y艣my ale mia艂am jeszcze kilka pyta艅 na kt贸re nie by艂o juz czasu ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianko wygadaj sie
Kuracje, kt贸re oczyszcz膮 tw贸j organizm z toksynJeste艣 znu偶ona, masz szar膮 cer臋 i podkr膮偶one oczy? Pozb膮d藕 si臋 toksyn, a odzyskasz wigor oraz 艂adny wygl膮d w jeden dzie艅. W tym, co jesz i pijesz, s膮 nie tylko rozmaite substancje przydatne kom贸rkom cia艂a, ale i wiele szkodliwych "艣mieci". Chocia偶 organizm stara si臋 je usuwa膰 (np. z potem i moczem), nie zawsze nad膮偶a z robieniem porz膮dk贸w. Nagromadzone toksyny zaburzaj膮 za艣 prac臋 r贸偶nych narz膮d贸w, odbijaj膮 si臋 na twojej kondycji i wp艂ywaj膮 na wygl膮d - zaczynasz miewa膰 pryszcze, k艂opoty 偶o艂膮dkowe czy cz臋艣ciej si臋 przezi臋biasz albo 艂atwo m臋czysz. To znak, 偶e potrzebujesz kuracji oczyszczaj膮cej. Oto trzy propozycje jednodniowych diet usuwaj膮cych toksyny - wybierz t臋, kt贸ra ci najbardziej odpowiada. Taki dzie艅 "generalnych porz膮dk贸w" dobrze jest powtarza膰 co miesi膮c. 1. Jab艂kowo-ry偶owa Ca艂odzienna porcja jedzenia to 20 dag ugotowanego ry偶u i 5 jab艂ek, surowych albo pieczonych. Owoc贸w nie obieraj ze sk贸rki, zachowaj膮 wi臋cej substancji wspomagaj膮cych odtruwanie. Ry偶 i jab艂ka podziel na 5 porcji - ka偶dy posi艂ek powinien zawiera膰 oba te sk艂adniki. Po 艣niadaniu i po kolacji wypij szklank臋 naparu z pokrzywy, pos艂odzonego 艂y偶eczk膮 miodu. Ponadto w ci膮gu dnia powinna艣 wypi膰 co najmniej 2 litry wody. 2. Warzywna Ugotuj 3 litry zupy z: 6 marchewek, 6 cebul, 50 dag pomidor贸w, 25 dag zielonego groszku, 2 str膮k贸w papryki, selera i ma艂ej g艂贸wki bia艂ej kapusty. Zup臋 dopraw zio艂ami (nie dodawaj soli, t艂uszczu ani 艣mietany) i podziel na 5 porcji - ostatni膮 zjedz nie p贸藕niej ni偶 na 2 godziny przed snem. Wypij w ci膮gu dnia przynajmniej 3 szklanki wody. 3. Sur贸wkowa Podczas czterech posi艂k贸w w ci膮gu dnia mo偶esz zje艣膰 nie wi臋cej ni偶 1,5 kg warzyw bezskrobiowych (zapomnij wi臋c o ziemniakach, str膮czkowych, kukurydzy). Nie przyrz膮dzaj sur贸wek na zapas, bo pokrojone warzywa do艣膰 szybko trac膮 r贸偶ne warto艣ciowe substancje. Do przyprawiania mo偶esz u偶ywa膰 soku z cytryny i 艣wie偶ych zi贸艂; dodatkowo "przys艂uguje" ci 艂y偶ka sosu winegret albo oliwy oraz 4 艂y偶ki jogurtu naturalnego. Przed ka偶dym posi艂kiem i godzin臋 po nim powinna艣 wypi膰 szklank臋 niegazowanej wody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianko wygadaj sie
lubie cie czytac , znalazlam taki artykul , moze sie przydac .Pozdrawiam cielutko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianka.....................
pieprz i s贸l

Udost臋pnij ten post

Nadal nie ma nikogo , co z wami kobietki wszystkie uzdrowione , mam maly problem musze zkims pogadac .Otoz 27 w nocy dostalam okres mialam tak silny bol ze myslalam ze bede dzwonic po karetke pierwszy raz w zyciu tak bardzom mne bolalo na kolanach czolgalam sie zsypialni do kuchni po tabletki wzielam nospe 2 sztuki i ibuprom ale bil byl nie do wytrzymania zasnelam o 6 nad ranem i kolo poludnia znow ten sam bol maz zawiozl mnie do mojego ginekologa ten oczywiscie jeszcze mnie zbadal lzy same lecialy mi z oczu stwierdzil stan zapalny po antybiotykach dal leki , miesiaczka mi sie skonczyla a bol wrocil dzis znow nie boli nie tak bardzo ale mam takie uczucie jakby parcie na pecherz boli mmnie jakby jajniki sama nie wiem co i caly krzyz czuje jakby wszystko mialo mi wyjsc dolem nie wiem co mam dalej robic prosilam lekarza o usg dopochwowe czy tam sie cos zlego nie dzieje ale on stwierdzil ze jest wszystko ok tylk to zapalenie poniewaz cale flora bakteryjna zostala zniszczona przez antybiotyki , moze ktos cos na ten temat moze poradzc ......... a druga sprawa to moja tarczyca wrocila do normy wyniki w porzadku ale chyba leki bede musiala brac na stale .............

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰